{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : põhjus, miks Jäära tähemärk on sodiaagi kõige hullem

  foto : unsplash Kenny Eliason      Asjadest tuleb rääk...

 

foto : unsplash Kenny Eliason


 

 

 Asjadest tuleb rääkida nii nagu nad on, sinna ei saa mitte midagi parata. Meie eesmärk ei ole välja teenida kõikide Jäärade meelepaha ega saada endale juurde vihavaenlasi. Tuletame siinkohal meelde, et horoskoope ei saa võtta sõna-sõnalt. Iga tähemärk on millegi poolest teistest hullem, kõikidel on omad halvad ja head omadused. Jah, iga tähemärk on igaüks omal moel teistest "hullem". Kui seekord tuleb juttu üksnes Jääradest, siis varsti võtame ka kõik teised esile. 


Millised siis Jäärad on? 

Sodiaagiring ei alga Kaljukitsede märgist nagu seda võiks loogiliselt eeldada, sest Kaljukitsede sünnipäev on kohe aasta alguses. Astroloogiline aasta algab alles kevadel Jäärade ajaga. Ilmselt tunnevad kõik Jäärad uhkust selle üle, et saavad esimesed olla, sõltumata kontekstist. Ja selle tõttu need "esimesed" (essad) ongi nii kartmatud ja julged. Jäär on ülevoolav ja tulise loomusega. 

Jäär ei ole selline vaga vesi, sügav põhi. Jäära tuli ei kustu kunagi. Ta sümboliseerib tegevust, võitlust, hoogu ja julgust. Jäär on valmis võitlema viimase hingetõmbeni, et olla tema ise. Jäär on ennast ka oma elus pannud esikohale. Jäär on ka see, kellest kõik saab alguse: uued projektid ja plaanid, ta on hästi ettevõtlik. 

 

 


Millised on Jäärade kõige suuremad puudused? 

Esimene puudus ilmselt, mis puutub Jääradesse, on ilmselt see, et neid on kaugelt kuulda. Jäärad on üsna lärmakad ja kuna nad on valmis alati iga hinna eest oma seisukohta kaitsma, äratavad nad tihti teistes aukartust. "Minust tugevamat ja targemat ei ole! " - on ilmselt üks Jäärade hüüdlausetest. "Sa ei tea mitte midagi! - on ilmselt teine lause, mida tema lähedased on pidanud sageli kuulma. Jäär ärritub ruttu ja mitte millegi pärast, ta tahab kõiki ja kõike ise juhtida, ta on impulsiivne ja otsekohene. Tal on kogu aeg kiire ja selle tõttu ei võta ta aega, et maha istuda. Ta tegutseb kõigepealt ja alles siis mõtleb. Ta võib muutuda väljakannatamatuks. Jääradele heidetakse tihti ette ka seda, et nad on liiga individuaalsed, mõnikord parajad egoistid. Neil on raske järeleandmisi teha ja teha teistega koostööd. Või siis siduda end kellegagi ja olla truu. Lõpetuseks ei maksa aga ära unustada, et tegemist on kõigest astroloogiaga. Öelge seda ka kõikidele oma sõpradele edasi, kes juhtuvad seda lugema. Kunagi ei tea, kust see sarvelöök tulla võib.

 

Kommentaare ei ole