{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Draakoni aastal sündinud Kaljukits

     Draakoni aastal sündinud Kaljukits on üsna tugeva isiksusega inimene, kes ei ole nagu laev tormi käes, vaid inimene, ke...


 

 

 Draakoni aastal sündinud Kaljukits on üsna tugeva isiksusega inimene, kes ei ole nagu laev tormi käes, vaid inimene, kes juhib ise kindla käega oma saatust. Ta usub sellesse, et hea tahtmise korral on kõik võimalik. Ta ei piirdu üksnes unistamisega, vaid tegutseb vastavalt. Kangekaelne ja jonnakas Kaljukits saab tänu Draakonile enesekindlamaks. Ta on suhteliselt tagasihoidlik ent väga väärikas. Ta ei otsi kõige kergemat teed, ta ei vaja teiste haletsust. Ta elab oma elu, tehes oma tööd ja viib ellu kõik oma plaanid ja eesmärgid. Ta on sündinud võitma, tal on tugev energia ja ta on ääretult sümpaatne inimene. 

Draakoni aastal sündinud Kaljukits on diskreetne ja natuke kinnine, jättes teistele sageli mulje, kui uhkest ja enesekesksest inimesest. Tegelikult on ta alati valmis aitama ja tunneb teistele kaasa. Ta on pigem optimistlik, ta armastab oma elu ega väldi suhtlemist. Ta lihtsalt ei pea vajalikuks näidata oma isiklikke tundeid välja, ei taha näida ka nõrga ja tundlikuna. Ent tema lähedased tunnevad teda ja hindavad teda vääriliselt. Ta on väga huvitav inimene, kellel on hea huumorimeel. Ta oskab lõbutseda, aga ainult nendega, keda ta hästi tunneb. Ta on valmis alati appi minema ja võib isegi solvuda, kui tema abi ei paluta. 

 

 

Ta elab oma põhimõtete ja tõekspidamiste järgi. Ta tahab edu saavutada ja viia oma plaanid ellu ent ei tunne end lööduna, kui kõik ei peaks minema nii nagu tema tahab. Draakoni aastal sündinud Kaljukitsel on väga suured ja ambitsioonikad plaanid. Ta ei raiska oma väärtuslikku aega mitte millegi peale, ta hoiab eemale ülbetest ja kadedatest inimestest. Teda ei huvita sugugi kuulujutud ja alusetud jutud, ta räägib teistele harva oma isiklikest probleemidest. Kui ta teele peaksid tulema takistused, leiab ta alati võimaluse, kuidas ise neist üle saada. Ent ta oskab teistele nõu anda. Ta ei karda võtta vastutust ka teiste eest enese peale. 

Ta on ambitsioonikas ja sihib kõrgele. Talle ei meeldi oma aega raisata, ta ei lepi väheega. Ta tahab olla teistele kasulik, ent ei unusta seejuures oma isiklikke huve. Terve oma elu otsib ta võimalusi, kuidas oma andeid realiseerida. Ta tahab viia oma unistused ellu. Mõnikord ülehindab ta oma võimeid ja võib teha suuri vigu. Ent sellisel puhul jääb ta alati väärikaks ja otsib võimalusi, kuidas sellest olukorrast välja tulla. Ta on natuke salajase hingeeluga inimene, kes hoiab oma saladused enda teada. Mõnikord vajab ka tema rahu ja tahab olla üksi. 

 

 


Armastus

Ta kardab pettuda inimestes. Teda on raske petta ja reeta. Draakoni aastal sündinud Kaljukits ei tunne ennast väga hästi, kui asi puudutab armastust. Tal on raske oma tundeid välja näidata, see muudab teda kohmetuks. Selle tõttu tema isiklikus elus ei lähegi asjad nii hästi nagu tema seda tahaks. Ehkki tal on menu vastassoo seas ja ta jätab endast alati hea mulje. 

Kodu on tema kindlus. Tema kindel koht, kus ta leiab varju kõikide probleemide eest. Kodus leiab ta tagasi hingerahu kõige raskematel hetkedel ehkki ta seda ise kunagi ei tunnista. Ta teeb kõik endast oleneva, et teha oma lähedasi õnnelikuks. Ent ta kuulab enda isiklikke soove seejuures ega arvesta oma lähedaste arvamusega. Tema on see, kes võtab vastu otsuseid kõikide eest. Ta on kangekaelne ega suuda oma uhkust alla neelata. Selle tõttu võivad aga tekkida nii mõnedki probleemid. 

 

 


Töö

Töö on tema jaoks võimaluseks viia ellu oma unistusi. Ta ei lepi tagasihoidliku kohaga, vaid sihib kohe kõrgele. Ta ei kahtle hetkegi oma võimetes ja on väga töökas. Saatus toetab teda ent ta ise pingutab ka palju. Tal on kõik vajalikud omadused, et saada juhtivale kohale : ta on kohusetundlik, sihikindel ja töökas. 

Draakoni aastal sündinud Kaljukits teab varakult, millist tööd ta tahab teha. Kogu oma elu pühendub ta sellele tööle, harva vahetab ta töökohta. Ta on väga andekas, hästi organiseeritud ja intelligentne inimene. Väga töökas inimene. Vastutustundlik ja viib alati kõik alustatu ellu. Ta oskab suurepäraselt organiseerida meeskonnatööd. Ta ei otsi lähedasi suhteid töökaaslastega, ent tema suhted teistega on head. Tal on väga suured plaanid, sageli loob ta oma isikliku ettevõtte.

Kommentaare ei ole