{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Sea aastal sündinud Veevalaja

     Sea aastal sündinud Veevalaja on tõsise ellusuhtumisega, mõistlik ja arukas inimene, kes on harjunud loogiliselt mõtlem...


 

 

 Sea aastal sündinud Veevalaja on tõsise ellusuhtumisega, mõistlik ja arukas inimene, kes on harjunud loogiliselt mõtlema. Ta ei ole harjunud tegema midagi mõtlematut ega šokeeri kunagi inimesi oma käitumisega. Tegemist on täiesti tasakaaluka inimesega, kellel on oma maailmanägemus. Ta meeldib inimestele oma rahuliku olemise ja suurepärase enesekontrolli poolest. Mõnikord saab aga Veevalaja külg temast võimust ja ta võib muutuda natuke ekstsentriliseks. Stressirohkes olukorras näiteks võib ta käituda täiest ootamatult ja võib muutuda emotsionaalseks. Üldiselt aga, igapäevases elus on tegemist väga meeldiva inimesega, kes oskab teistega suhelda ja kes paistab silma oma usaldusväärsuse poolest. 

Pealtnäha on ta lihtne ja rahulik, tegelikult on see ainult väline kest, mida ta teistele näitab. Tegelikkuses ei olegi ta nii lihtne inimene, kui esialgu tundub. Ta on suure kujutlusvõimega, mõtleb loogiliselt ja on väga leidlik. Ta viib kõik oma eesmärgid ellu, teeb rasket tööd ja katsub jõuda paremale järjele. Samal ajal ei kaota ta oma optimismi ja võib isegi üllatada oma lähedasi sellega, et saab ka kõige suurematest raskustest üsna kergesti üle ega kaota kunagi julgust hoolimata läbikukkumistest. Ta on rõõmsameelne inimene, suure südamega, kes oskab muuta oma elu ilusaks. Üldiselt on ta nii meeldiv ja sümpaatne, et meeldib kõikidele. 

 

 

Ta on valmis tegema oma tööd pühendumusega. Ta on teadmistehimuline, tegus ja aktiivne, väsimatu ja otsib tegevusi, mis vastaksid tema loomusele. Veevalaja on üsna püsimatu. Ta otsib sõpru, kes sarnaneksid talle, kellel on sama maailmanägemus nagu temal endal. Ta tunneb siirast rõõmu iga uue tutvuse üle ja hoiab häid suhteid oma sõpradega. Ta ei oska teha midagi mõtlematut, talle meeldib küll minna seiklema, aga ta teeb seda läbikaalutletult. Ta mõtleb alati tagajärgede peale. 

Ta oskab oma jõudu ja aega kokku hoida. Ta reisib palju, suhtleb sõpradega, aga ei unusta seejuures oma tööd. Ta on hea suhtleja, ta leiab alati ühise keele ka nendega, keda ta ei tunne. Tal on suur tutvusringkond ja väga head sõbrad. Ta tuleb alati toime, ka kõige raskemates olukordades. Ta on teiste vastu tähelepanelik ja heatahtlik. Ta on avatud suhtlemisele, talle meeldib hästi süüa ja organiseerida pidusid. Sõbrana on ta lojaalne ja truu, valmis toetama mitte ainult hea nõuga, vaid ka materiaalselt. Talle meeldib vestelda sügavatel teemadel, rääkida asjadest põhjalikult, ta katsub teisi mõista. Ta on arukas inimene. 

 

 


Armastus

Ta on kirglik ja impulsiivne. Ta on suur unistaja, kes avaldab alati vastassoole muljet. Tal on alati palju austajaid nii, et tal pole vaja igavuse üle kurta. Isegi, kui ta jätab oma kaaslasele täieliku tegevusvabaduse, hoiab ta tal alati silma peal. 

Partnerina on ta tundlik ja ettenägelik. Lapsevanemana on ta hooliv. Saab lastega väga hästi läbi, talle meeldib oma perega koos aega veeta. Ta käitub mõnikord ise nagu oleks suur laps. Sellepärast ta mõistabki oma lapsi nii hästi ja saab neist aru. Ta võib olla romantiline ja teha kõik, et oma kaaslasele meeldida. Tema on see, kes hoolitseb pere rahaasjade eest. Ta võib olla natuke kannatamatu ja nõudlik oma lähedaste suhtes. 

 

 


Töö

Ta ei karda ka kõige raskemat tööd. Kõige rohkem meeldiks talle muidugi selline ametipost, mis võimaldaks tal oma unistusi ellu viia. Ta on andekas ja loominguline inimene, kes mõtleb teistmoodi, kui teised inimesed. Ta otsib pidevalt uusi lahendusi, uusi võimalusi, tuleb lagedale uute originaalsete ideedega, kuidas probleeme lahendada. Ta ei otsi võimalusi, kuidas teenida suuremat palka, kõige tähtsam tema jaoks on töötada seal, kus ta saaks ennast täiustada. 

Ta viib oma plaanid tavaliselt ellu. Ta hoidub konfliktidest ega saa tööd teha kollektiivis, kus on liiga palju pingeid ja arusaamatusi. Juhatajana on ta võimeline vastu võtma kõige paremaid ja õiglasemaid otsuseid. Temast saaks väga hea juht, kellel oleks autoriteeti alluvate silmis. 


Kommentaare ei ole