{ads}

HIDE

Viimased

latest

Hiina horoskoop - Siga

       Sea aastal sündinud inimene on oma loomuselt aus ja kohusetundlik. Kaldub egoistlikult käituma ja võib liiga palju us...

 


 

 

 Sea aastal sündinud inimene on oma loomuselt aus ja kohusetundlik. Kaldub egoistlikult käituma ja võib liiga palju uskuda seda, mida talle räägitakse. 

Talle meeldib olla palju üksi, hindab kõrgelt ilu ja vabadust. 

Talle ei kannata tolerantsuse puudust, ebaõiglust ja kurjust. 

Armastuses on ta pigem sensuaalne, kirglik ja suure kujutlusvõimega. Ta tahab olla vaba, teades samal ajal, et ta süda on juba kinni. 

Mis puutub rahaasjadesse, siis raha ta armastab isegi, kui ta seda eitab, ta on kokkuhoidlik ja säästlik või siis hoopis lööb kõik laiaks lihtsalt hetke ajel. Tema jaoks on ilu hindamatu väärtusega. 


Hea ja tore

Sea aastal inimene on rüütellik (talle endale see meeldib see üle kõige), galantne, teenistusvalmis, kohusetundlik, alati valmis oma au päästma. Sa võid teda täiesti usaldada, ta ei reeda sind ega hakka sind petma. Ta võib olla natuke naiivne, usaldav ja kaitsetu. 

 

 

 

Sea aastal inimest on lihtne petta, ta ei mõista kedagi hukka ega näe inimestes nende puudusi. Ta on tolerantne. Ta ei ole konkurent ega hakka kunagi kellegagi võistlema. Ta on liiga neutraalne ega ole isegi kindel, kas tal ikka on õigus, ta mõtleb liiga palju oma au ja lojaalsuse peale. Ta on nii siiras et võib sellega isegi endale kahju teha, teiste kavalus käib talle üle mõistuse, ta ei saa aru, kuidas võib kellelegi lihtsalt halba teha oma isiklike eesmärkide nimel. Ta valetab harva ja ainult selleks, et ennast kaitsta. Ta on küll intelligentne aga mitte kaval ja tihti jääb tal puudu isegi osavusest. Ta ei saa aru silmakirjalikkusest ja salakavalusest, ta ei oska ennast isegi õigustada. 

Ta usub kõike, mida talle öeldakse ja tunneb vajadust lisada tõendeid, mis kinnitavad seda, mida ta ütles. 

Ta on tore kaaslane. Ta räägib vähe aga kui ta jutusoonele satub, siis ei peata teda enam miski. Ta räägib nii kaua, kuni on jututeema ammendanud. 

Ta on intellektuaal ja teadmistejanune. Ta loeb palju aga loeb ükskõik mida. Tundub, et ta on hästi informeeritud aga tegelikult on tema teadmised ainult pealiskaudsed. Kui tema teadmisi kontrollida, siis selgub, et need on üsna piiratud. Jaapani vanasõna ütleb, et Siga on eestpoolt lai ja tagantpoolt kitsas. Hoolimata sellest on ta materialist ja armastab elu nautida. 

Oma hea ja lahke loomuse taga varjab ta suurt tahtejõudu ja isegi teatud autoritaarsust. 

 

 

 

 

Milline pole ka tema ambitsioon ja ükskõik, millise eesmärgi ta endale elus ka pole seadnud, ta teeb kõik endast oleneva, et oma plaane ellu viia. Ta on suure sisemise jõuga. Kui ta on mingi otsuse vastu võtnud, ei peata teda enam miski. Enne aga, kui ta mingi otsuse vastu võtab, kaalub ta tükk aega ja võib jätta mulje, et ta kõhkleb ega tea isegi, mida ta tahab. Tegelikult teab ta väga hästi, mida ta tahab aga selleks, et hoida kõiki võimalikke probleeme ära, peab ta mõtlema enne, kui ta tegutsema hakkab. Sageli teeb ta sellega iseendale kahju. 

Tema headust ei maksa pidada aga nõrkuseks, ta on lihtsalt rahumeelne inimene. 

Sea aastal sündinud inimesel on vähe sõpru ent need, kes tal on, jäävad temaga kogu eluks ja nende pärast on ta valmis kõigeks. Ta on tähelepanelik nende vastu, kes on tema jaoks olulised. Sea aastal sündinud naised on külalislahked ja suure südamega. 

Ta on tegelikult üsna elava loomusega ja võiks ruttu ärrituda aga talle ei meeldi teistega vaielda ja tülitseda. Ta parem annab järele või teeb näo nagu muudaks arvamust. Tülitsema on ta nõus sinuga ainult sellisel juhul, kui ta sind kalliks peab. 

Ta on valmis kõigeks, et hoiduda igasugustest protsessidest. Ja õieti teeb, sest ükskõik, milline pole ka põhjus, ta kaotab selle protsessi nagunii mõne südametunnistuseta inimese pärast. 

Sea aastal sündinud inimene võiks töötada igas valdkonnas, sest ta on töökas ja kohusetundlik. Kunstivaldkond sobiks talle hästi, temast saaks hea kirjanik või luuletaja. Aga võib ka juhtuda, et tal läheb halvasti. Sest kui ta juba hakkab poris püherdama, ei peata teda samuti enam miski. 

 

 

 

Mis puutub rahaasjadesse, siis leiab ta alati, millest ära elada. Talle leitakse töökoht või vajalik raha, mida ta vajab. Kogu oma elu vältel toetatakse teda ja see toetus aitab tal kindlustada oma majanduslikku seisu. Vanarahvas ütleb, et Seale tuuakse ninaesist selle mõttega, et teda rasvaseks toita, et siis jõuluda ajal temast sülti teha. Selle tõttu oleks hea, kui ta kõiki inimesi ei usaldaks, sest mõned kasutavad tema heausklikkust ära. 


Armastus

Sama kehtib ka tema eraelu kohta. Armastuses tunneb ta tihti pettumust, teda petetakse ja tõmmatakse haneks aga veelgi rohkem teda armastatakse. Sea aastal sündinud naisest saab väga hea ema. 


Sea elu etapid

Tema elu esimene etapp on suhteliselt rahulik. Teises etapis tuleb tal ette aga palju suhteprobleeme. Millised need probleemid aga ka ei ole, tagasihoidlik ja diskreetne Siga ei lähe kunagi abi väljastpoolt otsima. Ta katsub ise leida lahendusi oma probleemidele. Tema diskreetsus tuleb talle aga kahjuks, sest mitte keegi ei aima, kui ta palju ta oma südames kannatab. 

Kui ta on sündinud enne pühi, siis ei tule tal suuri probleeme ette. Kui ta on sündinud aga suurte pühade ajal, võib tal tulla ette igasuguseid probleeme ja kõige lõpuks süüakse ta ära. 

Võib-olla peitub kogu saladus kolme põrsakese muinasjutus.

Kommentaare ei ole