{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : vaata järele, kui õnnelik sina oled praegusel hetkel oma elus?

       Mis sinule selle pildi peal kõige esimesena silma jääb? Kas sa nägid kõigepealt maja või kahte inimest? See, mida sa ...

 


 

 

 Mis sinule selle pildi peal kõige esimesena silma jääb? Kas sa nägid kõigepealt maja või kahte inimest? See, mida sa nägid kõige esimesena, võib aidata välja selgitada, kui õnnelik sina oma elus praegusel hetkel oled. Pea samuti meeles, et sellel testil ei ole õigeid või valesid vastuseid, sa pead lihtsalt laskma oma alateadvusel valida ja seejärel vaatama vastuseid. 


Kui sa nägid kõige esimesena ...


KAHTE KUJU

Kui sa nägid kahte kuju, siis tundub, et sa ei ole eriti enesekindel üldiselt. Sa oled madala enesehinnanguga, see aga mõjutab suurel määral seda, kui õnnelik sa oled. Kahtlused saavad sageli sinu üle võimu, igasugused küsimused aga tekivad pähe, pannes sind muretsema. Madal enesehinnang aga rikub ka sinu suhteid teistega. Näiteks armusuhetes oled sa pigem armukade, sa oled võimeline isegi mõtlema välja igasuguseid asju ja kujutama endale ette seda, mida pole juhtunud. Niipea, kui su kaaslane räägib kellegi teisega, teed sa talle sellepärast etteheiteid ja süüdistad petmises. Ära unusta siiski, et normaalses suhtes peab valitsema vastastikkune usaldus ja austus. 

 

 

Sa ei saa öelda, et sa usaldad oma kaaslast, kui sa teda kogu aeg kõiges kahtlustad. Tõenäoliselt oled sa nii armukade sellepärast, et sa oled minevikus haiget saanud. Sinu tunnetega on mängitud, sulle on haiget tehtud, sulle on valetatud ja see on jätnud haava sinu südamesse. Selleks, et olla õnnelik, pead sa otsima abi ja ravima end terveks oma valust. Alles siis saad sa oma eluga edasi minna. Ära seosta oma õnne kellegi teisega. Õnn ei seisne ka materiaalsetes hüvedes. 

Õnn on sinu enda sees olemas ja sellepärast pead sa muutma oma mõtlemisviisi. Alles siis muutub su elu paremaks. Nii nagu sina ise oled aastate jooksul muutunud, sest sa ei ole enam sama inimene, kes sa olid enne. Sa oled mitu korda haiget saanud aga tõusnud ikka taas üles ning läinud oma eluga edasi, hoolimata kõigest. 


MAJA

 

 

Kui sa nägid kõigepealt maja pildi peal, tähendab see, et sa oled tänulik inimene. Sa oskad hinnata elus ka väikeseid hetki ning lihtsaid asju. Sa tunned rõõmu lihtsalt sellest, kui väljas on ilus ilm. Ja seda, et sa oled oma eluga rahul, on näha juba sellest, et sa tihti naeratad. 

Sa näed alati rohkem head, kui halba, isegi kõige keerulisemates olukordades. Sa leiad, et igale asjale on põhjus ja et ka halbadest olukordadest võib midagi õppida. Sellepärast teised sind ilmselt nii palju imetlevadki. Sa võtad elu nii nagu see on. 

 

 

Sind imetletakse ka sinu optimistliku meelelaadi tõttu ja sind teatakse, kui suure südamega inimest. Sa jagad teistega kõike, mis sul on, investeerides ihu ja hingega igasse projekti ja plaani, mille kallal sa töötad. Sa ulatad alati abikäe lähedastele, kes sind vajavad. Sa oled valmis aitama ka neid, keda sa isegi ei tunne. Selle pärast saadab sind hea kuulsus. 

Sa ei ole üleolev mitte kellegi suhtes. Sa ei mõista kedagi hukka ega pea inimesi paremaks ega tähtsamaks nende elujärje või välimuse pärast. Sa tahad kõigepealt teisi tundma õppida. Sa oskad inimestega suhelda aga lähedasi sõpru on sul ainult paar. Sa ei räägi oma eraelust kõikidele. Sul on mõned usaldusväärsed inimesed, kes lisaks kõigele sulle sarnanevad. Sinu jaoks on kõige tähtsam sinu heaolu, sa ei lase mitte kellelgi ega millelgi seda rikkuda. Kui keegi tahab sulle teha haiget ühel või teisel moel, lõpetad sa igasuguse läbikäimise temaga, ükskõik siis, kui lähedase inimesega ka tegu ei ole. Ka sulle on juba haiget tehtud ja ka sina oled juba reetmist tunda saanud. Aga sa leiad, et see ei ole seda väärt, et minevikus elamisega oma tänast päeva ja õnne rikkuda. Sa tahad olla õnnelik siin ja praegu.

 

Kommentaare ei ole