{ads}

HIDE

Viimased

latest

10 aastat nooremaks : soovitused, kuidas välimust värskemaks muuta

     Mis oleks, kui oleks võimalik välja näha 5 - 10. aastat noorem täiesti loomulikul moel? Oodates nooruseliksiiri avastamist tead...

 

 

 Mis oleks, kui oleks võimalik välja näha 5 - 10. aastat noorem täiesti loomulikul moel? Oodates nooruseliksiiri avastamist teadlaste poolt, on selles artiklis välja toodud 10 väga head nõuannet kõigile, kes on otsustanud välja näha oma vanusest nooremad. 

 

Foto : unsplash



1. Hellita oma nahka

 Inimesed, kellel on tuhm, jumetu, kuiv ja väsinud nahk, näevad vanemad välja. Teaduslikud uuringud aga on tõestanud, et naised võivad välja näha lausa 10 - 12. aastat nooremad tänu oma heale jumele! Juba ainuüksi selle tõttu on oluline oma naha eest hoolitseda, seda niisutada ja hellitada õigete ja sulle sobivate vahenditega. 

Võitluses kortsude vastu ja head jumet tagada aitavad sul sinu nahale sobilikud näomaskid, päevakreemid, öökreemid, silmaümbrusekreemid. Sa pead kasutama kõige parimaid ja sobivamaid tooteid, mis on mõeldud 100% sinu nahale.  Ja ära unusta: kui sa oled hakanud korralikult oma naha eest hoolitsema - siis ära jäta ühtegi päeva vahele, sest head tulemused ei tule üleöö ja selle nimel peab vaeva nägema.  Ja samuti ära unusta kuldreeglit: ära tiri masseerides nahka allapoole (ta vajub ise nagunii juba piisavalt ära, pole vaja takka aidata :) ) ja katsu parem võidelda maa gravitatsioonijõu vastu. Alusta masseerimist kaela piirkonnast ja liigu üle kuni laubani. Näo keskpaigast kuni põsenukkideni. Ja nii saad sa oma naha pringimaks.

Samuti ära unusta seerumit kasutamast, mis võtab sihile kõige problemaatilisemad kohad nahal. Kortsude vastu aga ei aita miski nii hästi, kui niisutamine, seega vali kindlasti neid tooteid, mis sisaldavad hüaluroonhapet. Tegemist on moelukuliga, mida leidub inimorganismis ja mis tagab nahale kõige parema niisutuse ja pehmuse. Seerumit kanna hästi puhastatud nahale, enne kreemitamist. Regulaarsel kasutamisel muudab seerum su naha pringimaks, elastsemaks ja nooremaks.

 

 

 

2. Eelista loomulikku meiki

Meiki sa võid kasutada, et varjata iluvigasid aga katsu jääda tagasihoidlikuks. Eelista kerget meiki, mis lisab näole sära ja muudab sind ilusamaks ning tagab ilusa ja roosa jume. 

Kõigepealt katsu varjata kortse peitekreemi abil, seejärel kanna nahale sobivat jumestuskreemi.  

Ära unusta hoolitseda oma kulmude eest, mis võivad sind muuta kas nooremaks või vanemaks. Huulepulk vali selline, mis sisaldab kollageeni, see silub väikeseid kortse ja jätab ilusa tulemuse.


3. Jälgi oma rühti

Aja selg sirgeks ja unusta täiesti ära küürus käimine. Selle jaoks pinguta alakehalihaseid, lase õlad vabaks ja katsu end sirutada kujutades ette, et sa kasvad suuremaks. Kõnni nagu tantsijanna, kergelt nagu kass ja seda hoolimata oma vanusest. Joogaharjutused tulevad sulle samuti kasuks igapäevase ja korraliku rühi harjutamiseks.


4. Leia oma stiil

Selleks, et valida oma stiil, mis sulle hästi sobib, tuleb valida hea lõikega ja kvaliteediga rõivad. Pole mõtet minna teismeliste garderoobi endale sobivaid riideid otsima, samuti ei maksa muutuda liiga ekstravagantseks. Kanna klassikalist ja aegumatut stiili.


Head nipid:

- Kui käevarred hakkavad lõtvuma, siis eelista pikemaid varrukaid või neid, mis ulatuvad küünarnukini

- Väldi push-up rinnahoidjaid, mis tekitavad kortse rindade vahele

Kõige olulisem aga on kanda selliseid riideid, mis sind ilusaks teevad!

 

 

 


5. Liigu rohkem

 

Giphy


Me kõik teame seda, et sport on terve ja noorusliku keha abimees. Seega tegele kardioga, mis paneb vereringe hästi tööle ja seega tagab nahale vajalikud toitained ja hapniku, ning lihastreening, mis muudab nahka pringimaks ja ennetab lõtvumist.

Lisaks sellele tõstab spordi tegemine kollageeni tootmist ja aitab võidelda vabade radikaalide vastu, mis on vastutavad naha enneaegse vananemise eest. Koos tervisliku toitumisega aitab spordiga tegelemine ka saada lahti üleliigsetest kilodest. 


6. Söö ennast nooreks

Vaata üle oma toitumisharjumused ja hakka rohkem sööma neid toiduainei, mis teevad organismile head ja aitavad tal kauem nooruslikuks ja terveks jääda.

Eelista neid toiduaineid, mis sisaldavad vajalikke vitamiine ja mineraale selleks, et parandada vananevat ja kahjustatud nahka, mis tagavad nahale vajalikud antioksüdandid ja võitlevad effektsiivselt vabade radikaalide vastu, mis on vastutavad enneaegse vananemise eest. Rohkelt antioksüdante leidub mandlites, sidrunis, küüslaugus, mustas šokolaadis, marjades...

 

7. Naera rohkem

Stress on väga palju süüdi kortsude tekkes ja naha vananemises. Parim vahend selle vastu võitlemiseks on naer. Naer piirab stressihormoonide tootmist ja sunnib näolihaseid lõdvestuma. Ka üksi olles on võimalik naerda mõnda head filmi vaadates.

 

 

 

 

8. Sobiv soeng

Ilus ja sobiv lõikus võib muuta palju. Mine juuksuri juurde, et muuta juukseid kohevamaks, ilusamaks ja vali selline juuksevärv, mis sobib sinu nahavärviga ja varjab halle juukseid. 

Ära unusta hoolitseda oma juuste eest sära ja kohevust lisavate šampoonidega, kollageeni  sisaldavate hooldusvahenditega, mis muudavad juukseid tugevamaks. 


9. Maga paremini ja rohkem

Väsimuse ja pingete vastu ning toksiinide väljutamiseks aitab alati kõige paremini magamine. Magamine uuendab naharakke öö jooksul, sest rakkude uuenemine on kõige aktiivsem just kella 23 - 3 vahel öösel. Kui palju peaks magama? 6 - 8 tundi vähemalt. Paar tundi enne magama heitmist nahale kantud sobiv pinguldav öökreem võib teha imesid. Ja selleks, et kaotatud unetunde tasa teha, pole midagi paremat väikesest lõunauinakust, mida ei maksaks liiga pikale venitada, sest selle tõttu magad sa öösel vähem.


10. Õige filosoofia

Nooreks jäämise või saamise juures on oluline ka mõista, et vanus ei tohiks piirata elu nautimist nii nagu sa seda soovid. Sa võid alati tantsida öö läbi, flirtida, korraldada piknikku murul, laulda lemmiklaulu peegli ees. Ära lase vanusel end muuta! Kui hing on noor, peegeldub see ka väljaspoole. 








 

 

Kommentaare ei ole