{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : aprillikuu keskpaik võib tulla natuke keerulisem nende tähemärkide esindajate jaoks

foto : unsplash /Elijah Hi...

foto : unsplash /Elijah Hiet

 

 

 Planeetide seis ei ole praegusel hetkel kõige parem kõikide sodiaagimärkide jaoks. Mõned neist võivad tunda suuremat stressi ja pingeid. Mis seal taevas siis praegu õieti lahti on, et valitsev õhkkond on nii pingeline? Tõenäoliselt murravad kahe sodiaagimärgi esindajad pead selle üle, mis nendega toimumas on ja miks just nende elu on praegu niisuguses korras. Praegune periood ei ole kerge mitte kellegi jaoks. On neid, kes magavad halvasti, on neid, kes tunnevad suuremat väsimust ja kurnatust või siis on lihtsalt stressis ja närvilised. Mis selle kõige taga ikkagi on? 

Kõigepealt Merkuuri retrograad, mis paneb meid oma elu üle tõsisemalt järele mõtlema. Millised on meie suhted teistega? Kes on need inimesed, kellega sa tahaksid rohkem suhelda? Seejärel on aset leidmas Jupiteri ja Uraani kohtumine. Tegemist on haruldase nähtusega, mis leidis viimati aset 14 aastat tagasi. Kui aga need kaks planeeti kohtuvad taevalaotuses (hea õnne planeet ja mässumeelsuse planeet), võib see nii mõnelegi kaasa tuua eksistentsiaalse kriisi. Mis on see, mida sa tegelikult tahaksid? Mis valmistaks sulle päriselt rõõmu? Me oleme jõudnud teelahkmele. Ja peame valima, millises suunas me tahame edasi liikuda. Kui osade tähemärkide jaoks tõotab see toob see kaasa head õnne, siis teisi on ees ootamas natuke keerulisem ajajärk. 

 

Milliste tähemärkide esindajaid on ees ootamas natuke keerulisem nädal? 

 

 

KALAD

Kalade esindaja peab järgmisel nädalal keskenduma oma eesmärkidele. Kõik teavad, et tal tuleb lasta oma asju ajada rahus ja vaikuses. Talle ei meeldi, kui talle survet avaldatakse. Ta kipub põgenema vastutuste eest. Ta on sodiaagi viimane märk ja selle tõttu ei ole valmis võtma juhtimist enda peale. Ent mõnikord ei jää tal muud valikut üle. Marsi ja Saturni konjunktsioon Kalade märgis viitab sellele, et viimasel tuleb langetada tähtis otsus lähipäevade jooksul ja keskenduda kõige tähtsamale. Kalade esindaja on jõudmas oma eluga teelahkmele. Tal tuleb tahes-tahtmata tulla mugavustsoonist välja. Marss lausa tõukab teda selleks, soovitades tal panna oma sõna maksma, suruda oma tahtmine läbi ja olla ettevõtlikum. Tänu sellele muutub Kalade esindaja ettevõtlikumaks ja julgemaks. 

 

 

Kui Marss paneb Kalade esindajat tegutsema, siis Saturn soovitab pingutuste pealt kokku hoida, et mitte muutuda liiga hajameelseks. Järgnevate päevade jooksul peab Kalade esindaja rohkem keskenduma. Planeetidel on tema jaoks väljakutseid varuks. Ta peab investeerima 100% sellesse projekti, mis on talle südamelähedane. Selle jaoks peab ta natuke pingutama ja vaeva nägema, see võib teda hetkeks segadusse ajada ent meie usume, et ta tuleb toime ja saab hakkama. Ta leiab lahendused oma probleemidele.

 

SÕNN

Sõnn peab võtma järgmisel nädalal vabalt. See soovitus võib horoskoopide sõpru panna imestama, sest Sõnn on ju niigi rahulik. Sõnni kreedoks on see, et kes aeglaselt sõuab, see kaugele jõuab. Ainult, et praegune planeetide seis on muutnud ka Sõnni elu kiiremaks. Asjad on hakanud kiiremini arenema. See ei ole iseenesest halb. Tänu hea õnne planeedi Jupiterile Sõnni märgis, on praegu viimase elus käimas väga hea periood. Praegu on kõige õigem aeg, et olla ambitsioonikas ja viia oma unistusi ellu. 

 

 

Ainuke probleem seisneb selles, et Uraan muudab teda kannatamatuks. Väike mässumeelne planeet tõukab lausa Sõnni tahtma kõike nüüd ja praegu. See aga võib tekitada mõningaid probleeme, eriti, kui võtta arvesse, et Merkuur on retrograadis kuni 25. aprillini. Teiste sõnadega võib Sõnnile kannatamatus teha rohkem halba, kui head ning rikkuda tema suhteid teistega. Rohkem, kui kunagi varem, peab Sõnn võtma rahulikumalt ja olema üle. Planeedid soovitavad tal teha seda, mida ta praegu kõige rohkem vajab ja leida üles oma hingerahu. Anna aega atra seada. Olles rahus ja vaikuses leiab Sõnn lahendused oma probleemidele. Ta peab vaatama olukorda läbi teise pilgu. Sõnnike peab tegema väikese pausi ja ootama paremad ajad ära. 

Kommentaare ei ole