{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Sea aastal sündinud Vähk

     Sea aastal sündinud Vähk on inimene, kelle ümber on alati palju inimesi. Ise on ta aga natuke irooniline ja endast üsna...


 

 

 Sea aastal sündinud Vähk on inimene, kelle ümber on alati palju inimesi. Ise on ta aga natuke irooniline ja endast üsna heal arvamusel. Oma edu ja saavutused jätavad teda suhteliselt ükskõikseks, ta ei igatse ei au ega kuulsust. Ta on üsna salapärane inimene, kellest on raske aru saada. Sea aastal sündinud Vähk on rahulik ja tasakaalukas. Kui ta peaks aga haiget saama, võib ta hakata viha pidama ja otsida võimalusi, kuidas kätte maksta. Ta võib olla mõnikord ka üsna tujukas ja sulgeda sellisel puhul iseendasse. Samal ajal aga on ta sõbralik ja avatud suhtlemisele - ent ta eelistab alati väikest sõpraderingi. Tegemist on meeldiva inimesega, kellel on väga hea huumorimeel, kes on emotsionaalne ja siiras. 

Ta on viisakas ja oskab alati kohaneda iga uue olukorra ja inimesega. Ta katsub varjata hoolikalt oma emotsioone ja hoidub teemadest, mis võivad erimeelsusi tekitada. Harva, kui ta näitab välja oma rahulolematust, ta katsub muuta iga ebameeldiva olukorra pigem naljaks. Ta on saatuse lemmik, kellel veab elus palju. Ta saab kõigiga hästi läbi, talle ei meeldi tülitseda, ta hoiab eemale skandaalidest. Oma loomuselt on ta pigem kinnine ja ettevaatlik. Ta kardab sattuda valede inimeste otsa, kes võivad tema head südant ära kasutada. Ta on optimistlik, talle meeldivad meelitused ja kiitused. Hoolimata ettenägelikust loomusest kaldub ta uskuma seda, mida talle öeldakse. Talle meeldib, kui teda kiidetakse. 

 

 

Ta läheb enesekindlalt läbi elu. Tavaliselt saadab teda edu, kuidas see saakski muudmoodi olla. Ta oskab inimestega suhelda. Ta on üsna õnnelik inimene, kellele meeldib palju ka üksi olla. Ta on positiivse ellusuhtumisega ja sihikindel. Siiras ja otsekohene, sellepärast tal löövadki nii tihti lained üle pea. Mõnikord kaotab ta oma enesekindluse. Ta ei kannata kurjust ega ebaõiglust. Ta tahab alati teisi aidata ja mõista. On ka hetki, mil ta võib muutuda liiga emotsionaalseks ja ütleb kõik välja, mida ta mõtleb. 

Ta on üsna impulsiivne, valmis kulutama oma raha hetkeemotsioonide ajel.  Tal on raske kiusatusele vastu panna. Ta ei muretse oma rahaasjade ja suurte kulutuste pärast. Talle meeldib mugav elu, ilusad asjad aga ei jäta teda ükskõikseks. Kuna tal aga veab nii palju elus, ei tule tal tavaliselt rahaprobleeme ette. Ta on siiski kohusetundlik ja ettevõtlik inimene. Tulevikku vaatab ta lootusrikkalt, ainus, mis võib teda tasakaalust välja viia, on teiste kriitika. Ta ei tunnista end kunagi süüdi ega leia, et võib eksida. Ta peab kõiki märkusi enda aadressil ääretult ebaõiglaseks. Ent hea sõna mõjub tema puhul alati, ta on alati valmis ära leppima. 

 

 


Armastus

Armununa on ta kõigeks valmis. Ta hellitab oma kaaslase ära ja teeb kõik, et talle meeldida. Vastutasuks ootab ta aga tähelepanu ja armastust. Ta otsib mõistvat ja tundlikku partnerit. Mõnikord võib ise muutuda ainult natuke kergemeelseks ja flirtida teistega. 

Ta otsib aga tõsist suhet ja on valmis pühendama oma elu pere heaks. Pereinimesena unustab ta kõik muu ja pöörab ainult tähelepanu oma kaaslasele. Ta on romantiline, oskab teha komplimente ja meeldivaid üllatusi. Ta ei suudaks üle elada petmist ja reetmist. Ta võtab südamesse isegi kõige väiksemad probleemid. Ta tunneb oma laste üle suurt uhkust ja osaleb nende kasvatuses. 

 

 


Töö

Ta võib teha ükskõik millist tööd. Ta on kohusetundlik inimene. Tal on väga head suhted töökaaslastega, sest ta lihtsalt nii meeldiv ja tore inimene, kes oskab teistega suhelda. Temast saaks väga hea juht, kes on aus ja õiglane oma alluvate vastu. Isegi, kui ta võib olla natuke range, ei nõua ta kunagi rohkem, kui vaja. 

Ta on üsna emotsionaalne ja teiste tunnetest mõjutatav. Talle meeldib teistega koostööd teha. Ta tahab jagada oma tundeid teistega. Ta võiks teha karjääri kõikides valdkondades. Temast saaks hea näitleja, saatejuht, lavastaja. Sama hästi võiks temast saada ka hea raamatupidaja, ehitaja või õpetaja, kes teeb oma tööd kohusetundlikult.

Kommentaare ei ole