{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Kuke aastal sündinud Kalad

     Kuke aastal sündinud Kalad on hästi loomingulised ja andekad. Suured unistajad ja leiutajad. Ta näeb maailma läbi teist...


 

 

 Kuke aastal sündinud Kalad on hästi loomingulised ja andekad. Suured unistajad ja leiutajad. Ta näeb maailma läbi teistsuguse pilgu, kui kõik teised inimesed. Ta näeb ilu ka kõige lihtsamates asjades ja tunneb siirast üllatust, kui teised ei jaga tema vaimustust. Kuke aastal sündinud Kalad on heasoovlikud ja sõbralikud, oma arvamust kipuvad nad ainult liiga julgelt välja ütlema ja kriitika pealt kokku ei hoia. Ta ei peida ennast teiste selja taha. Südikas Kukk annab tagasihoidlikele Kaladele julgust juurde. 

Kuke aastal sündinud Kalad on väga head, nad armastavad palju suhelda. Nad oskavad leida teistega ühist keelt ja sellepärast on neil ka palju tuttavaid. Teiste tuju, mida nad nii hästi tunnevad, ei jäta neid mõjutamata. Nad lõpetavad igasuguse suhtlemise ebameeldivate inimestega. Ise aga on nad pigem tagasihoidlikud, jäävad alati viisakaks. Nad teevad ise endale oma arvamuse kõige kohta ega hooli sellest, mida enamik arvab. Neile meeldib tõmmata tähelepanu endale, riietuda silmapaistvalt. Kuidas ka ei ole, Kuke aastal sündinud Kalad jäävad igas olukorras väärikaks ja austusvääriliseks. Kui nad ise seda tahavad, võivad nad panna ennast väga elegantselt ja viimase moe järgi riide või siis kanda seda, mis neile kõige rohkem meeldib. 

 

 

Kuke aastal sündinud Kalade märgi esindaja peamine iseloomujoon on suur kujutlusvõime. Tegemist on ääretult andeka inimesega. Tal on oskus näha ilu enda ümber, seda oskust aga kõigile jagatud ei ole. Ta ei piirne ka üksnes unistamise ega õhulosside ehitamisega, vaid teeb tõesti omalt poolt kõik, et viia oma unistused ellu. Ta suudab kerge vaevaga leida lahendused ka kõige keerulisematele probleemidele ega kaota pead rasketel aegadel. Ta ei olegi nii kaitsetu nagu seda võiks esmapilgul arvata. Ta tuleb oma eluga toime. Paljud peavad teda siiski iseäralikuks, nägemata temas andekat inimest, kes ta tegelikult on. Ta tekitab sageli kadedust enda ümber, samuti on ka neid, kes temast lihtsalt aru ei saa. 

Kukk on praktilise mõtlemisega, nii ka Kuke aasta Kalad. Kukk aitab Kaladel pilvede pealt maa peale tagasi tulla. Kuke aastal sündinud Kalade esindaja ei ole mitte ainult andekas, vaid ka rikas, sest rahaprobleeme ei tohiks tal ette tulla. Raha ei jäta teda ka ükskõikseks. Ta ei jäta enne, kui on jõudnud majanduslikult heale järjele. Ta on realist, ehkki armastab unistada. Sageli aga unustab ta kõik oma kohustused, kui illusioonide maailm teda taas endasse tõmbab. Vanemaks saades muutub ta siiski kohusetundlikumaks. Temaga on meeldiv vestelda ent ta ei unusta kunagi, et aeg on raha. Talle ei meeldi niisama oma aega raisata. Enamiku ajast veedab ta tööd tehes ja tulevikku kindlustades, mitte niisama juttu puhudes. Mõnikord on temast raske aru saada. 




Armastus

Talle meeldib flirtida, talle meeldib tõmmata tähelepanu. Ta on sensuaalne inimene, kes aga ei suuda kujutada oma elu ette ainult ühe inimese kõrval. Ta ei taha sõltuda kellestki teisest, ta ei ole väga enesekindel selleks ja on liiga tundlik ehkki üritab seda teiste eest varjata. Talle ei meeldi liiga pealetükkivad austajad, kellest on raske vabaneda, ta otsib harmoonilist ja rahulikku suhet, kus mõttetuid vaidlusi ja tülitsemist ette ei tule. 

Pereinimesena ei ole ta kõige kohusetundlikum ega võta oma rolli eriti tõsiselt. Ta küll hoolib oma lähedastest ent kardab, et kooseluga kaasnevat rutiini ja üksluisust. Sellepärast ongi ta mõnikord ka mõni kõrvalsuhe, sest igavus on tema suurim vaenlane. Ent oma pere vastu on ta tähelepanelik, teeb kõik, et tema lähedased ei peaks puudust tundma. Ta on hea ja lahke inimene, kellele ei meeldi tülitseda ja sellepärast on ta valmis ka mööndusi tegema. 




Töö

Ta leiab alati ühise keele teistega. Ent suhtleb vaid nendega, kes on tema suhtes viisakad ja korrektsed. Ent talle ei meeldi vaielda, kriitikat ei kannata ta aga silmaotsaski. Kolleegid ei saa ainult temast tihti aru, see võib tekitada mingil hetkel probleeme. Ent ta leiab alati jõudu, et jätkata ja mitte alla anda. Ta võib teha mitut tööd korraga. Töö peaks teda aga köitma.

Ta on loominguline inimene, leidlik, keda ei tõmba igav ja üksluine töö. Temast saaks ka väga hea juht ent ta ei ihka võimule pääseda. Muidu aga saaks temast hea näitleja, kunstikriitik, lavastaja. Tal on väga head väljavaated, ta on valmis tööd tegema päeval ja öösel. Ta on kogu hingega pühendunud.

Kommentaare ei ole