{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste sodiaagimärkidega on kõige raskem koos elada?

  foto : pexels / Leah Kelley      Kui mõnede sodiaagimärki...

 

foto : pexels / Leah Kelley

 

 

 Kui mõnede sodiaagimärkide esindajatega on nii tore koos olla, siis on neid, kellega on raskem hakkama saada. 


JÄÄR - impulsiivne ja jonnakas

Jääradega on ilmselt kõige raskem hakkama saada, sest Jäär laseb ennast oma tunnetest juhtida, eriti veel siis, kui viha tema üle võimust saab. Ta ärritub ruttu ja paneb oma lähedasi kannatama selle tõttu. Õnneks lahtub tema viha aga sama ruttu, kui ta algas. Jäär on impulsiivne ja võtab tihti vastu mõtlematuid otsuseid. Eriti armastuses on tal raske ennast kellegagi siduda ja truuks jääda. Ta on keevalise iseloomuga ja äärmiselt jonnakas. Ta on sügavalt veendunud, et tal on õigus ja talle ei meeldi järeleandmisi teha. Jääraga ei ole alati lihtne toime tulla ega koos elada, hoolimata sellest, et tal on häid omadusi ja tugevaid külgi nagu siirus, otsekohesus, sihikindlus ja oskus nautida seda, mida elu talle anda on. 

 

 


SKORPION - nõudlik ja salvav

Skorpion on endale võtnud ühe kindla suuna, mille suunas ta liigub ja selle tõttu on ta väga nõudlik nii enda, kui ka teiste vastu. Talle meeldib teistele tõestada, et nad eksivad, ainult taktitundega ta seejuures ei hiilga. Tema arvates tuleb tõde jalule seada ükskõik, mis hinnaga, seda tehes ei hakka ta arvestama teiste tunnetega. Oma loomuselt on ta umbusklik ega kingi oma usaldust nii kergesti. Kui Skorpion on aga hakanud kedagi usaldama, siis on ta lojaalne kaaslane, kellega on võimalik täiesti rahulikult elada. Tema iseloom sellest ei parane, küll aga ei paista tema puudused nii tugevalt silma. 

 

KALJUKITS - range

Kui sa otsid endale toredat kaaslast, siis ära Kaljukitse poole pöördu. Kaljukits on liiga kohusetundlik, töökas, metoodiline, distsiplineeritud ja eelistab palju rohkem sinuga aja veetmise asemel tööd teha. Muidugi leiab ka tema aega, et olla koos lähedastega. Ent ta võib tunduda jahe ja ükskõikne teiste vastu ja võib isegi jätta mulje, et ta hoiab teistest meelega eemale. Ometi on ta hea huumorimeelega ja vaimukas, oleks ta avatum, paraneksid tema suhted. Kaljukitse usaldust on võimalik võita ja ta võib isegi võtta vabalt mõnda aega aga see kestab hetke, siis pöördub ta tagasi oma tavapäraste tõsiste asjade juurde, mida ta peab üksinda tegema. 

 

 


LÕVI - autoritaarne ja enesekeskne

Nii nagu Jäär, on ka Lõvi tulemärk ja selle tõttu impulsiivne. Ta tahab kõike juhtida, talle ei meeldi, kui talle vastu hakatakse ja tema sõnas jugetakse kahelda, ta on valmis alati võimuvõitluseks. Ta võtab kõike isiklikult, ei talu kriitikat, on endast heal arvamusel ja tahab üle kõige olla tähelepanu keskmes. Ta on väga uhke ja tal on raske jääda truuks ühele inimesele. 


KAKSIKUD - manipulaatorid

Kaksikutes on raske aru saada, sest Kaksik muudab tihti oma tuju. Kaksikute esindaja on hästi emotsionaalne, ärritub ruttu, solvub väiksemagi kriitika peale, ei pea aga pikka viha ja võib ruttu hea tuju tagasi leida. Seega ongi raske tema puhul teada, milline tuju tal hetkel on. Tal on ka raske midagi otsustada ja ärritab sellega kõiki Maamärke (Sõnn, Kaljukits ja Neitsi), kes eelistavad sõnadele tegusid. Kaksik võib manipuleerida, sest ta oskab inimestega suhelda ja teab, kuidas teistele meeldida. Sellepärast võib ta kasutada teisi ära oma isiklike huvide eesmärgil. 



Kommentaare ei ole