{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Marss siseneb Jäära märki 1. mail!

foto : unsplash / Daniel Olah      1. maist kuni 9. juuni o...

foto : unsplash / Daniel Olah

 

 

 1. maist kuni 9. juuni on Marss oma kodus ehk siis Jäära märgis. Kuidas see aga meid mõjutab? Kõikide märkide järgi tundub, et Marss Jääras on otsustanud talveunest üles äratada kõik sodiaagimärgid ega anna armu ka kõige suurematele unekottidele. 

Käimas on Sõnnide aeg, sest Päike on hetkel Sõnni märgis. Veenus on sisenemas Sõnni märki, tuues sellega meie ellu nii õnne, kui armastust ning aidates meil rohkem nautida kevadisi ilmu. Tänu Veenusele Sõnni märgis peaksid paljud probleemid leidma ise lahenduse. Ent Jäära energia on muutmas valitsevat õhkkonda ja seda kuni 9. juunini. Tegevuse planeet Marss on sisenemas nagu igal aastal oma lemmiku - Jäära märki. 


Marss Jääras

Marss Jääras vajutab gaasi põhja, sellepärast tuleks varakult turvavöö kinni panna. Marss sümboliseerib ettevõtlikkust, teotahet ja liikumist. Kuna igal tähemärgil on oma planeet, siis Marss on Jäära "Kiired ja vihased". Marss Jääras tähendab suuremat ettevõtlikkust ja ambitsioonikust. Marss Jääras tekitab tunde, et kõik on võimalik, et piirid kaovad, et unistused täituvad, et asjad võtavad konkreetsema ilme. Marss jääras paneb iga hinna eest tegutsema. See on õige hetk, et panna oma sõna maksma, viia oma tahtmised täide, suruda oma arvamus läbi, viia oma plaanid ellu ja mis kõige tähtsam - lõpetada kõhklemine. 

 

 

Mis puutub tööasjadesse, siis muudab Marss Jääras enesekindlamaks, annab jõudu ja energiat juurde, aitab motivatsiooni leida, uusi projekte käivitada ning toob võimalusi selleks, et teenida paremat palka. Mis puutub suhetesse, siis suhtlemine peaks muutuma järgneva kuu jooksul otsekohesemaks ja siiramaks. Tähtsamaks muutuvad sõbrad, kelle peale võib iga ilmaga kindel olla, kes ei ole võltsid, vaid kellega me saame olla ise. Mis puutub armastusse, annab Marss Jääras julgust juurde, et leida õige inimene ja olla ettevõtlikum. Marss on ka libiido ja spordi planeet, seega valik on teie. Tähtis on see, et teha tuleb sporti nii, et see võtaks võhmale. 


Kuidas mõjutab Marss Jäära märgis meie tähemärke? 


JÄÄR, VEEVALAJA, SKORPION

Marss Jääras tähendab nende jaoks tuult purjedes. Jäär võib kasutada seda harukordselt head võimalust ära, et viia kõik oma pooleliolevad plaanid ellu ja teha seda, mida ta tahab. Skorpion muutub enesekindlamaks ja ettevõtlikumaks. Mis puutub Veevalajasse, siis Pluuto ja Marss moodustavad väga hea aspekti, tänu sellele peaks Marss Jääras tooma Veevalajatele head õnne kaasa. 

 

 


LÕVI, AMBUR, KAKSIKUD

Nendele kolmele meeldib palju suhelda, ent nüüd tuleb neil lobisemise asemel hakata tegutsema. Marss Jääras muudab neid ettevõtlikemateks ja julgemateks. Ilmselt leiavad need kolm võimaluse, kuidas näidata, milleks nad alles võimelised on ja seda eriti töö juures. Asjad võtavad tõsisema suuna. 


SÕNN, NEITSI, KALAD

Ka need kolm on ärkamas talveunest. Uued võimalused on tekkimas ka nende jaoks. Nad hakkavad kiiremini otsuseid vastu võtma ja muutuvad enesekindlamateks. Võib-olla muudab Marss Jääras neid ka impulsiivsemateks. 


KAALUD, VÄHK, KALJUKITS

Marss Jääras on raputamas ka neid üles. Vähk ja Kaljukits võivad tunda selle tõttu kerget segadust oma elus. Mitmed väljakutsed on neid ees ootamas. Nad peavad riskima ja tegutsema selle asemel, et kaaluda ja otsida parimaid võimalusi. Kaaludel võib olla kõige raskem, sest tal tuleb leida lahendus mitmele probleemile. Ta saab ilmselt aru, et ta on ise oma elu juht ja peab võtma ohjad enda kätte.

Kommentaare ei ole