{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata järele, kas sinu suhe on ka ohus. Märgid, mis viitavad, et su partner sind petab

  foto : pexels / Gustavo Fring   Truudus on üks suhte alus...

 

foto : pexels / Gustavo Fring

 

Truudus on üks suhte alussammastest. Väga raske on teinekord endale tunnistada, et inimene, keda sa armastad, võib sind petta. Ometi annavad sellest märku juba aegsalt märgid, mida me sageli eirame, pigistades silma kinni. Tegelikult ei tohiks neid ignoreerida, sest need võivad anda aimu võimalikust petmisest. New York'i psühholoog Marcella Bakur jagas väljaande "Today" veergudel, millised märgid viitavad petmisele paarisuhtes.


1. Intuitsioon

Kui su kuues meel annab sulle märku, et midagi on valesti, siis sellepärast, et sina tunned oma partnerit paremini, kui keegi teine. Kui su kaaslane on hakanud käituma ebaharikult või tunned sina temaga koos olles nagu oleks midagi lahti, oleks hea, kui sa kuulaksid oma intuitsiooni. Kõik muutused partneri hoiakus või käitumises on sageli esimesed märgid, mis viitavad sellele, et midagi on tema elus muutunud. 


2. Sagedasid tülitsemised

Kui su partner nagu otsiks põhjust tülitsemiseks või vaidlemiseks, võib see olla tema jaoks võimalus, kuidas õigustada oma käitumist ja pidevaid äraolemisi. Pinged võivad tekkida ka sellest, et ta on endal sisemised vastuolud ja emotsionaalne konflikt, mida sinu petmine tekitab. 

 

 

 

3. Üha suurenev negatiivne hoiak suhte vastu

Kui su kaaslane on muutunud eriti kriitiliseks teie suhte osas, peaksid see sind valvsaks tegema. Eriti juhul, kui ta on hakanud nägema sinus liiga palju vigu ja teeb sulle etteheiteid. See võib viidata sellele, et ta otsib ainult võimalust, kuidas teie suhet lõpetada, et teise juurde minna. 

 

4. Emotsionaalne vahemaa

Truudusetu partner on eemalolev, ei otsi lähedust, ei näita välja, et hoolib ja on pidevalt halvas tujus sinuga koos olles. Kui ta aga välja läheb, on ta kohe rõõmus ja ta tuju paraneb märkimisväärselt. Ta ei tee sulle enam musi, ei ütle õrnusi, ei tee sinust üldse välja. Kõik õrnuse- ja tähelepanuavaldused on kadunud. 

 

5. Ta ärritub isegi täiesti süütute küsimuste peale

Ta ärritub, kui sa julged küsida tema päevaplaanide kohta. Ka see võib olla märgiks, et ta sind petab. Ta põikleb ja vihastab, kui sa küsid temalt seda, mida ta kavatseb teha. 



Kommentaare ei ole