{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Veenus sisenes Kalade märki! Millist mõju avaldab see sinu tähemärgile?

foto : unsplash / Chris Andrawes     Suhete planeet on jõud...

foto : unsplash / Chris Andrawes

 

 

Suhete planeet on jõudnud oma lemmiku juurde. Veenus sisenes Kalade märki 12. märtsil. Kuna Veenus on nii armastuse-, kui ka raha planeet, siis vaatame lähemalt, mida see meile kaasa peaks tooma. 

Ühe ja ainsa nädala jooksul on pea kõik planeedid muutnud rütmi. Märtsikuu alguses leidsid aset mitmed suuremad planeetide liikumised. 8 märtsil tõid Merkuur ja Neptuun meile kaasa lootust. 10. märtsil oli taevas noorkuu Kalade märgis, samal päeval sisenes Merkuur Jäära märki, koos sellega algas aga uus ajajärk. 12. märtsil jõudis Veenus Kalade märki, muutes omakorda valitsevat energiat aeglasemaks, sensuaalsemaks, romantilisemaks. Veevalaja techno-muusika, kus Veenus terve kuu viibis, on asendumas Kalade valsiga. 


Veenus Kalades on südame kutse

Veenus Kalades on õnnelik. Isegi väga õnnelik. Ta isegi ei oska oma õnne varjata. Selle harmoonia- ja armastuse planeedi jaoks pole paremat kohta Kalade konstellatsioonist. Tundliku Veemärgi juures lubab Veenus endal natuke elu nautida. See aga tähendab, et armastus ei ole enam lihtsalt sõnakõlks vaid midagi enamat, midagi sügavamat, midagi hingelisemat. Mitmed suured armastuslood peaksid just nüüd algama, mitmed üksikud südamed teineteist ära tundma. Veenus Kalades otsib hingelist sidet, siirast ja omakasupüüdmatut armastust, mis võidab kõik. Praegu on kõige tähtsam kuulata oma südant ja intuitsiooni. 

 

 

Veenus Kalades on ka hetk, et minna oma eluga edasi. Kui su praegune suhe ei toimi, tuleb see ära lõpetada, selle asemel, et igavesti kannatada. Tuleb valida : kas anda andeks või unustada. 21. märtsil kohtub Veenus Saturniga, see aga tähendab mitmete suhete ametlikumaks muutumist. Ühise tuleviku ülesehitamist. See on ka eriti soodne ja hea aeg kõikide kinnisvara- ja rahaga seotud tehingute jaoks. 3. aprilli kohtub Veenus unistuste planeedi Neptuuniga. See aeg peaks tooma ühel või teisel moel nii õnne, kui armastust. Hoiduda tuleks ennast ainult illusioonide purunemise eest. 


Kuidas mõjutab Veenus Kalades meie tähemärke? 

Kõige paremat mõju avaldab see kõikidele Veemärkidele : Vähk, Skorpion ja Kalad. Neil avaneb võimalus teha minevikuga lõpparve, jätta kõik oma probleemid selja taha ning minna oma eluga edasi. Eesolev kuu võib tuua nende ellu ka armastust, muuta olemasolevat suhet veelgi paremaks ja lähedasemaks.

Kaalud ja Sõnn võivad üllatada isegi iseennast, muutudes järgneva kuu jooksul palju rahulikumaks. Veenuse väikesed kaitsealused on tundnud viimasel ajal suuri pingeid, Veenus võtab suure murekoorma nende õlgadelt ära, tänu sellele saavad nad taas rahulikumalt hingata. Mõned muutused on ees ootamas, mis peaksid olema seotud kas armastuse või rahaga. 

 

 

Kaljukits ja Neitsi näevad tänu Veenusele Kalades kaugemale ja hakkavad paremini mõistma, mida nad oma elult õieti tahavad. Mõlemad peaksid muutuma usalduslikumaks ja avatumaks. 

Jäär, Lõvi ja Veevalaja on muutmas samuti oma elu, ent teevad seda erineval moel. Jäär õpib aru saama, et armastuses peab valitsema tasakaal, ta muutub avatumaks ja julgeb näidata ka oma nõrkusi teise ees. Veevalaja võib järgneval kuul tõesti pingutada, et oma suhet hoida, selle asemel, et põgeneda oma kohustuste eest. Lõvi aga peaks muutuma kirglikumaks, tema heldusel pole enam piire, oma kallima jaoks pole tal millestki kahju. Ta hakkab kõiki armastama veelgi rohkem : oma elukaaslast, lähedasi, kassi ja isegi postiljoni. 

Kaksikud ja Ambur ei tunne ainult ennast kõige paremini. Nende jaoks on seda kõike too much. Elukaaslase tähelepanuavaldused, sõprade saadetud südameid täid sõnumid ja töökaaslaste komplimendid ei lähe neile sugugi korda. Ja ometi oleks hea, kui nad laseksid natuke armastust oma ellu.

Kommentaare ei ole