{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kas sa tead, milline ametipost on täpselt sinu tähemärgi jaoks loodud?

  foto : unsplash / Headway     Kui sa ei ole kunagi võtnud...

 

foto : unsplash / Headway

 

 

Kui sa ei ole kunagi võtnud horoskoope arvesse oma ametikoha valikul, siis nüüd võiksid sa siiski pilgu heita ja vaadata, milline valdkond sulle tegelikult kõige paremini sobiks planeetide järgi. Astroloogia aitab välja selgitada, millise ameti peal sul kõige rohkem potentsiaali on ja millist tööd tehes sa tunneksid end kõige paremini. Me ütleme sulle kõik ega jäta mitte midagi saladuseks. Kohe saad sa teada, kas tänu Merkuurile saaks sinust hea kommunikatsioonijuht või sobiksid sa tänu Neptuunile parem hooldajaks. 


Jäär : ettevõtlus

Jäär on tulemärk, ta lausa pakatab energiast ja teotahtest. Ent Jäär tahab kogu aeg oma võimeid proovile panna, ta tahab ennast ületada, näidata, milleks ta alles võimeline on. Ja selleks peavad tal olema vabad käed. Tõtt öelda saab Jäär iga ametikoha peal hakkama, kus on tema jaoks parajalt väljakutseid, konkurentsi ja vähe ülemusi. Kõige parem valik tema jaoks oleks siiski see, kui ta saaks ise juhtida ja teha kõike oma äranägemise järgi. Ta tahab olla ise oma ülemus, luua oma isiklik ettevõte ja viia oma projektid ellu. See motiveerib teda rohkem, kui miski muu. Sellisel puhul ei ole tal vaja mitte kellelegi aru anda oma tegudest. Ja kuna tal on palju energiat, mida on vaja kulutada, siis sobivad ka kõik sellised ametid, mis on seotud spordiga.


Sõnn : toitlustus

Sõnnile meeldib elada ja elada hästi. Toitlustus sobib talle ideaalselt. Kes oskaks temast paremini teisi toita, sest tema on ju maamärk, kevade märk, külluse ja lopsakuse märk. Astroloogias seostatakse Sõnni ka fauna ja flooraga, seega sobivad Sõnnile ka kõik ametid, mis on seotud aianduse või loomapidamisega. Temast saaks väga hea loomaarst. Tänu oma planeedile Veenusele saaks temast aga ka hea kunstnik.


Kaksikud : kommunikatsioon

Kui sa oled juba oma elus Kaksikutega kokku puutunud, siis sa tead ilmselt, kui palju talle meeldib rääkida. Kaksikute märki valitseb suhtlemise planeet Merkuur. Ja juba selle tõttu peaks Kaksik töötama sellise ameti peal, kus ta saab palju suhelda. Ta mõtleb väga kiiresti ja oskab sõnu ritta seada. Temast saaks ka hea kirjanik, ajakirjanik, õpetaja, professor, oraator ja kommunikatsioonispetsialist. Või siis müügimees. Kõik ametid, kus on vaja kirjutada või rääkida, sobivad talle hästi.

 

 


Vähk : hooldaja

Vähi märgi esindaja teab, kuidas sinu eest kõige paremini hoolitseda. Ta muretseb, et sul külm ei hakkaks ja et sa ennast soojalt riide paneksid. Ta võtab kõike südamesse. Vähi märgi esindaja on kogu inimkonna ema tänu Kuule, mis tema märgi üle valitseb. Kuu on seotud viljakuse, hoolitsuse ja headusega, selle tõttu sobiksid Vähi märgi esindajad töötama selliste ametite peal, kus nad saaksid hoolitseda eakate, laste, haigete, loomade ja isegi taimede eest. Lisaks on Vähid tavaliselt hästi loomingulised, seega peaks tema ametikohas olema võimalus, kus saaks oma loomingulisust ellu rakendada.


Lõvi : esinemine

Ka Lõvi on loominguline. Ainult, et kui Sõnn võiks voolida savipotte ja Vähk luuletusi teha, siis Lõvi tahab võimalust, et särada ja silma paista. Lõvi märk on seotud kunsti ja muusikaga, ta tahab, et teda nähakse ja hinnatakse vääriliselt. Ta otsib meelelahutust ja tunnustust ning selle tõttu sobib hästi lavale. Samas võib ta ka muuseumis giidiks hakata, ka see sobiks talle hästi. Või siis meeskonnajuhi rollis oleks Lõvil võimalus särada nii palju, kui ta tahab.


Neitsi : haridus

Neitsi on kannatlik, täpne ja kuulekas. Talle sobivad ametikohad, mis on seotud hariduse ja metoodikaga. Neitsi on intellektuaalne ja manuaalne, tal on suur teadmistejanu ja ta tahab kogu aeg midagi juurde õppida. Et seejärel kõike seda ellu rakendada. Temast saaks ka hea uurija, teadlane või professor. Samas sobiks ta hästi ka raamatukokku tööle.

 

 


Kaalud : vahendaja

See ei ole astroloogiasõpradele sugugi teadmata, et Kaaludest saaksid head vahendajad. See on seotud nende planeedi Veenusega. Veenus ei ole ainult armastuse planeet vaid seotud ka kõige muuga, mis puudutab armastust : kiindumus, sõprus ja samuti lepingute sõlmimine. Kaalude esindajale sobiksid hästi ka dekoraatori või kunstniku ametikohad ning samuti saaks temast väga hea suhteekspert. 


Skorpion : psühholoogia

Mitte miski ei huvita teda rohkem, kui kõik, mis puudutab saladusi ja müstikat. Teda huvitavad kõik sügavad teemad. Skorpioni planeet on Pluuto. Ta usub, et ainult pimedusest on võimalik leida vääriskive. Ja sellepärast on ainult Skorpion võimeline muutma söetüki kullaks. Talle sobivad kõik ametikohad, mis on seotud psühholoogia, surma, leina või seksiga. Temast saaks hea psühholoog, psühhiaater, seksoloog või siis abi seksuaalse vägivalla ohvritele. Mitte miski ei hirmuta teda ja tabuteemasid tema jaoks ei ole. Teda lummab kõik see, mida silmaga ei näe ja selle tõttu võiks ta leiba teenida ka ametitega, mis puudutavad müstikat. 

 

Ambur : avastaja

Amburil on seikleja hing, talle on vaja sellist töökohta, kus ta saab geograafiliselt liikuda ning uusi elamusi kogeda. Vastasel korral hakkaks tal lihtsalt igav. Ambur on seotud Jupiteriga ja selle tõttu ta tahab kogu aeg uusi väljakutseid. Tema ideaalne ametikoht on aga ilma ainsagi kahtluseta õpetamine. Tal on suur teadmistejanu ja ta tahab oma teadmisi edasi anda, ta on sündinud kõnesid pidama. Tavaliselt vahetab ta sageli töökohtan, sest ta lihtsalt ei viitsi jääda liiga kauaks samale ametipostile. 

 

 

 

Kaljukits : personalijuhtimine

Kaljukits on ambitsioonikas ja vajab sellist töökohta, kus ta saab oma äranägemise järgi tegutseda. Ta teeb kõike hingega ega puhka kunagi. Finantsalad või raamatupidamine on talle loodud juba selle tõttu, et tema märki valitseb raha- ja aja planeet Saturn. Aeg on tema jaoks raha. Nagu Lõvi, saaks temast hea mänedžer ja nagu Jäär, on temas ettevõtlikku vaimu. Ta on sihikindel ja järjepidev, ta oskab teisi juhtida. Temast saaks ka hea mentor või treener. Kuna ta on maamärk, vajab ta kindlat ja püsivat töökohta.

 

Veevalaja : leiutaja

Veevalaja ei taha teha seda, mida teised teevad, ta tahab teha kõike teistmoodi, vaadata tuleviku suunas, sinna, kuhu mitte keegi ei julge vaadata Ta otsib teistsuguseid ja enneolematuid lahendusi probleemidele, ta on uuenduslik ja leidlik. Veevalaja ei ole aga sugugi Veemärk, vaid Õhumärk. Astroloogid seostavad Veevalajat sageli uue tehnoloogiaga. Samuti sobivad talle kõik valdkonnad, mis on seotud muusikaga. 

 

Kalad : ravija

Kalade märgi esindaja on kannatlik ja kaastundlik, temast saaks väga hea hooldaja. Talle sobivad kõik valdkonnad, mis on seotud tervisega. Tema planeet Neptuun on planeet, mis aitab ravida. Lisaks on Kalad hästi kaastundlikud ja oskavad teisi ära kuulata. Kaladele sobiks hästi ka psühholoogia. Samuti töö lastega. Aga Kalad on ka loomingulised ja võiksid tööd teha näiteks muusikaga. 

Kommentaare ei ole