{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Päike siseneb Jäära märki 20. märtsil. Mida toob algav Jäärade aeg meile kaasa?

foto : unsplash / Livin4wheel      Kolmapäeval, 20. märtsil...

foto : unsplash / Livin4wheel

 

 

 Kolmapäeval, 20. märtsil, suundub Päike Jäära konstellatsiooni, et seal edasi särada. Koos sellega algab uus astroloogiline aasta, mis on juba iseenesest suur sündmus. Vähemalt astroloogide jaoks. 

Astroloogiline aasta saab alguse kevadel. Jäär - olles sodiaagiringi kõige esimene märk - võtab teatepulga Kaladelt üle. Koos sellega muutub aga valitsev energia. Tulemärk äratab meid kõiki talveunest üles, raputades kõige viimasematelegi elu sisse. Tõenäoliselt tunnevad paljud järgnevate nädalate jooksul, kuidas elujõud ja energia tagasi tulevad, kuidas tahaks käised üles käärida ja viia oma suured plaanid ellu. Alles nüüd avaneb võimalus näidata kogu maailmale, milleks igaüks võimeline on. Uued plaanid ja uued ettevõtmised hakkavad ilmavalgust nägema suurel määral tänu Jäära energiale.


Jäärade aeg 

 

 

Jäär alustab sellest, et teeb kõigepealt puhta platsi. Ta avab uue aasta pidulikult ja laseb kevade tuppa. Nimelt algab ka kevad samal päeval. Isegi Jäära planeet Marss on andnud oma nime märtsikuule. Kui Päike siseneb Jäära konstellatsiooni, hakkab meid valitsema Jäära energia koos Päikes energiaga. Koos sellega saavad läbi viimased nädalad täis eneseanalüüsi ja eksistentsiaalseid küsimusi, mida Päike Kalade märgis pani meid mõtlema. Algamas on uus ajastu, mil mõtlemise asemel tuleb tegutseda. 

Aeg on minna välja, tuulutada pead, kulutada oma energiat. Viia oma plaanid ellu. Muuta oma elu paremaks. Jäär on iseseisev ja sõltumatu. Jäär sisendab meisse kõigisse enesekindlust ja julgust. Ta julgustab meid seisma oma õiguste eest väljas, panema oma sõna maksma ja suruma oma tahtmist läbi. Aeg on seista oma ideede eest ning rääkida oma vaatenurgast. Jäära energia toob head õnne ka vallalistele ja paarisuhtes olevatele inimestele, muute paare lähedasemaks.


Kuidas mõjutab algav Jäärade aeg meie tähemärke?

 

 

Ilma ainsagi üllatuseta toob see Jäärale endale kõige rohkem õnne kaasa kevade alguses. Jäär ja Lõvi haaravad kõikidest headest võimalustest kinni, et viia oma unistused ellu. Ka Amburi elu peaks muutuma järgnevate nädalate jooksul palju paremaks. Tänu sellele paraneb tema tuju. 

Ka Veevalajale ja Kaksikutele peaks algav Jäärade aeg tooma kaasa head õnne ja häid võimalusi. Veevalaja võib oma vaimu eesolevateks muutusteks varakult valmis panna. Kaksikuid on aga ees ootamas mitu head uudist aprillikuus. 

 

 

Mis puutub Sõnni, Neitsisse ja Skorpioni, siis kevad toob ka neile muutusi kaasa. Sõnni elu peaks muutuma paremaks tänu Uraanile ja Jupiterile. Neitsi elus on algamas uus ajajärk Merkuuri retrograadiga 2. aprillil. Skorpionit on aga ees ootamas üsna põnev kuu tänu Pluutole ja Päikesele. 

Kaljukitse, Vähi ja Kaalude teele võib elu tuua mõned väljakutsed. 15. aprilli ringis võivad tekkida mõned suhteprobleemid ja arusaamatused Kaljukitse ja Vähi elus. Mis puutub Kaladesse, siis võtavad asjad tõsisema suuna kohe märtsikuu lõpus, täiskuu ajal.



Kommentaare ei ole