{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis näitavad, et sa talle meeldid

        Foto : unsplash / Danny Lines Niisiis. See kaua o...

 

 

 

 

Foto : unsplash / Danny Lines

Niisiis. See kaua oodatud päev on kätte jõudnud lõpuks ometi. Sa oled ennast vaimselt (ja ka füüsiliselt) selleks ette valmistanud juba pikemat aega. Sa tunned, kuidas stressitase tõuseb ja su peas on korraga suur segadus. Kas ta ikka tuleb kohale? Millest te omavahel räägite? Kas ma talle meeldin? Äkki ta ei meeldigi mulle! Kõik need küsimused kaovad kohe peale seda, kui kohtumine on aset leidnud.

 

Aga mis aitaks teada saada, kas sa talle meeldid? 

Nii. Te saite kokku. Ja kõik on korras. Te räägite. Naerate. Sa tunned ennast hästi ja ta meeldib sulle tegelikult ka. Pöörad sa aga piisavalt tähelepanu kehakeelele? Sest isegi, kui see on tähtis, mida ja millest te räägite, siis kehakeel räägib samuti enda eest. Ja sageli on kehakeel tähtsam, sest läbi kehakeele väljendub alateadvus ehk siis see, mida ta tegelikult mõtleb. Kui sa piisavalt tähelepanelikult vaatad, siis võid sa läbi tema kehakeele aru saada, mida ta tegelikult tunneb. Tunneb ta igavust või tahaks ta veel sinuga kokku saada. Vaata, millele sa pead tähelepanu pöörama.

Puudutused

Kui inimene, kellega sa koos oled, sind puudutab, kasvõi riivamisi, siis huvitad sa teda. Näiteks, kui ta puudutab restoranis su kätt või selga, kui sa tema ees lähed, siis on see väga hea märk. 

Pilk

Kui ta pilk on ekslev ja ta su pilku väldib, siis on see halb märk. Kui ta aga vaatab sügavalt sulle silma, siis on teie vahel side loodud. 

 

 

Naeratus

Kui ta sind vaatab naeratades, siis oled sa temas huvi äratanud. See on väga hea märk.

Lähedus

Kui ta tahab sinuga lähedust hoida, siis on see väga hea märk. Kui ta kõnnib aga sinust 10 meetrit eespool, siis teil ühist tulevikku pole. 

Suu

Suu ei valeta. Kui ta hammustab huulde vestluse käigus, siis on see märk, et ta sind endale tahab.

Kuulamine

Kui ta kuulab sind huviga ning osaleb vestluses, siis on see väga hea märk.

 

 

 

 

 

 

 


 

Kommentaare ei ole