{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpioni 2024. aasta horoskoop - tee ruumi õnnele ja edule, sa oled selle auga ära teeninud

  foto : pixabay / Darkmoon Art       Sellel aastal peaks Skor...

 

foto : pixabay / Darkmoon Art

 

 

  Sellel aastal peaks Skorpionit saatma hea edu. Mida on planeetidel tema jaoks aga lähemalt varuks? 

Skorpion võib tänada oma õnne planeeti. 2024. aastal avanevad talle väga head väljavaated, mis peaksid muutma kogu tema edasist elu. Iga kuu toob talle kaasa natuke armastust ja hoolitsust. Mis puutub tööasjadesse, siis aasta uus algab üsna tempokalt ent õnneks suudab Skorpion õigel ajal härjal sarvist haarata ning saab olukorra kontrolli alla. Mitmed uued võimalused peaksid tekkima. 


ARMASTUS

Uus aasta toob Skorpionile kaasa uusi võimalusi. Skorpion on galantne ega hakka suurt numbrit tegema kõikige arusaamatuste pärast, mis aasta alguses aset võivad leida. Suvi muudab teda aga kallimaga lähedasemaks. Augustikuus on teda ees ootamas üks väga hea uudis. 

 

 

 

Need Skorpionid aga, kes alles otsivad armastust oma elu, ei pea kaua ootama, sest väga head võimalused selleks tekivad juba jaanuarikuus. Võib juhtuda, et ta hakkab vana suhet üles soojendama. Kõik sõltub muidugi sellest, mida ta ise otsustab teha. Aasta lõpp tuleb palju rahulikum. 

 

TÖÖ

Uus aasta tuleb sündmusterohke ja algab üsna tempokalt. Mitmed olulised kohtumised peaksid just uue aasta alguses aset leidma, märtsikuu osutub aga otsustavaks. Midagi väga tähtsat on just selles kuus aset leidmas. Kevad peaks kaasa tooma häid uudiseid. Sellel perioodil on kõik võimalused avatud ja kõik Skorpioni soovid ja igatsused võivad täituda. Suvel avaneb tal võimalus karjääri teha. 

 

RAHA

Tulevasel aastal peaks Skorpion organiseerima oma rahaasju natukena paremini ja seda juba jaanuarikuus. Kuni aprillikuuni leiab ta väga häid ja kasulikke võimalusi investeerimiseks. Juulikuus peab ta aga hoiduma riskantsetest tehingutest. 

 

 

 

 

TERVIS

2024. aastal peaks Skorpion tundma ennast hästi, energilisena ja tegusana. Valmis suurteks tegudeks.

 

HEA ÕNN

Hea õnn naeratab ambitsioonikale Skorpionile töö juures. Järgmisel aastal võib ta teha suurt karjääri, kui ta seda tahab. Planeetide seis on väga hea ja tänu oma optimistlikule meelelaadile jõuab ta kaugele. Tulevasel aastal on tema jaoks mitmeid üllatusi varuks. Kõik pingutused saavad tasutud. 

Tähtis on, et ta otsiks oma ellu rohkem tasakaalu ja ei kaotaks iseennast oma kiire elu juures ära. Kõik, mida ta vajab, on hingerahu. See kaitseb teda kõige muu eest. 

Uus energia aitab tal toime tulla kõikide väljakutsetega, mida elul tema jaoks varuks on. Suur edu saadab teda nii töö juures, kui teistega suhetes. 



Kommentaare ei ole