{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horokoop : Mao aastal sündinud Ambur

     Mao aastal sündinud Ambur on väga meeldiv, tõenäoliselt kõige meeldivam kõikide nende seast, kes on Mao aastal sündinud...


 

 

 Mao aastal sündinud Ambur on väga meeldiv, tõenäoliselt kõige meeldivam kõikide nende seast, kes on Mao aastal sündinud. Tal on kogu aeg midagi käsil, kogu aeg midagi teha, talle meeldib olla tegevuses. Mao aastal sündinud Ambur võib olla ka natuke vastuoluline. Tegemist on väga intelligentse ja läbinägeliku inimesega. Ent mõnikord võib ta anda kiusatusele järele ja teha midagi mõtlematut. Ta on emotsionaalne ja impulsiivne inimene, kes ei viitsi oma pead koormata igapäevase elu murede ja probleemidega. Tema lähedased ei saa temast alati aru ega õigust tema natuke kergemeelset käitumist. Mao aastal sündinud Amburil on hästi suur tutvusringkond, ta lausa tõmbab inimesi ligi oma positiivse hoiakuga. 

Teinekord võib ta täiesti ootamatult käituda. Ta ei paista just silma oma sihikindluse poolest ja võib mõnikord olla päris tujukas. On hetki, mil temast on väga raske aru saada. Ta ei hakka mängima kedagi teist, ta ei hakka valetama ja ütleb alati otse välja, mida ta mõtleb. Ta ei taha ainult kedagi otseselt solvata, ta tahab hoida teistega häid suhteid. Ta on väga meeldiv inimene. Ta on alati valmis kaasa lööma. Mao aastal sündinud Amburi tuju muutub ruttu, kui ta on halvas tujus, ei kesta see kaua, vaid tavaliselt saab ta ruttu oma hea tuju tagasi ning unustab kõik halva. 

 

 

Mao aastal sündinud Ambur on hästi andekas. Teadmistehimuline. Ta tahab kõike teada saada end ümbritseva maailma kohta, mitte miski ei jää talle kahe silma vahele. Ta on tõeline psühholoog, kes näeb kaugelt ära iga inimese nõrgad küljed. Oma teadmisi ei kõhkle ta ära kasutamast oma isiklikel eesmärkidel. Talle meeldib reisida ja avardada silmaringi. Ta on optimistlik ja usub kaljukindlalt, et paremad ajad on alles ees. Vahepeal vajab aega, et emotsionaalselt taastuda ja laadida oma patareid täis. Mõnikord võib tunda ka masendust.

Ta on ettevõtlik, talle meeldib õppida isegi, kui mõned peavad teda liiga muretuks ja pealiskaudseks. Ta oskab oma rahaasjadega hästi ümber käia, haarab igast heast võimalusest kinni, et oma majanduslikku seisu parandada. Tänu sellele tal ei tule elus materiaalseid probleeme ette. Ainuke asi, mis teda rahutuks teeb, on see, et tal pole aega teha kõike, mida ta tahaks. Ta võib teha mitut asja samal ajal, sest tal on vaja ju kõik oma plaanid ellu viia. Nii ringi tormates kurnabki ta ennast lõpuks ära. 

 

 


Armastus

Talle meeldib palju teistega suhelda ja selle tõttu on tal palju tuttavaid. Ta oskab kohe inimestega suhteid luua. Ta ei püsi pudelis ka paigal. Talle meeldib vaheldus, ta oskab organiseerida unustamatuid ja meeldejäävaid kohtmisi. Tema väljavalitu ei saa aga kunagi täiesti kindel olla tema tunnete siiruses, sest Mao aastal sündinud Amburi tunded võivad ruttu kaduda. Tema hoolitsev ja tähelepanelik käitumine ei tähenda alati midagi enamat. Ta võib väga hästi kaduda korraga silmapiirilt.

Ta ei kiirusta abiellumisega. Tal on muidki tegemisi. Ta ei ole ka eriti püsiv. Ta armastab liiga palju oma elu, et end siduda kellegagi. Ta ei taha piirata oma vabadust. Kui ta aga on kellegi leidnud, saab temast hea pereinimene. Talle ei meeldi küll tegeleda kohustuste ja probleemidega, ta tahab lihtsalt lõbutseda koos perega: mängida oma lastega ja käia matkamas.

 

 


Töö

Ta oskab teha tööd ja oskab ka puhata. Ta ei karda tööd, ta usub kaljukindlalt, et hea tahtmise juures on kõik võimalik ja et varem või hiljem saab ta oma tahtmist. Ta usub edusse. Ta on leidlik ja oskab hästi organiseerida oma tööd. Ta ei lepi lihtsalt unistamise ja rääkimisega, vaid tegutseb vastavalt. Tal on väga hea suhtlemisoskus, ta leiab kõigiga ilma suuremate probleemideta ühise keele. Ta on meeskonna uhkus ja kõikide lemmik. 

Ta on ambitsioonikas ja otsib oma kohta maailmas. Ta ei karda raskusi, ainukeseks takistuseks võib saada emotsionaalne püsimatus. Ta võib jätta kõik sinnapaika, kui ta peaks tundma, et see töökoht ei vasta tema ootustele. Ent selliseid perioode tuleb õnneks ette vähe. Tal on palju huvialasid: reisimine, kirjandus, finants, majandus. 


Kommentaare ei ole