{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Pühvli aastal sündinud Neitsi

    Pühvlil ja Neitsil on palju ühiseid omadusi, selle tõttu sobib selline kooslus väga hästi. Pühvli aastal sündinud Neitsi on oma loomusel...


 

 

Pühvlil ja Neitsil on palju ühiseid omadusi, selle tõttu sobib selline kooslus väga hästi. Pühvli aastal sündinud Neitsi on oma loomuselt rahulik ja tasakaalukas. Ta on kohusetundlik inimene, kellele ei meeldi muutused. Mõned peavad teda liiga kangekaelseks ja rangeks, öeldes, et ta on paindumatu loomuga, tõeline konservatiiv ja täiesti parandamatu. Ometi on Pühvli aastal sündinud Neitsi väga hea suhtleja, ainult natuke tõsine ja võib-olla ka ettevaatlik. Ta on külmavereine, praktilise mõtlemisega, ei satu nii ruttu paanikasse ja alati valmis appi tulema. Ta võib igas ettevõtmises kaasa lüüa ent ei tunne ka igavust, kui peaks üksi olema. Tal ei ole vaja teisi, et end hästi tunda, sest talle piisab täiesti oma isiklikust elust. 

Tal on alati aega oma lähedaste jaoks. Ta valib, kellega ta läbi käib. Talle ei meeldi vastutustundetud ja kergemeelsed inimesed, kellega suhtlemist ta väldib. Ta on distsiplineeritud inimene, kes elab reeglipärast elu. Ta ei leia õigustust inimestele, kes teevad midagi korrapäratut. Ta ei seo ennast sellistega ja eelistab läbi käia üksnes nendega, kes on seda väärt. Ta on üsna populaarne oma tuttavate seas hoolimata sellest, et paljud leiavad, et ta on tõsine ja uhke. Ta ei hakka kunagi tühje lubadusi andma, ta ei satu kunagi vaimustusse asjadest, mis pole seda väärt. Ta ei armasta kõiki inimesi. Ent talle meeldib inimestega suhelda ja meeldivalt aega veeta.

Ta on töökas ja enesekindel inimene, kes saab üle kõikidest takistustest. Pühvli aastal sündinud Neitsi on praktilise mõtlemisega inimene, kes teab, mida ta teeb. Ta ei otsi kunagi võimalusi, et kellelegi midagi tõestada. Ta elab kindlate reeglite järgi, sellepärast tal ei tulegi ette suuremaid probleeme ega üllatusi. Talle meeldib tööd teha, talle meeldib ka puhata. Oma vabal ajal armastab ta minna loodusesse, sest ta tunneb just loodusega suurt lähedust. Ta on vaimselt tugev inimene. Ta oskab rõõmu tunda iga uue päeva üle, kaitstes end negatiivsete emotsioonide eest. Ta ei lase masendust endale ligi. 

Pühvli aastal sündinud Neitsi võib olla natuke liiga kangekaelne ja paindumatu. Ta on konservatiiv, kes on traditsioonides kinni ja elab oma ideede järgi kogu oma elu. Tema väärtushinnanguteks on kohusetunne ja au. Ta käitub alati mõistlikult ja arukalt ning tunneb suurt lähedust inimestega, kes on talle kallid. Ta ei hakka kunagi endale illusioone tegema ega õhulosse ehitama. Ta mõtleb selle jaoks liiga praktiliselt, et hakata tegelema asjadega, millest tal midagi kasu ei ole. 


Armastus

Ta on üsna reserveeritud ega näita nii kergesti oma tundeid välja. Oma valiku langetab ta alles peale pikka kaalutlemist. Ta ei ole võimeline rumalusi tegema, isegi armununa käitub ta mõistlikult. Aja jooksul saab tema kangekaelne loomus aga temast võimust. Ta võib muutuda armukadedaks ja hakata kaaslasele etteheiteid tegema või teda süüdistama, kui ta leiab, et tema arvamusega ei arvestata. Talle meeldivad rahulikud inimesed, kergemeelsetega ei ole tal midagi teha. 

Ta on suurepärane pereinimene, keda ei huvita juhusuhted. Ta armastab oma kodu, kus ta tahab veeta nii palju aega, kui võimalik. Ta on õnnelik oma lähedaste seas. Hoolimata oma tööst, mis võtab palju aega, leiab ta ikka aega ka oma pere jaoks. Talle meeldib sporti teha, ta on tervislike eluviisidega. Ta viib tihti kogu oma pere loodusesse jalutama või matkama. Lapsevanemana on ta pigem autoritaarne ja range. Ta ootab sõnakuulelikkust ega kannata jonnimist.


Töö

Raske oleks leida inimest, kes teeks oma tööd suurema pühendumusega, kui tema. Juba varasest lapsepõlvest saadik teadis ta, kelleks ta tahab saada. Tal on erakordselt hea keskendumisvõime. Kui miski teda huvitab, võib ta unustada kõik muu enda ümber. Kui tema töö teda köidab, ei jäta ta seda mitte miski hinna eest. Muidugi ootab ta vastu ka väärilist palka, sest kõik, mis on materiaalne, on tema silmis tähtis. 

Tavaliselt valibki ta endale rahandusega seotud eriala. Talle meeldib kindel töökoht, ta ei otsi vaheldust, talle ei meeldi muutused. Ta ei tunne igavust. Pühvli aastal sündinud Neitside seas on ka palju väga häid näitlejaid ja andekaid kirjanikke. Ta teeb alati oma tööd korralikult ja kohusetundlikult.

Kommentaare ei ole