{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalude 2024. aasta horoskoop - muutuste aeg on kätte jõudmas, mis toob kaasa isiklikku rahulolu

  foto : pexels Jamie Saw      Kaalude jaoks on uuel aastal...

 

foto : pexels Jamie Saw

 

 

 Kaalude jaoks on uuel aastal muutuste aeg kätte jõudmas. 2024. aastal on tema jaoks varuks palju toredaid üllatusi. Kaalude jaoks on uued väljavaated avanemas, tänu millele saab ta parandada oma elujärge. 

2024. aasta tuleb Kaalude jaoks harmooniline ja tasakaalukas. Sellel aastal liidavad planeedid oma jõud, et Kaalude esindaja saaks oma plaane ja eesmärke ellu viia. Mitmed uued võimalused on tekkimas, tuues talle suurt õnne kaasa. 


ARMASTUS

2024. aastal võib Kaalude sodiaagimärgi esindaja olla kindel, et Jupiter ja Kuu hoolitsevad tema eest. Kui ta on juba kellegagi koos, peaks aasta algama nii hästi, kui võimalik, eriti juhul, kui ta ise on huvitatud sellest, et tema suhe paremaks muutuks. Kevad muudab teda kaaslasega lähedasemaks, suvi tuleb aga eriti kuum ja romantiline. 

 

 

 

 

Kui ta on aga valline, siis on viimane aeg veeta rohkem aega väljas, kus võimalused kohtumiste tegemiseks on suuremad. Planeetide seis on järgmisel aastal üsna hea, kõikide märkide järgi peaksid mõned unustamatud kohtumised aset leidma. Kuidas ka ei ole - 2024. aasta võib muuta kogu tema senist elu.  


TÖÖ

Aasta algab üsna tempokalt Kaalude jaoks. Ka tööalases elus on mitmed head võimalused tekkimas karjääri tegemiseks. Kõigepealt peab ta aga välja selgitama, mida ta tegelikult oma elus ära teha. Merkuur mõjutab teda kõige rohkem kevadel ja tänu sellele hakkavad asjad liikuma selles suunas nagu ta ise seda otsustab. Hea oleks, kui ta ei jääks niisama istuma ja ootama, vaid kääriks käised üles ja haaraks kõikidest headest võimalustest kinni, mida elu talle toob kevade algusest kuni suveni. 


RAHA

2024. aastal leiab raha ise Kaalude juurde tee - raha hakkab tulema nii uksest, kui aknast. Uus aasta tõotab tulla eriti hea, tänu sellele saab Kaalude esindaja kindlustada oma tulevikku. Kaalude majanduslik seis hakkab märkimisväärselt paranema järgmisel aastal. Planeedid lubavad parandada tema sissetulekuid. Hea oleks, kui ta kasutaks oma raha targalt ja otsiks võimalusi investeerimiseks. 

 

 

 


TERVIS

Uus aasta paneb Kaalusid oma tervise ja heaolu üle järele mõtlema. Suvi võib teda panna kahtlema paljudes asjades aga peale suuremat eneseanalüüsi leiab ta lahendused oma probleemidele. Tähtis on, et ta valiks paremini, mida ta sööb ja liiguks rohkem. Loodusest saab ta jõudu juurde. 


HEA ÕNN

Kaaludele toob uus aasta eelkõige suurt rahaõnne. Kõikide märkide järgi saab ta suurema summa raha järgmise aasta jooksul. Äri hakkab tänu sellele õitsema. Lisaks on tal kõik võimalused, et oma unistusi ellu viia. Hea oleks, kui ta kasutaks planeetide head seisu ära selleks, et haarata härjal sarvist, muuta oma suhteid teistega paremaks, panna prioriteedid paika ja elada rohkem iseendale, mitte teistele.




Kommentaare ei ole