{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Roti aasta Neitsi

     Roti aastal sündinud Neitsi on tugeva iseloomuga, põhimõttekindel inimene, kes on veendunud, et ainult temal on õigus. ...

 


 

 Roti aastal sündinud Neitsi on tugeva iseloomuga, põhimõttekindel inimene, kes on veendunud, et ainult temal on õigus. Ta ei pea kellelegi oma väärtust tõestama, ta elab oma elu just nii nagu tema seda heaks peab ega oota selle jaoks teiste heakskiitu. Roti aastal sündinud Neitsi on intelligentne ja tähelepanelik inimene, kes ei ole harjunud oma tundeid välja näitama. Ei saa öelda, et ta oleks tundetu - otse vastupidi - ta on üsna kirgliku loomusega inimene. Ainult, et ta ei näita kõike välja, mis tema hinges toimub. Ta on hästi kasvatatud ega hakka kedagi tüütama oma probleemidega. Ta näeb alati hoolitsetud välja ning pöörab üldse palju tähelepanu oma välimusele. Ta on sama nõudlik ka teiste suhtes ja alati valmis tegema märkuse, kui ta peaks nägema midagi, mis ta silma riivab või tekitab temas rahulolematust. Ta on sallimatu teiste puuduste ja vigade suhtes ja püüdleb ise ideaalide poole. 

Roti aastal sündinud Neitsi on praktilise mõtlemisega ja mõistlikult ettevaatlik. Ta mõtleb alati ja igas olukorras kainelt. Ta keskendub eesmärkidele. Ta tahab näidata teistele eeskuju. See ongi ilmselt põhjuseks, miks ta ei näita kunagi välja oma nõrku külgi ega puudusi, sest see pole teiste asi. Ta on tugev inimene, kes äratab teistes imetlust oma suure tahtejõuga. Ta aitab ka teistel ennast ületada ja viia oma eesmärke ellu. Ent seejuures võib ta mõnikord ütelda väga teravalt, kui miski talle ei meeldi. 

 

 

Tema ümber on alati palju inimesi. Tal on suur tutvusringkond lisaks headele sõpradele. Ta meeldib teistele, teda hinnatakse kõrgelt, sest ta on aus, siiras ja alati valmis aitama. Ta on oma iseloomult hea, ta ei ole kade ega halb. Ta võib rääkida kaasa ükskõik, millistel teemadel, sest tal on laiad teadmised. Tühjade juttude peale ta ei viitsi ainult oma aega raisata. Roti aastal sündinud Neitsi tähtkuju mehed on nagu tõelised rüütlid, kes vähem rääkida ja rohkem tegutseda. Mõnikord keskenduvad nad ainult nii palju tulemusele, et teised võivad neid süüdistada selles, et nad on liiga tundetud. Tegelikult juhtub seda aga harva, sest nad on kõigi vastu tähelepanelikud ja lahked. 

Roti aastal sündinud Neitsi on väga töökas, valmis töötama ilma kella vaatamata ja väsimust tundmata. Ta on sama nõudlik ka teiste vastu, ega võta kuulda vabandusi ega kaebusi. Ta on pühendunud ise oma tööle ja ootab sama ka teistelt. Roti aastal sündinud Neitsile ei jää midagi kahe silma vahele, ta näeb kõik vead kaugelt ära. Tema on tavaliselt see, kes kontrollib nii enda, kui teiste tööd. Ta on ka majanduslikult kokkuhoidev ja ostab vaid seda, mida vajalikuks peab. Ta on säästlik ja kokkuhoidev, teised peavad sellega leppima. Teda ei ole võimalik muuta, sest ta on kord juba selline. Roti aastal sündinud Neitsi ei vaja aga midagi, rahapuudust tal ette ei tule, sest ta oskab hästi oma rahaga toime tulla. 

 

 


Armastus

Ka armastuses mõtleb ta enne kõike kainelt. Ta valib omale elukaaslast tõsiselt. Teda ei huvita juhusuhted. Ta tahab tõsist ja tugevat suhet. Tema elukaaslane peab olema ilus, vooruslik, vaimukas, elava loomusega, meeldiv ja kannatlik. Roti aastal sündinud Neitsi ei saaks kunagi suhelda mõne kergemeelse inimesega. Ta ei teeskle, vaid ütleb kohe ära, kuidas asjad on. 

Ta ei kannata üksindust, ta üritab veeta kogu oma vaba aja lähedaste inimestega. Ta on üldiselt teadlik kõigest, mis tema peres toimub. Ta ei oska ainult oma tundeid ja emotsioone väljendada. Ta näitab oma armastust välja teistmoodi, näidates välja tähelepanelikkust. Ta armastab oma kodu, mis on alati puhas ja korras. Talle meeldib kodutöid teha. Ta pühendab palju aega laste kasvatamisele ja harimisele, mõnikord võib olla liiga nõudlik ja range. 

 

 


Töö

Temast saaks väga hea ärimees, kes ärataks teistes nii imetlust, kui kadedust. Tal on ärivaistu ja nina selle peale. Isegi konkurendid tunnistaksid tema ülekaalu. Ãœhtegi takistust ei tohiks ta aga ette tulla, kui ta on endale midagi eesmärgiks seadnud. Ta on otsusekindel, pädev, kompetentne, praktlise mõtlemisega ja teeb alati karjääri. Ta ei raiska oma energiat niisama, vaid teeb seda, mis on talle südamelähedane. Tema on see, kes võtab kõik oma õlgadele ja viib alustatu lõpule. Ta on sündinud juhtima. 

Ta on ettevaatlik ja kaine mõtlemisega. Ta teeb oma tööd täpselt ja on tavaliselt teistest parem oma töö kvaliteedi poolest. Temast saaks hea pangandustöötaja või finantsanalüütik. Pealtnäha on ta rahulik, aga võib teha ka loomingulist tööd. Võib-olla ei ole ta just kõige suurema kujutlusvõimega ent emotsionaalne. Temast saaks väga andekas artist.

Kommentaare ei ole