{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline on kõige heatahtlikum tähemärk?

foto : unsplash / Lina Trochez      Lisaks sellele, et tege...

foto : unsplash / Lina Trochez

 

 

 Lisaks sellele, et tegemist on väga meeldiva inimesega, paistab ta silma ka erakordse headuse ja lahkuse poolest. Ta on kõige omakasupüüdmatum kõikidest tähemärkidest.

Muidugi on ka teisi inimesi, kellel on suur süda, sellepärast ei maksagi nüüd isiklikult võtta ega solvuda, kui sinu tähemärgist seekord juttu ei tule. Ent astroloogilisema külje pealt vaadates paistab just ühe tähemärgi esindaja silma suure headuse poolest. 


Kehastunud headus ja armastus

Selle tähemärgi jaoks on see niivõrd elementaarne, et ta ei kujuta ette, kuidas teisiti saaks. Kalad on kõige heatahtlikumad kõikidest tähemärkidest. Selles märgis sündinud inimene ei mõtle kunagi teistest midagi halba, veelgi vähem hakkab ta tegema teistele halba. Ta on mõistev ja hooliv. Kalade esindaja on nii tihedalt seotud oma emotsioonidega, et ta ei ole veel päris hästi aru saanud, miks sa eelmine kord trahvi said ja miks su ülemus sinuga rahul ei olnud, aga ta vähemalt tunneb sulle siiralt kaasa. Ta ei ole kindel, kas ta võib oma uusi töökaaslasi usaldada, aga ta teeb nagu oleks see nii. 

 

 

Kalade märk on sodiaagi viimane. Sellepärast Kalad ongi kõige alandlikumad kõikidest teistest. Tema elus on alati ruumi teiste jaoks. Ta võtab inimesi sellistena nagu nad on : kõikide heade ja halbade külgedega ega mõista kedagi hukka. Ta on leplik ja usub siiralt, et keegi ei saa meelega paha olla ja et iga inimene on väärt teist võimalust. Just sellepärast ta leiabki vabandusi neile, kes kogu aeg hiljaks jäävad. Kusjuures ta ise usub ka seda.

 

Nende tähemärkide esindajad on väga head ja lahked

Need, kes oleksid võinud ka esimesel kohal olla, on tegelikult sama suure südamega : Neitsi ja Lõvi. Lõvi on kõige heldem kõikidest tähemärkidest, kelle südames on armastust kõikide inimeste vastu. Ta on lojaalne ja kirglik, ta annab endast kõik ja tahab alati parimat teistele. Ainult, et kui Kalade esindaja annab alati kõik andeks (mõnikord isegi mitu korda), siis Lõvi andestab harva. Ta annab ühe võimaluse, mitte kaks. Kui usaldus on rikutud, siis seda muuta enam ei saa.

Mis puutub Neitsisse, siis ka tema on kõige sümpaatsemate ja lahkemate tähemärkide seas. Ta on alati valmis appi tulema, nõu andma ja õpetama sulle seda, mida ta teab. Ent kui Kalade esindaja võtab sind sellisena nagu sa oled, siis Neitsil on omad tingimused. Tegelikult on tal neid tingimusi isegi väga palju. Ta tahab küll teha hästi ja olla abivalmis ent ta teeb ka midagi, mida Kalade esindaja ei tee : ta paneb piirid paika. Ta on heatahtlik, aga tema heasoovlikkuse peab ära teenima. 


Kommentaare ei ole