{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Draakoni aastal sündinud Kalad

     Draakoni aastal sündinud Kalad on head sõbrad, nad on inimesed, kes oskavad teisi austada - ka neid, kes on erinevad. P...

 


 

 Draakoni aastal sündinud Kalad on head sõbrad, nad on inimesed, kes oskavad teisi austada - ka neid, kes on erinevad. Pealtnäha on ta muret ja suur unistaja, tegelikult aga tahtejõuline ja tark. Ta on küll naeratav, ent vaatleb ja analüüsib kõike, mis ta ümber toimub. Ta on väga hea psühholoog ja kardetav vaenlane, ta teab, kelle poole hoida vajaduse korral ja kes on tema tõelised sõbrad.  Draakon jagab heldelt Kaladele oma jõudu ja otsusekindlust. Vastu saab ta Kaladelt aga paindlikku meelt ja paremat suhtlemisoskust. Draakoni aastal sündinud Kalade kogu elu möödub sisemiste heitlustega. Teiste vastu on ta taktitundeline, tähelepanelik ja natuke tagasihoidlik. Ta äratab usaldust ja sümpaatiat. Samal ajal aga on ta võimeline ka otsustavateks sammudeks ning oskab ennast vajaduse korral kaitsta. Draakoni aastal sündinud Kalad võivad mõnikord isegi üllatada ka oma lähedasi. 

Nii Draakon, kui Kalad täiendavad teineteist nii hästi, et paremini ei saakski. Draakoni aastal sündinud Kalade esindajale ei meeldi suuremaid otsuseid vastu võtta, ent tal on kindel arusaam sellest, mida ta oma elus tahab ära teha. Ta viib alati oma eesmärgid ellu. Ta eelistab tegutseda, mitte mõtelda. Kui ta on endale midagi pähe võtnud, võib ta teisi üllatada sellega, kui sihikindel ja järjepidev ta olla võib. Ta võib muutuda liiga nõudlikuks ja isegi agressiivseks. Selle asemel, et usaldada inimesi, kuulab ta oma intuitsiooni, mis petab teda harva. Teistega suheldes on ta delikaatne ja ettevaatlik, ta tahab teistele meeldida. Ta tahab hoida ka oma mainet ega sekku asjadesse, mis temasse ei puutu. Mõnikord unustab ta aga kõik oma hirmud ja võib muutuda liiga autoritaarseks. 

 

 

Ta on väga hea kujutlusvõime ja tugeva intuitsiooniga. Mõnikord laseb ta end oma unistustest nii kaasa kanda, et unustab päris elu. Unistuste maailm on see, kust ta leiab hingerahu tagasi ja kust ta ammutab jõudu, seal olles tunneb ta ennast turvaliselt. Ta on tark ja nutikas, ta oskab inimesi läbi näha, tänu sellele hoiab ta ka suurematest probleemidest eemale. Selle tõttu ei ole tal vaja ka muretseda oma tuleviku pärast. Ta on tõsise ellusuhtumisega mõistlik inimene ja seda hoolimata sellest, et Draakon on pigem impulsiivne. Talle meeldib olla üksi, oma isiklikku ruumi ei lase ta kedagi. 

Võõraste inimestega suheldes katsub ta jääda laitmatuks. Oma lähedastega koos olles ei hoia ta aga oma emotsioone tagasi. Kui ta peaks ärrituma, siis näitab ta seda välja. Tal on oskus näha inimesi ja nende kavatsusi läbi. Sellepärast võibki ta muutuda nõudlikuks või ägestuda, kui ta peaks tundma, et teda on petetud või kui ta peab tegema midagi vastu oma tahtmist. Kui teised ei hooli tema arvamusest või käituvad tema vastu lugupidamatult, võib ta tõsiselt ärrituda. Sellisel puhul ei ole vaja imestada, kui ta hakkab teisi süüdistama ja tegema etteheiteid, mis on üllatavad tema puhul, kui arvesse võtta seda, kui rahulik ta tegelikult on. Sellepärast ongi kõige targem mitte teda nurka suruda, sest vihastades võib ta muutuda ohtlikuks. 

 

 


Armastus

Ta on tundlik ja emotsionaalne, ta otsib oma elu armastust. Juhusuhted ei paku talle üldse huvi, flirtida ta ei armasta. Ta ei taha, et keegi teeks ta südamele haiget. Ta vajab hoolt ja armastust. Teda huvitab kõigepealt sisemine ilu, seejärel välimus ja sotsiaalne staatus. Ta on partnerine sensuaalne ja romantiline, tal on palju austajaid.

Talle ei meeldi vaielda tühjade asjade pärast. Talle ei meeldi ka teiste ees oma pere musta pesu pesta, ta tahab lahenda peresisesed probleemid diplomaatiliselt ja omavahel. Tema on ka see, kes on perepea ja kelle sõna peab maksma. Kaaslase mõistmatus ja omavahelised arusaamatused võivad panna teda tõsiselt kannatama. Ta pühendab kogu oma elu oma kaaslasele ja lastele ega valmista neile pettust. Draakoni aastal sündinud Kalad lahutavad harva. 

 

 

 

Töö

Ta on väga loominguline ja intelligentne, talle ei meeldi liiga üksluine töö. Ta tahab teha tööd, mis teda köidab ja mille tegemist ta naudib. Tal on nii palju häid plaane, kuidas oma tööd paremini organiseerida. Ta paistab silma oma sihikindluse ja järjepidevuse poolest. Ta on suure kujutlusvõimega, tal on väga head väljavaated, ta oskab võtta kiirelt otsuseid vastu. Ta võiks töötada ükskõik millises valdkonnas.

Talle meeldiks, kui teised jagaksid tema ideid. Ta sobiks hästi ka juhtivale kohale ja võiks luua enda isikliku ettevõtte. Tööl on tema elus tähtis koht. Ta on ambitsioonikas ja hästi loominguline, valmis alati oma plaane ellu viima. Ta on inimene, kelle kohta võiks öelda, et sametist kinda all on peidus raudne käsi.

Kommentaare ei ole