{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikud

     Kuu Amburi märgis saadab sulle head energia. Kuu on harmoonilises aspektis Pluutoga Veevalajas. Päike Jäära märgis muud...


 

 

 Kuu Amburi märgis saadab sulle head energia. Kuu on harmoonilises aspektis Pluutoga Veevalajas. Päike Jäära märgis muudab sind julgemaks ja enesekindlamaks. Ära kõhkle oma võimetes ja haara kõikidest headest võimalustest kinni. Asjad hakkavad taas liikuma õiges suunas. 


Armastus

Kui sa oled vallaline, oled sa ilmselt hiljuti kohtunud kellegagi, keda sa enam oma südamest ära ei saa ja kelle peale sa kogu aeg mõtled. Võib-olla on tegemist inimesega, kellega sa olid määratud kohtuma, isegi juhul, kui teie armulugu jääb lühikeseks aga vähemalt ei unusta sa teda ilmselt kunagi. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis katsu hoolitseda oma kaaslase eest rohkem ja ära unusta, et ka tema on inimene oma soovide ja vajadustega.


Töö

Rahu, ainult rahu. Kuula muusikat, mõtle headele asjadele, mõtle oma lähedastele, kes on sulle kallid aga ära ainult ärritu. Ära võta mitte midagi isiklikult.

 

 


Tervis

Sa vajad puhkust kiiremas korras, sa oled selle igati ära teeninud. Sa oled väsinud ja kurnatud nii emotsionaalselt, kui füüsiliselt, halasta ometi enda peale. 


Raha

Ära kaota mõistust ja ära ela üle oma võimete. Praegu ei ole õige aeg selleks, et jõuluvana mängida. 


Väike nõuanne: jää igas olukorras rahulikuks





Kommentaare ei ole