{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Pühvli aastal sündinud Jäär

     Pühvli aastal sündinud Jäär on inimene, kellel tavaliselt enesekindlusega probleeme ette ei tule. Tal on oma arvamus ig...


 

 

 Pühvli aastal sündinud Jäär on inimene, kellel tavaliselt enesekindlusega probleeme ette ei tule. Tal on oma arvamus iga asja kohta ja tema arvamuse on see, mis on ainus ja õige. Pühvli aastal sündinud Jäär on uhke ja ambitsioonikas inimene, kes ei tunnista ühtegi autoriteeti peale iseenda. Temaga pole mingit mõtet vaidlema hakata, palju arukam on võtta kuulda kohe tema soovitusi ja nõuandeid. Pühvli aastal sündinud Jäär on intelligentne ja otsusekindel, ta teab, mida ta teeb ja teab, mida ta tahab. Ta on rahulik, mõistlik ja arukas. Ta jätab endast mulje, kui tasakaalukast inimesest, kes ei hakka kunagi mingeid veidrusi tegema. Võib aga käituda impulsiivselt. Suur osa tema tegudest sõltub asjaolude kokkusattumustest.

Pühvli aastal sündinud Jäär võtab alati ja igas olukorras juhtimise enda peale üle. Talle meeldib anda nõu ja juhatada inimesi. Ta ei hakka keerutama vaid avaldab otse oma arvamust. Ta on ääretult rahulik, natuke aeglane ja stabiilne inimene. Pealtnäha võib tunduda nagu oleks tegemist kõige rahulikuma inimesega maailmas. Ta on hea, sõbralik ja paindlik kuni tema enda huvid mängu tulevad. Ärritunud peast on teda võimatu kontrolli all hoida, selleks aga, et ta ärrituks, on vaja tõsist ja mõjuvat põhjust. 

 

 

Ta ei otsi abi ega kaastunnet, ta tuleb ise toime oma muredega ja leiab lahenduse oma probleemidele. Ta suudab ennast suurepäraselt kontrollida ja teab väga hästi, mida teeb, selletõttu teiste soovitused ja nõuanded ärritavadki teda. Mõnikord tuleb tal paindlikust meelest puudu ja ta võib oma otsekohesusega saada endale ainult vaenlasi juurde. Ta ei oska alluda ega kellegi sõna kuulata, ta ei oska teeselda ega intriigitseda. Ta on äärmiselt aus ja põhimõttekindel inimene. Ta eelistab palju rohkem olla üksi, kui suhelda tema jaoks ebameeldivate inimestega. Ta austab ja hindab selle jaoks ennast liiga palju, et raisata oma väärtuslikku aega. Ta on tugev inimene. Mõnikord võib ta teha midagi mõtlematut ja üllatada sellega teisi. 

Ta võib olla kangekaelne ja mõnevõrra piiratud, sest ta keskendub nii palju tulemustele, et ei märka seda, mis tema ümber toimub. Ta ei karda riskida ja teha julgeid samme. Ta ei muuda kunagi oma uskumusi ja tõekspidamisi. Ta on suure kujutlusvõimega ja üsna tundlik. Ta tegutseb alati plaanipäraselt nagu kõik Pühvli aastal sündinud inimesed. Tema aususes ja pühendumuses ei saa keegi kahelda. Kui nad on teinud oma valiku, jäävad nad sellele truuks terve elu. Kõige suurem kriitik on südametunnistus. 

 

 


Armastus

Pühvli aastal sündinud Jäär tahab tõesti valmistada head meelt oma kaaslasele. Ta on valmis tegema esimest sammu, ta tunneb oma väärtust ega kahtle oma vastupandamatuses. Teda ei saa pidada romantiliseks ent ta on võimeline tegema ilusaid üllatussi. Ta ei tee tegemist kergemeelsete inimestega. Ta on põhimõttekindel ja kõrge moraaliga.

Pereinimesena on tema see, kellele terve pere toetub. Talle ei meeldi ainult kodus istuda. Talle meeldib tööd teha, suurema osa oma ajast veedab ta väljaspool koduseinu. Ta armastab oma elukaaslast ent ei näita palju oma tundeid välja. Ta lihtsalt ei oska oma tunnetest rääkida, eelistab selle asemel lahendada ära kiired probleemid. Ta on võimeline petma oma kaaslast, sest ta vajab vaheldust ja võimalust, et vabaneda rutiinist.

 

 


Töö

Ta otsib stabiilsust. Muutused ei meeldi talle. Rahaprobleemid hirmutavad teda. Tööprobleemid samuti, eriti juhul, kui see peaks kaua kestma. Sellisel puhul võib ta kaotada lootuse, muutuda närviliseks ja ärrituda. Et kindlustada oma majanduslikku seisu, on ta võimeline hommikust õhtuni tööd rügama. Ta sihib nii kõrgele ja kaugele, kui võimalik. Ta ei lepi kunagi madala palga ja lihtsa tööga.

Ta leiab alati võimaluse, kuidas hästi teenida. Ta ei karda rasket tööd, ajutiselt võib ta igasugust tööd teha. Ta on ambitsioonikas ja teeb tavaliselt head karjääri. See võib võtta natuke aega. Mõnikord võib ta end aga emotsionaalselt ja füüsiliselt täiesti ära kurnata ja vajab puhkust.

Kommentaare ei ole