{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Jänese aastal sündinud Neitsi

     Jänese aastal sündinud Neitsi on tõeline pedant, kes oskab oma elu hästi organiseerida. Tema elus juhtustele kohta ei o...


 

 

 Jänese aastal sündinud Neitsi on tõeline pedant, kes oskab oma elu hästi organiseerida. Tema elus juhtustele kohta ei ole, kõik on korralikult eelnevalt valmis planeeritud. Üks, mis ta ei kannata, on ebakindlust. Sellised olukorrad panevad teda muretsema asjatult, kui ta peaks oma päevakava muutma. Ta on põhimõttekindel inimene, kes peab tähtsaks korda oma elus. Jänese ja Neitsi kooslus annab üsna põneva ja harmoonilise tulemuse. Jänese aastal sündinud Neitsid on kõiges mõõdukad ega kipu liialdama, nad hoiavad eemale ning väldivad stressi, pingeid ja halbu üllatusi. Nendega ei ole raske, sest nad lepivad täiesti sellega, mis neil on. Nad naudivad lihtsaid asju elus ega otsi seiklusi. Nad on iseseisvad ja sõltumatud. Perfektsionistid nagu kõik Neitsid.

Jänese aastal sündinud Neitsi on tasakaalukas ja teab ka, kuidas raskustega toime tulla. Tundub, nagu mitte miski ei suudaks teda endast välja viia. Ta jääb alati viisakaks, on taktitundeline ja teiste vastu tähelepanelik. Tegemist on austusväärse inimesega, keda võib usaldada. Temaga on väga meeldiv juttu ajada, aeg lihtsalt lendab märkamatult kui temaga koos olla. Ta oskab anda head nõu, toetada hea sõnaga ja olla lahke. Ka rasketel aegadel on temast alati abi. Kuulujutud ei huvita teda ainult. Tema ise ei hakka kunagi rääkima edasi seda, mis talle on usaldatud. Temas ei ole kadedust ega viha, mõnikord võib ta öelda ainult midagi pilkavat. Talle ei meeldi muutused, isegi väiksemad probleemid võivad tekitada temas suurt stressi. Ta ei jäta enne, kui on leidnud probleemi põhjuse, ja võib iseennast seejuures täiesti ära kurnata.

 

 

Üldiselt on ta reserveeritud olemisega, tagasihoidlik, ei lobise ülemäära ega paista oma tegudega silma. Ta ei hakka oma tahtmist kunagi teistele peale suruma. Ta on tagasihoidlik inimene, kes hoiab pigem võõrastest eemale. Talle ei meeldi lobiseda, ta ei hakka kunagi rääkima tühjast-tähjast. Ent teisi ta sellepärast hukka veel ei mõista. Ta on praktilise mõtlemisega, kes tahab konkreetseid fakte, mitte pikka juttu ja ilusaid sõnu. Ta seab endale kindlad eesmärgis ja viib need alati ellu. Ta vajab palju puhkust, sest kurnab end sageli tänu suurele mõtlemisele ära. Ta vajab aega, et olla üksi ja omaette. Üksindus ei hirmuta teda, vastupidi, nii saab ta oma patareid täis laadida. 

Ta on tagasihoidlike soovidega. Materiaalsed väärtused jätavad teda pigem ükskõikseks. Ent ka temale meeldib ostusid sooritada. Ta on väga hea mäluga ja hästi intelligentne inimene. Teadmistehimuline, tahab alati midagi uut õppida. Ta ei ole eriti säästlik ega kokkuhoidik ja armastab kulutada oma raha haruldaste raamatute ostmisele. Sageli on ta kollektsionäär. Talle avaldab suuremat mõju sisemine, kui välimine ilu. 

 

 


Armastus

Jänese aastal sündinud Neitsi ei taha vaidlemist ja hoiab eemale tülidest. Ta on rahuliku loomusega. Ent ta on väga meeldiv ja tõmbab vastassoo tähelepanu endale. Ta tahab meeldida oma kaaslasele, pühenduda suhte hoidmisele. Loomulikult ei jäta ta kedagi ükskõikseks. Armastuses on tal tavaliselt õnne. 

Ta on ideaalne pereinimene. Valmis ohverdama palju oma lähedaste heaks. Sulandub nendega ühte. Talle ei meeldi tülitseda, ta teeb kõik, et hoida kodurahu. Pingeline õhkkond ei sobi talle, see võib teda täiesti kurnata emotsionaalset ja füüsiliselt. Ta ei saaks sellise inimesega koos elada, kes ei lase tal rahus elada. Oma lastest ei väsi ta aga kunagi ära. Ta teeb kõik, et olla hea lapsevanem. 

 

 


Töö

Jänese aastal sündinud Neitsi leiab kerge vaevaga lahenduse igale probleemile. Ta teeb oma tööd kohusetundlikult. Ta ei otsi probleeme, ei sekku asjadesse, mis temasse ei puutu, ei hakka intriige punuma. Ta tahab teha oma tööd ja see on kõik. Ta ei hakka vastu ülemustele ja saab sellepärast alati nendega läbi. Tema töölaud on alati laitmatult korras, ta ei armasta segadust. Temast saaks väga hea haldaja ja majandaja. 

Tagasihoidlik Jänese aasta Neitsi ei vaja julgustusi. Ta on väga hea töötaja, hinnatud, austatud, pädev ja oma ala spetsialist. Ta ei otsi võimalusi tähelepanu tõmbamiseks, ta mõtleb alati kõikide heaolu peale. Ta tahab siiski teha sellist tööd, mis talle meeldib. Ta ei suudaks teha midagi mõtlematut, ta vajab aega, et otsuseid vastu võtta.

Kommentaare ei ole