{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi 2024. aasta horoskoop - siis, kui unistused hakkavad täituma

  foto : pexels / Morgan Lane      Neitsi sodiaagimärgi esi...

 

foto : pexels / Morgan Lane

 

 

 Neitsi sodiaagimärgi esindajaid on ees ootamas üle ootuste hea aasta - kõik võimalused on avatud. Kõikide märkide järgi tundub, et hea õnn saadab teda nii tööl, kodus, kui rahaasjades.

Nagu öeldakse, on kannatlikus voorus, mis viib sihile. Neitsi tähemärgi esindajat on tänu tema kannatlikule loomusele ees ootamas teenitud tasu. 2024. aasta tuleb tema jaoks erakordselt hea ja märkimisväärne. Planeedid ise on otsustanud toetada Neitsit kõikides ettevõtmistes, saates talle terve aasta jooksul positiivset energiat. Armastus tuleb Neitsi ellu, hea õnn koputab tema uksele, töö juures saadab teda edu ja kordaminekud kõikides ettevõtmistes, rahaasjades naeratab talle õnn. Millised pole ka tema soovid, tema suuremadki unistused võivad täituda just järgmisel aastal. 

 

 

 


Armastus

Terve järgmine aasta peaks olema täis armastust ja õnne. Armastus peaks Neitsi ellu tulema kevadel ja jääma kogu eluks. Kui ta on juba kellegagi koos, muudavad ootamatud vahejuhtumid ja sündmused tema suhet ja elu paremaks. Vallalised Neitsid peaksid kohtuma oma suure armastusega aga juba uue aasta esimestel kuudel. Planeedid juhatavad ise õige inimese tema teele. 


Töö

Iga töö on palka väärt. Järgmisel aastal mõistab Neitsi seda paremini, kui kunagi varem. Juba aasta alguses hakkavad tema asjad liikuma paremas suunas. Õiged inimesed tulevad tema teele, mitmed head võimalused tekivad. Planeedid toetavad teda kõikides ettevõtmistes.

Suvel saab Neitsi tasu oma pingutuste ja vaeva eest. Võib isegi juhtuda, et ta peab valima parema ja veel parema võimaluse vahel. Neitsi saab juurde häid ja kasulikke kontakte. 

 

 

 


Raha

Järgmise aasta jooksul peaksid Neitsi rahaasjad olema üsna heas seisus. Aasta alguses leiab ta võimalusi, kuidas oma majanduslikku seisu parandada. Kõikide märkide järgi saab ta suurema summa raha juurde, tänu sellele võib ta hakata juba suuremaid plaane tegema. 

Terve aasta toob talle raha juurde ootamatutest kohtadest, eriti suvi toob talle palju häid uudiseid.


Tervis

Uus aasta toob kaasa uusi võimalusi. Energiline ja rõõmus Neitsi muudab ilmselt oma eluviise paremaks, tänu sellele paraneb aga tema vaimne ja füüsiline tervis. Selle tõttu on ta valmis mägesid liigutama. Kevadel võib ta ainult tunda suuremat väsimust ja peaks võtma natuke tempot maha ja mõtlema rohkem iseenda peale. 


Hea õnn

Hea õnn naeratab Neitsile järgmisel aastal. Hea õnne planeet Jupiter hoiab teda oma kaitsva tiiva all aasta alguses. Lisaks sellele toetavad teda ka teised planeedid. Kõik tema unistused võivad täituda. Selle jaoks aga, et kõik muutuks võimalikuks, peab ta iseendasse rohkem uskuma.





Kommentaare ei ole