{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Koera aastal sündinud Ambur

     Koera aastal sündinud Ambur on aktiivne inimene, kellele ei meeldi üksi olla. Ta tahab kogu aeg olla seltskonnas, koos ...


 

 

 Koera aastal sündinud Ambur on aktiivne inimene, kellele ei meeldi üksi olla. Ta tahab kogu aeg olla seltskonnas, koos teiste inimestega. Tal on nii pallju energiat, ta on nii emotsionaalne, et tahab nautida iga hetke ja võtta parimat. Ta on väga otsekohene ja ütleb alati kõik välja, mis ta mõtleb. Tegemist on väga meeldiva inimesega, kelle peale on võimatu pahaseks saada, sest ta on lihtsalt ääretult tore. Temaga ei hakka kunagi igav. Ta on rõõmsameelne ja sümpaatne inimene. Väga hea südamega ja paindliku meelega. Temaga on väga meeldiv suhelda. Kõik tundub lihtne, kui olla temaga koos. Selle tõttu ongi ta tutvusringkond nii suur. 

Koera aastal sündinud Ambur ei talu igavust ja tegevusetust. Ta otsib kogu aeg uusi võimalusi elus. Ta ei karda muutusi ja haarab kinni igast võimalusest, mille abil oma elu paremaks muuta. Ta on teiste vastu siiras ja aus, ei varja oma mõtteid ega tundeid, tal ei ole mingeid saladusi kellegi ees. Ta tunneb siirast rõõmu oma edusammude üle ja kurvastab, kui asjad ei lähe nii nagu tema seda tahaks. Võib-olla ei meeldi kõigile tema otsekohesus, võib-olla on ka neid, kes peavad teda pealiskaudseks ja kergemeelseks. Ometi on Koera aastal sündinud Ambur aus teiste vastu, tal ei ole harjumuseks vandenõusid sepitseda. Lisaks sellele peab ta alati oma sõna, kui ta midagi ütleb, siis ta seda ka teeb. Ta on piisavalt mõistlik ja arukas, kui asi puudutab asju, mis on tema jaoks tähtsad.

 

 

Talle meeldib palju suhelda. See ei olegi tähtis, millest räägitakse ja mille pärast. Kõige hullem asi, mis võib temaga juhtuda, on olla üksi ja täielikus vaikuses. Ta on alati valmis kaasa lööma igas ettevõtmises, peaasi, et ta ei peaks igavust tundma. Mõnikord võib ta teha midagi täiesti ootamatut, mida tal oleks endalgi raske seletada. Ta elab täiel rinnal. Ta saab kõigiga hästi läbi, ta oskab panna teisi ennast hästi tundma. Ta on heatahtlik ja kõigi jaoks avatud, talle tõesti meeldivad kõik inimesed, kellega ta kohtub. Ta armastab vabadust ja tahab olla rõõmus, paljud kadestavad tema positiivset hoiakut. 

Tal on kogu aeg midagi tähtsat teha ja selle tõttu ei jää tal tihti aega selleks, et tegeleda oma asjadega. Kahjuks aga, kuna ta kogu aeg otsib võimalusi lõbutsemiseks, ei näe ta sageli häid võimalusi, mis võiksid talle kasu tuua. Ta ei kasuta täielikult oma potentsiaali ja selle tõttu läheb tema andekus kaotsi. Koera aastal sündinud Ambur võiks olla saada veelgi õnnelikumaks inimeseks, kui ta mõistaks, milline on tema saatus. Ent vaheldusrikas elu ja lõbutsemine aitavad tal eemal hoida igavust ja tõelisi probleeme. Tegelikult ei olegi ta nii enesekindel nagu seda võiks arvata. 

 

 


Armastus

Tal on raske õiget valikut langetada. Ta tunneb siirast huvi iga uue inimese vastu, kellega ta kohtub. Ta on väga ilusa välimusega. Ent ta on ka püsimatu ja vajab palju vaheldust. Ta armub ruttu, aga hakkab üsna kiiresti otsima uut kire objekti. Ta ei otsi tõsist suhet, ta peab selle jaoks oma vabadust liiga kalliks. Ta tahab hoopis uusi kogemusi. 

Tema pereelu on aga sellest hoolimata õnnelik. Pereelu muudab teda vastutustundlikumaks ja tasakaalukamaks. Ta on tähelepanelik ja pühendunud. Ta armastab oma lapsi ja on valmis ohverdama oma isiklikud huvid nende pärast. Ta leiab alati uusi võimalusi, kuidas lastega meeldivalt aega veeta ja lõbutseda. Samal ajal meeldib talle olla ka kodus ja punuda pesa. Koera aasta Ambur on kõikidest tulemärkidest kõige eeskujulikum lapsevanem. 

 

 


Töö

Ta võib tihti töökohta vahetada. Töö, millega kaasnevad komandeeringud, huvitavad teda väga. Ta ei karda ka rasket tööd. Kõige tähtsam tema jaoks on siiski see, et töö, mida ta teeb, talle meeldiks ja et tal oleks kolleegidega head suhted. Tal on raske ühel kohal paigal püsida, igav ja üksluine töö teda ei köida. Ta ei saa töötada rahulikult, kui töö juures valitseb pingeline õhkkond. 

Ettevõtte maine ei ole tema jaoks nii tähtis ja oluline. Ta ei unista tippu jõudmisest, raha jätab teda ükskõikseks. Ent ta on kohusetundlik, töökas, viisakas töökaaslaste vastu. Temast saaks hea pedagoog või sportlane. Samuti sobiks talle töö, mis eeldab suhtlemist.

Kommentaare ei ole