{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Kuke aastal sündinud Sõnn

     Sõnn on praktilise mõtlemise ja põhimõttekindel inimene, kellele ei meeldi suuremad muutused elus. Kukk on aga spontaan...


 

 

 Sõnn on praktilise mõtlemise ja põhimõttekindel inimene, kellele ei meeldi suuremad muutused elus. Kukk on aga spontaanne, impulsiivne ja energiline, tänu Kuke mõjutusele muutub ka Sõnn palju avatumaks ning leiab kergemini teistega ühise keele. Sõnn annab aga stabiilsust Kukele juurde, õpetab talle vastutustunnet ning lojaalsust teiste suhtes. Selle tõttu on Kuke aastal sündinud Sõnn vaoshoitum, usaldusväärsem ja diskreetsem. Iseseisev ja mitmekülgne. Tegemist on siira inimesega, kes teeb oma tööd metoodiliselt. Ta on ettevaatlik, praktilise mõtlemisega ja hästi kangekaelne ning visa. Võib olla üsna muljetavaldav. 

Tal on palju energiat. Ta on valmis aitama iga inimest, kellega kohtub oma eluteel. Raske on temaga sammu pidada. Teda imetletakse tema sihikindluse poolest ja selle poolest, kuidas ta kõikidest raskustest üle saab. Ta ei lepi lihtsa vaatlemisega ega jää kõrvalosatäitjaks, vaid tahab ka ise käed kaasa lüüa kõikides sündmustes. Ta planeerib aga korralikult oma tulevikku ning prioriteedid on tal alati paigas. Tänu Sõnni praktilisele mõtlemisele on ka seiklushimuline Kukk tasakaalukam. Ta oskab alati anda teistele tarka nõu. Ta on enesekindel inimene, kes oskab teistega suhelda. Ta on alati teiste vastu tähelepanelik. 

 

 

Kuke aastal sündinud Sõnn on üsna ambitsioonikas. Ta ei otsi võimalusi, kuidas silma paista ega ülehinda oma võimeid. Ta tahab lihtsalt viia kõik oma plaanid ellu. Ta on energiline, valmis rasket tööd tegema ja pingutama oma eesmärkide nimel. Ta on usaldusväärne ja äratab teistes austust ning usaldust. Tema koos on kõik lihtsam. Ta on suuremeelne inimene, tõeliselt õilis hing. Igas olukorras suudab ta jääda rahulikuks. Ta on alati väärikas, aus, peab tähtsaks tõde. Ta ei hakka intriige punuma ega tagaselja teistele halba tegema. 

Ta avaldab alati muljet teistele. Tal on hea väga hea maitse, ilusad asjad ei jäta teda ükskõikseks, ta käib alati maitsekalt riides. Iga pisiasi ja detail on läbimõeldud. Ta ei otsi võimalust, et teiste seast silma paista ent ta ei jää kunagi märkamatuks. Ta ei lepi vähesega ja tahab jõuda kaugele. Tal on teistega alati head suhted, tal on palju imetlejaid. 

 

 


Armastus

Kuke aastal sündinud Sõnn on harva üksi. Tal on palju häid omadusi  ja selle tõttu on ta üsna enesekindel. Talle meeldib suhelda teiste inimestega ja ta on usaldusväärne. Ta on kohusetundlik inimene, kellel on tõsised kavatsused. Ta ei raiska oma aega juhusuhete peale. Partnerina on ta hea ja tähelepanelik, romantiline. 

Tema pereelu on õnnelik. Tal on prioriteedid paigas. Ta mõtleb praktiliselt. Pühendab kogu elu oma pere eest hoolitsemisele. Mõnikord võtab oma rolli liiga tõsiselt ja võib muutuda rangeks oma pereliikmete vastu. Ta võib olla liiga nõudlik teiste vastu ent tal on head kavatsused. Oma armastust näitab ta välja läbi tegude, mitte sõnadega. Ta armastav ent range lapsevanem. 

 

 


Töö

Ta on võimeline tegema hiilgavat karjääri. Ta ei kaota kunagi oma positiivset hoiakut. Ta on sihikindel ja väga hea analüüsivõimega. Jätab alati kõik meelde, on väga hea vaatlemisoskusega. Temast saaks hea jurist või finantsanalüütik. 

Ta võib aga teha ükskõik millist tööd. Ta tuleb toime ka kõige keerulisemate ülesannetega. Ta ei tunne igavust töötades samal kohal. Ta ei karda ka füüsilist tööd. Sobib hästi ka juhtivale kohale. Ta on enesekindel ja usub oma võimetesse. Ta ei ole ainult alati samal nõul alluvatega. Kõik ei suuda temaga ainult sammu pidada.

Kommentaare ei ole