{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajad võtavad kõike isiklikult?

foto : unsplash / Thomas Javosky      Nad solvuvad nii rutt...

foto : unsplash / Thomas Javosky

 

 

 Nad solvuvad nii ruttu, et teised ei saa arugi, mis toimus. Ilmselt on nad juba solvunud ka sellepärast, et selline artikkel neist kirjutati. 

Olgu ette ära öeldud, et ühtegi Õhumärgi esindajat selles nimekirjas ei leidu. Kaksikud, Kaalud ja Veevalaja ei tunne üldse huvi selle vastu, mida sina arvad või ei arva. Vähemalt ei pea seda nii tähtsaks, et hakata sellest suurt numbrit tegema. Milliste tähemärkide esindajad siis on kõige suuremad solvujad? 


SÕNN

Solvumine on kunst omaette

Sõnn tahab, et asjad läheksid alati nii nagu tema on seda ette näinud ja lisaks kõigele on ta võimeline omaette pobisema rahulolematusest, kuni on viinud teiste tuju ka ära. Mida sa ka ei tee - ta solvub ikkagi ja tunneb ennast puudutatuna. Ent ta ei hakka midagi sulle ütlema - ta näitab oma seda sulle välja. Ta maksab sulle kätte sellega, et ta ei räägi sinuga, ta on selles väga tugev ja võiks saada olümpiamedali. Ta võtab kõike väga isiklikult. Kas sa tead, mida ta kõige rohkem teha armastab? Kulme kortsutada.

 

 


VÄHK 

Õrnatundeline

Meie kulla Vähike on suur solvuja - õigupoolest oleksid pidanud ta vanemad panemagi talle sellise nime. Ta võtab kõike südamesse. Ta on õrnatundeline, peab pikka viha ja lisaks kõigele väga tujukas. Ta on võimeline tegema sääsest elevandi. Ta on tõeline draamakuninganna. Tõenäoliselt on ta juba meie peale solvunud. 


LÕVI

Uhkuse riivamine

Tal on väga suur ego. Selle tõttu läheb ta vähimagi asja pärast põlema. Ta on nagu valitseja, kellega suhtlemiseks peab hoolega oma sõnu valima, sest džungli kuningas on võimeline möirgama ega varjagi seda teiste eest. Ta võtab kõike isiklikult ega kannata kriitikat. Sind on hoiatatud.

Kommentaare ei ole