{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

    Kuu on Amburi märgis nädala alguses, garanteerides sulle hea tuju ja rõõmsa meele. Võib-olla tunned sa ka suuremat vajad...


 

 

Kuu on Amburi märgis nädala alguses, garanteerides sulle hea tuju ja rõõmsa meele. Võib-olla tunned sa ka suuremat vajadust mõningase vahelduse järele ja oled väsinud oma igapäevasest rutiinist. Kuu on Kaljukitses 5-6. märtsil, ilmselt tuleb sul sellel ajal paremini hoida silm oma tööasjadel peal. Parem on, kui sa ei hakka rääkima asjadest, mis võivad sind teistega tülli ajada. Noorkuu on Kalade märgis 10. märtsil.


Armastus

Paaridele : võttes arvesse Pluuto halba aspekti, võib su paarisuhe muutuda sellel nädalal üsna pingeliseks. Katsu ise omalt poolt leida võimalusi, kuidas olukorda paremaks muuta ja ära oota, et asjad hullemaks lähevad. Räägi siiralt ja avameelselt, ilma keerutamata. Jää rahulikuks. Võimalik, et tegemist on lihtsalt arusaamatusega.

Vallalised: planeetide seis soodustab juhusuhete tekkimist. Mõned kohtumised leiavad aset leida aga ei midagi tõsist.

 

Raha

Ole ettevaatlikum oma rahaasjadega ümber käies ja tegutse ainult vastavalt oma võimalustele. Hoidu kiusatustest ja ära tee seda, mida sa hiljem kahetseda võid. 

 

 

Tervis

Praegune periood on  üsna hea. Kui sul on tervisega probleeme olnud, peaksid nüüd asjad hakkama paremuse suunas liikuma. Sa oled heas vormis. Jälgi ainult paremini, mida sa sööd.


Töö

Praegu on su elus algamas väga hea periood, mis peaks sulle kaasa tooma edu ja kuulsust. Töö juures peaksid sa kuulma häid uudiseid. Ära ainult liiga uhkeks mine ja vaata, et võim pähe ei hakka. Muidu rikud sa kõik oma head võimalused ära.


Pere

Reisimised ja külaskäigud ei huvita sind hetkel suurt. Sa tahad rohkem kodus oma lähedaste keskel aega veeta.



Kommentaare ei ole