{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Koera aasta sündinud Lõvi

     Koera aastal sündinud Lõvi on hästi energiline ja karismaatiline inimene, kes on teadlik oma väärtusest. Koera aastal s...


 

 

 Koera aastal sündinud Lõvi on hästi energiline ja karismaatiline inimene, kes on teadlik oma väärtusest. Koera aastal sündinud Lõvi on uhke, üleolev ja väga enesekindel. Ta ei hakka kõhklema ega kahtlema, ta läheb lihtsalt oma eluga edasi. Talle meeldib anda käsklusi teistele, ta on ju Lõvi lõppude lõpuks, Koera aasta ei muuda teda. Aus ja põhimõttekindel Koer aga näitab Lõvile õige suuna kätte ja õpetab teda võitlema õigluse eest. Koera aastal sündinud Lõvi on tugev ja särav inimene, kellest paljud võtavad eeskuju. Ta ei karda oma arvamust välja öelda. Ta vastutab oma tegude eest ja isegi, kui talle meeldib unistada, ei kaota ta kunagi reaalsusetaju.

Ta äratab aukartust ja lugupidamist enese vastu, teda kardetakse ja armastakse. Tal on kõrged moraalinormid ja kindlad põhimõtted. Ta on õiglane, ei hakka hoidma kellegi poole, kindel oma järeldustes ning peab tähtsaks tõde. Ta kaitseb alati au ja väärikust. Talle meeldib suhelda endast nõrgematega, keda ta saab aidata. Ta on kaitsja, usaldusväärne isik ja väga hea nõuandja. Ta ootab vastu ainult täielikku sõnakuulekust, ta ei anna juhatusi, vaid käsklusi. Tema lähedased peavad olema tema vastu heatahtlikud ja laskma tal kõik otsustada, sest ta on head kavatsused, ta ei tee midagi uhkusest. Ta on sündinud lihtsalt juhtima, võimatu oleks oodata, et ta käituks teisiti. 

 

 

Ta on väga töökas. Ta on nõudlik nii enda, kui teiste vastu, ta ei kannata laiskust ja laisklejaid, keda ta ei väsi kritiseerimast. Teda köidavad uued ideed. Ta on intelligentne ja õiglane inimene, kes mõistab inimesi hästi ja saab aru, mis neid motiveerib. Teda ei ole võimalik lolliks teha ega petta, sest ta näeb lihtsalt kõik läbi. Parem on otse ja avameelselt rääkida temaga oma kavatsustest. Ta on aus inimene, kes hindab kõrgelt siirust ja ausust. Ta oskab teisi mõjutada. Katsub kõikidega hästi läbi saada. 

Ta on küll uhke ja aukartustäratav ent väga hea ja sooja südamega. Alati tähelepanelik ja kuulab ära teiste muresid. Teiste probleemid ei jäta teda ükskõikseks, ta tahab tõesti aidata. Ta tahab muuta maailma paremaks paigaks. Ta on ettevõtlik, aktiivne ega karda rasket tööd ning leiab alati kõige paremad võimalused, kuidas oma probleeme lahendada. Ta on intelligentne, tark, sihikindel, diskreetne ja teab, mida tahab. Natuke nõudlik teiste vastu ega saa tihti aru teiste nõrkustest. Ent tal on hea süda ja ta on alati valmis kompromisse tegema.

 

 


Armastus

Ta oskab endast jätta head muljet. Ta on avatud suhtlemisele, käitub vabalt, ei tunne ennast seltskonnas halvasti. Ta on partneri vastu tähelepanelik ja teeb kõik, et olla teisele meele järele. Ta otsib endale kaaslast kogu eluks, mitte ainult üheks õhtuks. Ta otsib partnerit, keda ta saaks usaldada. Ta on truu kaaslane, tõsise ellusuhtumisega. 

Ent ta ootab, et tema sõna kuulataks. Partner ei ole temaga võrdsel positsioonil, sest ta tahab ise võtta kõik otsused vastu. Ta mõtleb palju oma pere heaolu peale, ta on truu ja lojaalne. Hea oma lähedaste vastu. Ta ei solvu kriitikat kuuldses ja on alati valmis oma vigu tunnistama. Ta on täiesti perele pühendunud. Tal ei ole kõrvalsuhet. Ta ei andesta aga petmist. Ta on põhimõttekindel.

 

 


Töö

Ta on kohusetundlik. Ta aitab inimesi omakasupüüdmatult ja tahab olla ühiskondlikult kasulik. Ta ei kannata ebaõiglust ja tunneb siirast kaastunnet, soovides aidata neid, kes vajavad abi. Temast saaks hea psühholoog või õpetaja. Ta tahab juhatada ja õpetada inimesi. 

Ta on mõistlik ja praktilise mõtlemisega. Ta ei loobi sõnu tuulde vaid teeb tööd. Temast saaks hea juht. Ta on aus, põhimõtetega ja tähelepanelik oma alluvate vastu. Ta võidab teiste usalduse alati. Temast saaks ka hea poliitik.

Kommentaare ei ole