{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline päev toob sinu tähemärgile õnne sellel nädalal?

foto : unsplash / Jamie Brown      Planeedid ei puhka kunag...

foto : unsplash / Jamie Brown

 

 

 Planeedid ei puhka kunagi ja selle tõttu muutub ka igal nädalal valitsev energia. Milline päev toob sinu tähemärgile sellel nädalal õnne? 


JÄÄR - teisipäev, 9. aprill

Noorkuu Jäära enda märgis, millega kaasneb päikesevarjutus, toob Jääradele nädala alguses head õnne kaasa. Jupiter ja Uraan aga hoolitsevad teisipäeval selle eest, et kinkida Jäärale tore päev. Teisipäevane päev peaks Jäärale tooma ühe väga hea uudise. 


SÕNN - kolmapäev, 10. aprill

Kolmapäeval soovivad tervelt kolm planeeti Sõnnile head. Uraan toetab teda kõikides ettevõtmistes, hea õnne planeet Jupiter toob talle õnne kaasa ning Kuu tagab talle turvatunde. Väga hea päev selleks, et võtta mõni tähtis otsus vastu. 


KAKSIKUD - neljapäev, 11. aprill

Kuu on neljapäeval Kaksikute märgis, tuues talle sellega head õnne kaasa. Kuu moodustab hea aspekti Päikese ja Merkuuriga, tänu sellele peaks neljapäevase päeva jooksul juhtuma midagi väga toredat.


VÄHK - pühapäev, 14. aprill

Kuu on pühapäeval Vähi märgis, Kuu on aga nagu kõik seda teavad, Vähi märki valitsev taevakeha. Otse loomulikult tähendab see seda, et pühapäeval tunneb Vähike ennast nagu kala vees, täiesti omas elemendis. Marss ja Saturn omalt poolt toovad talle ühe hea uudise koju kätte.

 

 

 

 

LÕVI - teisipäev, 9. aprill

Päike ja Kuu Jäära märgis saadavad Lõvikesele head energiat, toetades teda kõikides ettevõtmistes.  Tänu sellele peaks teisipäevane päev tulema parem, kui teised. Seda enam, et ka Jupiter ja Uraan toovad talle head õnne kaasa.


NEITSI - neljapäev, 11. aprill

Neitsi planeet Merkuur on praegu retrograadis. Ent 11. aprillil ristub Merkuuri tee Päikesega, see peaks tooma head õnne kaasa kõikidele, kes on sündinud Neitsi tähtkujus. Paljud asjad muutuvad selgemaks ka tänu Kuule Sõnni märgis. 


KAALUD - reede, 12. aprill

Kuna Päike on praegusel hetkel Jäära märgis, otse Kaalude märgi vastas, pole see periood viimaste jaoks kõige parem. Seda enam, et nädala alguses on taevas noorkuu samuti Jäära märgis. Reedene päev peaks aga tooma õnne Kaaludele tänu Kuule Kaksikute märgis ja Veenusele Jääras. 


SKORPION - pühapäev, 14. aprill

Marss (Skorpioni teine planeet) ja Saturn moodustavad pühapäeval väga soodsa aspekti Skorpioni jaoks Kalade märgis (Veemärk, nagu Skorpion). Nädalavahetus peaks tulema üle ootuste hea. 

 

 

 


AMBUR - teisipäev, 9. aprill

Jupiter hoiab teisipäeval silma oma lemmikul peal, hoolitsedes selle eest, et hea õnn Amburit maha ei jätaks. Jupiter on Amburi enda planeet, lisaks ka hea õnne planeet, tänu sellele peaks teisipäevane päev tooma Amburitele rohkem õnne kaasa. 

 

KALJUKITS - kolmapäev, 10. aprill

Marss (tegevus) ja Saturn (Kaljukitse planeet) kohtuvad kolmapäeval taevalaotuses, tuues sellega Kaljukitsele head õnne kaasa. Mitmed head uudised on teda ees ootamas sellel päeval. Seda enam, et Kuu ja Jupiter on konjunktsioonis, sümboliseerides head õnne. Tänu sellele on kõik võimalused avatud. 

 

VEEVALAJA - reede, 12. aprill

Nädala lõpp toob Veevalajatele head õnne kaasa. Reedel peaks Veevalaja juba hommikul saama häid uudiseid. Kuu Kaksikutes on tema jaoks eriti soodne. Uraan, Jupiter, Saturn ja Marss viivad kõik tema mured ja probleemid minema. 

 

KALAD - pühapäev, 14. aprill

Kuu on pühapäeval Vähi märgis, Saturn aga Kalades. Selline planeetide seis on Kalade jaoks eriti soodne. Nädalavahetus peaks tulema Kalade jaoks nii hea, kui võimalik. 



Kommentaare ei ole