{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

     Kuu Amburi märgis aitab sul õigeid valikuid langetada. Pluuto Veevalajas moodustab harmoonilise apekti Kuuga. Päike on ...


 

 

 Kuu Amburi märgis aitab sul õigeid valikuid langetada. Pluuto Veevalajas moodustab harmoonilise apekti Kuuga. Päike on Jäära märgis. Tänane päev peaks tooma su ellu muutusi kaasa, vähemalt häid uudiseid. Planeetide seis on hetkel sinu jaoks väga hea ja sa oled selle tõttu valmis suurteks tegudeks. Sa oled selle igati ära teeninud. 


Armastus

Kui sa oled juba kellegagi koos, siis oled sa otsustanud olla oma kaaslase vastu üleni aus, et muuta oma suhet lähedasemaks ja tugevamaks. Ole ettevaatlik, sest iga tõde ei maksa ka välja öelda. Kui sa oled vallaline, siis on sind ees ootamas väga hea päev täis armastust ja toredaid kohtumisi. Näita ennast parema külje pealt ja ära ole nii tagasihoidlik, sest liigse tagasihoidlikkuse pärast jääb mulje nagu sa hoiaksid kõigist ise eemale.

 

Töö

Tänane päev tuleb kaunis keskmine, täis ootamatuid vahejuhtumeid. Päev algab üsna hästi aga päeva teine pool peaks tooma suuri muutusi. Mõned ootamatud üllatused võivad tekkida, viivitused ja takistused, millega sa ei osanud arvestada ja mis võtavad su energiat ära. 

 

 

 

Tervis

Planeet Uraan hoolitseb täna sinu ja su tervise eest, selle tõttu peaksid sa olema täis head energiat. Võiks lausa öelda, et sul on vedanud. Hoolitse oma lähedaste eest, see oleks hea. Ja ära unusta iseennast.

 

Raha

Raha võib tulla ja raha võib minna. Mõned probleemid võivad küll tekkida, kui sa ei oska oma raha lugeda.

 

Väike nõuanne: hoia oma suhted, hoia oma lähedasi

Kommentaare ei ole