{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Mao aastal sündinud Sõnn

     Mao aastal sündinud Sõnn on väga meeldiv ja sümpaatne inimene. Ta jätab endast mulje, kui positiivse ellusuhtumisega in...


 

 

 Mao aastal sündinud Sõnn on väga meeldiv ja sümpaatne inimene. Ta jätab endast mulje, kui positiivse ellusuhtumisega inimesest. Ta meeldib oma rahuliku ja tasakaaluka olemuse poolest. Mao aastal sündinud Sõnn on praktilise mõtlemisega realist. Tal on väga raske teha mööndusi ja kompromisse. Ta on väga kannatlik inimene, kes viib alati kõik oma eesmärgid ellu. Võib-olla on ta liiga enesekindel ja ettenägelik, aga selline on kord juba tema loomus. Mao aastal sündinud Sõnn mõtleb praktilisel ja on rahulik ning ettenägelik inimene. Ta on kahe jalaga kindlalt maa peal ega käi ringi pea pilvedes. Ta oskab hinnata ilu enda ümber, tal on hea maitse. 

Mao aastal sündinud Sõnn elab oma elu rahulikult ja mõõdukalt. Ta on nii oma harjumustes kinni, et tal on raske uute tingimustega harjuda. Muutused ei ole talle meele järele, ta eelistab palju rohkem mugavust. Tema lemmiktegevus on puhkamine koos lähedastega. Mao aastal sündinud Sõnn on usaldusväärne inimene, aus ja korralik. Teiste vastu on ta tähelepanelik, teiste probleemid ei jäta teda ükskõikseks. Ta teeb alati kõik, et aidata neid, kes abi vajavad ning seda rohkem moraalselt, kui materiaalselt. Ta on alati valmis andma head nõu ja julgustama oma sõnadega. Mao aastal sündinud Sõnn on nii tark, et leiab kerge vaevaga lahendused ka kõige keerulisematele probleemidele. Ta ei otsi võimalust, kuidas kerge vaevaga rikkaks saada, vaid teeb tööd selle jaoks. 

 

 

Mao aastal sündinud Sõnn võib tunda rõõmu ka väikestest asjadest. Talle meeldib tegeleda oma igapäevaste toimetustega, talle meeldib lihtne töö. Talle ei meeldi arusaamatused ja kahemõttelisused, sest ta ise on aus ja siiras. Ta ei ole inimene, kes otsiks endale probleeme juurde. Ta ei taha elada oma elu keeruliseks. Ta suudab säilitada kaine mõtlemise ükskõik, millises olukorras. Ta on alati rahulik, kes ei lase end millestki häirida ning enesekindel inimene. Mao aastal sündinud Sõnn võib tunda rõõmu väikeste asjade üle ning tunda rahulolu selle üle, mis tal juba on. Ta ei ole inimene, kes hakkaks õhulosse ehitama. Ta tunneb oma võimeid ega oota oma elult rohkem, kui tal juba on. 

Ta on ettevaatlik ja tundlik inimene, kes oskab elada nii, et tal suuremaid probleeme ette ei tule. Ta ei ole inimene, kes segaks end kahtlastesse tehingutesse. Ta näeb kaugelt ära, millised riskid iga ettevõtmisega kaasnevad. Mao aastal sündinud Sõnn on praktilise mõtlemisega inimene, kes ei hakka kunagi midagi kasutut tegema. Ta ei lase emotsioonidel end mõjutada vaid kuulab oma mõistust, kes ei tea alati, kuidas oma tundeid väljendada. Ta ei raiska oma aega ilusate sõnade ja meelituste tegemise peale. Ta hoiab eemale lärmakatest koosviibimistest. Ent talle meeldib suhelda ja on hästi kasvatatud inimene, kellest ilmselt ei saa ühegi ettevõtmise hinge, aga selline ei ole ka tema eesmärk. 



 

Armastus

Ta jääb truuks ühele inimesele kogu elu lõpuni. Armastus muudab teda paindlikumaks, tolerantsemaks, paremaks. Ta oskab hoolitseda oma kallima eest, ta ei hoia kokku kingituste ega komplimentide pealt. Ta tahab valmistada rõõmu oma kaaslasele ning kasutab selleks ära oma kujutlusvõimet. Ta ei hakka ainult meeletusi tegema. Mao aastal sündinud Sõnn teeb alati kõike sündsuse piirides ega armasta liialdamist.

Mao aastal sündinud Sõnn on suurepärane pereinimene. Kõik, mis tal on, annab ta oma perele - oma raha, oma tarkuse, oma jõu, oma oskused. Kõike selleks, et ta lähedastel millestki puudust ei oleks. Ta teeb rasket tööd, et tema lähedastel materiaalseid probleeme ei tekiks. Mao aastal sündinud Sõnn ei viitsi veeta oma aega niisama olesklemise peale, ent puhata ja lõõgastuda lähedaste seltsis armastab ta küll. Tema elukaaslasel pole vaja muretseda, sest tal ei ole ühtegi kõrvalsuhet. Reetmist ja petmist ei andesta ta iialgi. Ta vajab püsivat ja stabiilset suhet. Mao aastal sündinud Sõnni jaoks on kõige tähtsam hingerahu ja mugavus, ta ei vaja uusi muljeid ja kogemusi oma ellu. 

 

 

 

Töö

Mao aastal sündinud Sõnni jaoks on tulemus kõige tähtsam. Ta ei karda rasket tööd. Kui ta näeb, et väljavaated on head, on ta valmis seda tööd tegema. Talle ei meeldi niisama istuda, ta tahab teha sellist tööd, mis talle meeldib. Ta teeb oma tööd ausalt ja kohusetundlikult, talle ei tule pähegi hiilida oma kohustustest kõrvale või lükata see teiste kaela. Teda peetakse väga heaks spetsialistiks. 

Ta on vastutustundlik inimene, kes võiks töötada ükskõik millises valdkonnas. Takistused teda ei kohuta, ta ei kuula teiste nõuandeid ega soovitusi, vaid viib alustatu alati lõpule. Tavaliselt töötavad Mao aastal sündinud Sõnnid juhtival kohal. Ta võib vabalt luua ka oma ettevõtte. Isegi, kui ta on praktilise mõtlemisega inimene, kes seisab kahe jalaga kindlalt maa peal, sobib talle ka loominguline töö. 

 

 

 

Kommentaare ei ole