{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Sea aastal sündinud Jäärad

     Sea aastal sündinud Jäär oskab tunda rõõmu väikeste asjade üle. Ta on pigem rahumeelne ja on õppinud elama ilma suurema...


 

 

 Sea aastal sündinud Jäär oskab tunda rõõmu väikeste asjade üle. Ta on pigem rahumeelne ja on õppinud elama ilma suuremate probleemideta. Ta on sõbralik, reserveeritud ega otsi konflikte. Sea aastal sündinud Jäär on optimistliku ellusuhtumisega, ei pööra liiga palju tähelepanu pisiasjadele ja läbikukkumistele. Ta on tugev nii vaimselt, kui füüsiliselt. Suudab taluda ka kõige suuremat emotsionaalset stressi. Võib olla teinekord nagu suur laps, natuke naiivsevõitu. 

Sea aastal sündinud Jäär on muretu ja rõõmus, ta rõõmustab ka teisi oma spontaansusega. Talle meeldib rääkida erinevatel teemadel, ta jagab meelsasti oma mõtteid, on üldse tore inimene, kellele meeldib palju naerda. Ta tunneb siirast heameelt iga uue sõbra üle. Ta ei otsi võimalusi, et muljet avaldada, vaid tegutseb lihtsalt nii nagu peab ise õigeks. Ta on nii meeldiv inimene, et kõik tahavad temaga suhelda. Ta oskab naerda, on positiivse hoiakuga ja oskab iga tavalisegi hetke muuta eriliseks sündmuseks. Ent ta on ka intelligentne, ettevaatlik ja teadlik sellest, mis on talle kasulik. Ta ei unusta kunagi oma eesmärke ja tegutseb otsusekindlalt. 

 

 

Ta ei kannata igavust ega üksindust. Ta tahab olla tegevuses. Talle meeldib sporti teha ja olla kehaliselt aktiivne. Ta võib olla ka nõudlik selles mõttes, et ta ei kannata tühiseid ja mõttetuid lobisemisi ja kuulujutte, millel pole alust. Kui ta peaks ärrituma, ei säästa ta kedagi. Ta võib sellisel puhul olla pika vihaga, liigagi otsekohene ja karm. Ehkki ta katsub oma tundeid kontrolli all hoida, ei õnnestu see tal alati. 

Sea aastal sündinud Jäär võib olla küll etteaimatava käitumisega ent teinekord üllatada ka kõige lähedasemaid. Talle meeldib kulutada palju oma raha. Ent ta tunneb siirast rõõmu oma ostude üle ega saa aru, kuidas see võikski teisiti olla. 

 

 

Oma kõnepruugis võib ta olla üsna hooletu ja isegi jultunud mõnikord lubades endale rohkem, kui peaks. Teiste kommentaaridele võib ta vastata teatud agressiivsusega, ennast muuta ta aga ei kavatse. Intriigide punumiseks ei ole ta kõige osavam, sest ta on alati aus ja otsekohene. Tülitsemise ajal võib ta öelda rohkem, kui tahaks. Ent ta annab ruttu andeks, sest ta ei ole oma südames paha ja tahab hoida oma suhteid teistega. Tema peale võib alati kindel olla, ta on väga tundlik teiste valu ja kannatuste suhtes. Teiste probleemid on tema jaoks sama tähtsad, kui tema enda probleemid.


Armastus

Tal on raske oma valikut langetada, sest talle meeldivad nii paljud inimesed. Ta otsib enda kõrvale lihtsa iseloomuga ja energilist inimest. Ta ei taha rahulikku elu, vaid igatseb põnevuse järele. Ta võib olla üsna emotsionaalne ja isegi jonnakas. Ta tahab lõbutseda, kõik muu polegi nii tähtis. 

 

 

Abielludes unustab ta kõik muud suhted ja hakkab hoolitsema oma pere eest. Ta on laitmatu ega valmista oma lähedastele probleeme. Ta ei tekita skandaale ega vaidlusi. Lapsevanemana on ta tähelepanelik, veedab palju aega oma lastega ja hellitab nad ära. Talle meeldib tema kodu. Iialgi ei ole ta nõus olema kellegagi, kes teda ei austa.

 

Töö

Ta on hea ja kerge iseoomuga. Sobib hästi iga ameti peale ent otsib alati võimalust, kuidas karjääri teha. Ta ei unista tühja, ta ei hakka niisama lobisema vaid näeb vaeva ja teeb tööd, et viia oma eesmärgid ellu. Ta oskab inimestega suhelda ja loob kasulikke tutvusi. Ta on hea ja tark ülemus, kes teab, kuidas lahendada töö juures sisemisi pingeid ja omavahelisi konflikte. Ta saab alati hästi läbi oma alluvate, partnerite ning isegi konkurentidega.

Ta leiab alati võimaluse, kuidas edu saavutada. Ta ei kaota kunagi selget mõistust ega satu paanikasse. Ta teab, kuidas hoiduda suurematest probleemidest. Ta on optimistlik ja pühendunud.


Kommentaare ei ole