{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Kuke aastal sündinud Skorpion

     Kuke aastal sündinud Skorpionile ei meeldi igavus ja niisama olemine. Tegelikult ei olegi nii lihtne talle meele järele...


 

 

 Kuke aastal sündinud Skorpionile ei meeldi igavus ja niisama olemine. Tegelikult ei olegi nii lihtne talle meele järele olla, sest ta on üsna sallimatu teiste nõrkuste suhtes. Ta kohtleb hästi ainult neid, kes on temaga võrdsel positsioonil. Kuke aastal sündinud Skorpion on sündinud juhtima ja teisi juhatama õigele teele. Kuke aastal sündinud Skorpion on uhke ja isegi üleolev teiste suhtes. Ent ta avaldab alati head muljet teistele. Ta on huvitav, professionaalne, natuke raske iseloomuga. Kuke aastal sündinud Skorpion on uhke ja ambitsioonikas. Varustatud tugeva intuitsiooni ja tahtejõuga. Tal on teiste üle mingi imelik võim, mida ei ole võimalik sõnadega seletada. Teda kuulatakse ilma küsimusi esitamata. 

Kuke aastal sündinud Skorpion on ääretult meeldiv ja muljetavaldav inimene : ta on ilus, sümpaatne, intelligentne. Ta ei jää kunagi märkamatuks ega teiste varju. See aga teeb talle au. Mõned heidavad talle ette liigset otsekohesust ja püsimatust ent suhtlevad ikkagi temaga edasi. Keegi ei suuda tema võludele vastu panna, lisaks sellele on ta selline inimene, kes on alati valmis teisi aitama ja toetama. Mõnikord võib ta oma võimeid ülehinnata ja sattuda keerulistesse olukordadesse. Ta peab õppima oma võimeid õigesti hindama ja mitte võtma enese peale asju, mida ta täita ei suuda. Ometi pole kahtlust, et Kuke aastal sündinud Skorpion viib varem või hiljem ellu kõik oma eesmärgid ja seda ka siis, kui keegi temasse ei usu. 

 

 

Ta on julge ja vapper inimene, kes ei anna kunagi alla ja jätkab seni, kuni on oma tahtmise saavutanud. Kuke aastal sündinud Skorpionil on kõik hea juhi jaoks vajalikud omadused: ta on sihikindel, järjepidev ning otsusekindel. Ta on varustatud väga hea veenmisoskusega ja lausa köidab teisi oma ideedega. Ta ei hoia vastutusest kõrvale, ta ei karda riskida. Kuke aastal sündinud Skorpion võib olla nõudlik, ta ei andesta teistele nende vigu ega nõrkusi. Ta on kannatamatu ja tahab kõik oma eesmärgid võimalikult ruttu ellu viia. Ta ei mõista alati teisi inimesi, ent hakkab harva õigust taga ajama. Ta on sõltumatu ja iseseisev, teda imetletakse ja aidatakse nii palju, kui võimalik. 

Kuke aastal sündinud Skorpion on sõprade poolt kõrgesti hinnatud ent ta on ka ise väga sõbralik inimene. Ta on alati valmis suhtlema ja uusi tutvusi looma. Ta on tegus inimene, kellele ei meeldi istuda kogu aeg sama koha peal. Ta ei kannata rahu ja vaikust enda ümber. Ta vajab uusi kogemusi ja elamusi. Ent samal ajal on ta ettevaatlik ja oskab oma rahaasjadega mõistlikult ümber käia. Kuke aastal sündinud Skorpioni elus ei ole üllatustele ega tõsistele probleemidele kohta. Ta on ettenägelik inimene, kes on arvestanud igasuguste võimalustega juba ette. Ta on tugeva intuitsiooniga, nagu kõik teisedki Skorpionid. Ta aimab, mida teised võivad tunda, ta ei andesta iialgi petmist ega reetmist. 

 

 


Armastus

Kuke aastal sündinud Skorpion oskab meeldida ja teab, kuidas kurameerida. Kurameerima hakkab ta üsna ruttu. Ta on sensuaalne partner, tugeva seksuaalse energiaga. Ta võtab teise täielikult enda alla. Ta leiab ühise keele nendega, kes on võimelised talle alluma ja tema sõna kuulma. Vastutasuks kingib ta oma lojaalsuse. Ta on õrn ja tundlik partner ehkki näeb välja nagu tõeline romaanikangelane. 

Pere on tema jaoks väga tähtis. Kõige suurem saavutus tema elus. Ta tunneb suurt uhkust oma pere üle. Ent kipub neid liiga palju kaitsma kõige eest. Ta võib olla armukade, despootlik ja nõudlik. Tema on see, kelle jalas on püksid. Tema lähedased peavad sellega leppima, sest ta muretseb ju ainult nende heaolu pärast. Kuke aastal sündinud Skorpion on oma lähedaste suhtes täiesti omakasupüüdmatu. Ta ei oota mitte midagi vastu, ainult sõnakuulelikkust. Ta on oma lähedaste vastu hea ja lahke. 

 

 


Töö

Kuke aastal sündinud Skorpion on ambitsioonikas ja töökas ja peab ennast ainsaks ülemuseks. Ta on jonnakas, kangekaelne ja uhke ega oska teiste käske täita. Ent ta on väga töökas, otsusekindel ja oskab organiserida oma tööasju, ta võib teha hiilgavat karjääri. Eriti juhul, kui ta teeb oma tööd pühendumusega. Ta on aus inimene. Konkurentide vastu halastamatu. Ärimehena lööks ta läbi.

Kuke aastal sündinud Skorpion hoiab eemale ebameeldivatest vestlustest töö juures. Ta tegutseb kiirelt ja otsustavalt, ta ei karda võtta tähtsaid otsuseid ise vastu. Ta on intelligentne, tugeva intuitsiooniga ja teab, mida tahab. Kuke aastal sündinud Skorpion ei andesta teistele eksimusi ega nõrkusi ent ta katsub aidata. Ta viib alati kõik oma plaanid ellu.


Kommentaare ei ole