{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Koera aastal sündinud Neitsi

     Koera aastal sündinud Neitsi on oma loomuselt rahulik ja heatahtlik. Ta on laitmatu käitumisega inimene, kes on saanud ...


 

 

 Koera aastal sündinud Neitsi on oma loomuselt rahulik ja heatahtlik. Ta on laitmatu käitumisega inimene, kes on saanud hea kasvatuse. Ta meeldib just oma viisaka käitumise ning oskuse poolest panna end teise inimese asemele. Ta ei ole aga nii hea ja lahke, kui teised Koera aastal sündinud. Ta on rohkem praktilisema mõtlemisega, tal on kindlad eesmärgid elus. Ta teab, mida ta tahab ja mida ta ei taha. Koera aastal sündinud Neitsi on enda suhtes üsna kriitiline ja sama nõudlik, kui kõik teised Neitsid. Ta on hea suhtleja, sõbralik inimene, kellel on elust oma nägemus. Ta on aus nii iseenda, kui ka teiste vastu. Ta toetab alati teisi, aga ei kannata ebaõiglust - ta leiab alati ühel või teisel moel võimaluse, kuidas oma rahulolematust väljendada. 

Suhtlemisel on tema elus tähtis koht. Talle meeldib tuttavatega suhelda, ta on alati positiivne ja rõõmus. Samal ajal aga valib ta hoolega, keda ta laseb oma lähemate sõprade hulka. Üks asi on olla tema hea tuttav, teine olla tema lähedane sõber. Ta on inimeste vastu heatahtlik, talle meeldib suhelda, ta aitab hea meelega teisi. Ent väga harva jagab ta oma saladusi teistega, ta usaldab päriselt ainult väga väheseid inimesi. Ta ei ole suur jutustaja, talle ei meeldi kuulujutud. Ta on ehe ja autentne inimene, kes ei näe põhjust, miks end esile tõsta ega tunne vajadust ka silma paistmiseks. Ta mõtleb loogiliselt, keskendudes kõige tähtsamale. Teda ei ole võimalik petta, meelitustega ära osta - ta näeb isegi su valed läbi. Ent igal ajal võid sa tema poole pöörduda, kui sul on mõni mure. Ta aitab alati. 

 

 

Tegelikult ei ole Neitsi nii enesekindel ja rahulik, kui ta seda välja laseb näidata. Tal on omad hirmud ja omad kartused, mõnikord on tal väga raske otsusele jõuda, mida ta peaks õieti tegema. Ta tunneb oma nõrku külgi. Ta kardab tasakaalu kaotada, kardab kaotada teiste toetust ja see ilmselt ongi põhjuseks, miks ta ei suuda teisi usaldada. Ta ei taha oma nõrkusi teistele välja näidata. Kui ta on raske, otsib ta võimalust, et olla teistest eemal ja kannatab üksi. Ta on tõsise ellusuhtumisega ja kohusetundlik inimene. Paindumatu ja tahtejõukindel : ta ei hakka kaebama ega hädaldama, ta ei hakka abi paluma.

Koera aastal sündinud Neitsi on mõistlik ja reserveeritud olekuga. Ta oskab leida lahendusi ka kõige keerulisematele probleemidele. Ta on kannatlik, rahulik ja väga terava pilguga. Mitte kunagi ei hakka ta tegema ennatlikke järeldusi. Ta oskab teistega arvestada. Ta on tundlik ja tähelepanelik kõigi vastu. Ta tahab jagada oma teadmisi teistega. Talle meeldib ja ta oskab anda head nõu. Kui ta midagi teeb, teeb ta seda täiesti omakasupüüdmatult, ta ei oota mingit tänu, ta hoiab eemale kiiduavaldustest ega taha komplimente. Ta on tagasihoidlik, usaldusväärne ja vastutustundlik. Mõned leiavad, et ta on pedant ja elab liiga reeglipärast elu. Ent vähemalt peab ta alati oma sõna.

 

 


Armastus

Koera aastal sündinud Neitsi on sügava hingeeluga. Ta on usaldusväärne, truu ja hooliv oma partneri vastu. Juhusuhted ei huvita teda, otse vastupidi, ta otsib tõsist suhet. Enne, kui ta hakkab end siduma, jälgib ta hoolega oma kaaslast. Tal on kindel nägemus paarisuhtest, mis tähendab tema jaoks tõelist teineteisele pühendumist. Ta ei taha ühepoolseid tundeid. 

Pereinimesena on ta mõnikord igav ja kõiges liiga mõõdukas. Ta võib olla oma lähedaste vastu liiga nõudlik. Kõik peavad täitma tema seatud reegleid. Ta suudab rahulikult leida lahenduse kõikidele probleemidele. Tema jaoks ei tule lahutus kõne allagi.

 

 

 

Töö

Ta võib töötada ükskõik, millises valdkonnas, kui ta peab seda ise vajalikuks. Ta ei otsi teiste kiitust ega tänu. Ta on väga andekas ja osav, temast saaks hea juhiabi, sest ta oskab inimesi ära kuulata ja edastada infot. Ta täidab kohuseid vastutustundlikult ja saavutab häid tulemusi. Tema eesmärk on see, et tema tööst saaksid kasu kõik, mitte ainult tema ise. 

Koera aastal sündinud Neitsi on väga leidlik. Ta mõtleb loogiliselt, tal on väga hea mälu ning suur kujutlusvõime. Talle hindab kõrgelt kunsti. Ta võib valida endale loominguga seotud eriala. Ta viib alati oma plaanid ja ideed ellu. 

Kommentaare ei ole