{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : põhjus, miks see nädal võib olla väga suure tähtsusega

  foto : pixabay / Guillaume Preat    Põhjuseks ei ole sugu...

 

foto : pixabay / Guillaume Preat

 

 Põhjuseks ei ole sugugi Merkuuri retrograad nagu võiks arvata. Ega ka noorkuu. Isegi mitte päikesevarjutus, mis sellel esmaspäeval aset leidis ent mida meie imetleda ei saanud, sest see oli nähtav ainult Põhja- ja Kesk-Ameerikas. Tegemist on hoopis teise tähtsa kosmilise sündmusega, mis leiab aset 11. aprilli paiku ning mis võib olla väga suure tähtusega mitte ainult selle nädala jaoks vaid ka terve kevade jaoks. 

Astroloogidel ei hakka kunagi igav, sest ükski uus nädal ei sarnane eelmisele. Isegi iga retrograad on erinev. See nädal aga tuleb lagedale uue kosmilise tantsuga, millele annab rütmi Jäär ise, sest praegusel hetkel on Päike just tema märgis. Mõnikord juhtub nii, et ühes konstellatsioonis on koos mitu planeeti ja kõik need planeedid asuvad ühe ja sama kraadi peal - seda muidugi Maa pealt vaadatuna. Astroloogias kutsutakse seda konjunktsiooniks. Sellel nädalal toimub aga harukordne juhus, sest ühel ja samal ajal on taevas tervelt kolm konjunktsiooni. Selle sündmuse tipphetk leiab aset  11. aprillis, kui Kuu otsustab samuti teistega liituda. 

 

 

Kõik see aga tähendab, et kõige parem on oma turvavöö kinni panna. Saturn (kohustused, töö, lepingud) ja Marss (tegevus, otsustused) on samal kraadil Kalade märgis. See aga tähendab seda, et paljud asjad saavad selgemaks ja võtavad konkreetsema suuna. Seda enam, et Uraan (muutused, mässumeel), Jupiter (hea õnn) ja Kuu (looming) on samuti konjunktsioonis Sõnni märgis. Selline planeetide seis ennustab ette erakordselt head õnne. 

Konkreetselt tähendab see seda, et mitmed head võimalused on tekkimas. Mitmed lepingud saavad sellel nädalal sõlmitud. Lõpuks ometi peaksid tulema lahendused probleemidele, mis on viimasel ajal rahutuks teinud ja mille pärast sa olid juba lootust kaotamas. Seda enam, et Jäära planeet Marss on praegu aktiivne ja hoolitseb selle eest, et lahendused ruttu tuleksid. Merkuur (suhtlemise planeet) on praegu retrograadis. Merkuur ja Päike (eneseväljendus) on hetkel koos Jäära märgis, aidates meil ennast paremini väljendada, rääkida sellest, mida on liiga kaua endas tagasi hoitud, mõista paremini oma kõige sügavamaid tundeid. Praegu on kõige parem aeg selleks, et koosta oma soovide nimekiri. Panna kirja kõik, mida sa tahaksid ära teha järgnevate nädalate jooksul. Mitmed head võimalused soovide täitumiseks on saabumas 26. mai paiku, kui Jupiter siseneb Kaksikute märki, kuhu ta jääb järgnevaks kaheks aastaks. 

 

 


Milliseid tähemärke puudutab see kõige rohkem? 

Kaljukitse ( Saturni märk) ja Jäära (Marsi kaitsealune) elus on algamas uus ajajärk. Uued võimalused on tekkimas. Selle aasta kevad on nende jaoks eriti suure tähtsusega, sest mitmed suuremad otsused saavad vastu võetud ja mitmed suuremad muutused peaksid aset leidma järgnevate nädalate jooksul. Uraan aitab neil langetada õigeid valikuid, Jupiter muudab ambitsioonikamaks ja paneb suurelt unistama. 

Lõvi, Kaksikud ja Neitsi tunnevad samuti selle konjunktsiooni mõju otseselt, sest Merkuur ja Päike on Jäära märgis. Lõvi on Päikese lemmiklaps, tema elus peaksid järgnevate nädalate jooksul aset leidma samuti suured muutused. Kaksikud ja Neitsi on Merkuuri kaitse all, nende elus on algamas palju parem ajajärk, mis peaks kestma kuni kevade lõpuni. 

 

 

Mitmed suured unistused ja plaanid saavad sellel ajal ellu viidud. Nad peaksid leidma ka lahenduse oma probleemidele ja avastama imestusega, et lahendus, mida nad nii kaua otsisid, oli kogu selle aja nende nina ees. 

Ambur, Veevalaja ja Vähk tunnevad samuti konjunktsiooni mõju. Nemad on Jupiteri, Uraani ja Kuu kaitsealused, nende elus on algamas uus ajajärk. Sümboolselt tähendab see seda, et planeetide kohtumine on märk sellest, et midagi positiivset on juhtumas. Terve selle nädala ning kuni maikuu alguseni peaks hea õnn neid saatma, aidates neil näha asju läbi teise pilgu. Tänu sellele näevad nad kaugelt kõik head võimalused ära, mida nad varem ei märganud. 

Kommentaare ei ole