{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajatele toob märtsikuu algus head õnne?

foto : unsplash / Rod Long      Aasta kõige lühem kuu on lä...

foto : unsplash / Rod Long

 

 

 Aasta kõige lühem kuu on läbi saanud. Märtsikuu - esimene kevadkuu - on ametlikult alanud. Päike on praegusel hetkel Kalade märgis, see aga tähendab, et käimas on Kalade aeg. Praegune periood on soodne selleks, et võtta tempot maha ning lõpetada asjatu tormamine, muidu jäävad kõik ilusad hetked nägemata. Ent planeetidel on meie jaoks teised plaanid. Järgmine nädal peaks tulema tegus ja sündmusterohke vähemalt osade tähemärkide esindajate jaoks. 

Ühelt poolt liituvad Merkuur, Päike ja Pluuto Kalade märgis, soovitades meil olla natuke siiramad ja emotsionaalsemad oma suhetes. Praegune planeetide energia võib panna meid otsima rohkem tasakaalu oma ellu. Marss ja Veenus moodustavad aga tugeva liidu Veevalaja märgis.


Milliste tähemärkide esindajatele toob märtsikuu algus head õnne kaasa? 

 

 

KALAD


Kalade tähemärgi esindajate veab juba mitmendat nädalat. Hea õnn saadab neid viimasel ajal ja tänu sellele õnnestuvad kõik nende tegemised. Praegune periood on väga hea selleks, et sirutada tiivad välja ja viia oma unistused ellu. Tervelt neli planeeti toovad Kaladele praegusel hetkel head õnne kaasa, toetades neid kõikides ettevõtmistes. Tänu sellele leiab Kalade esindaja lahendusi, mis aitavad tal oma probleeme lahendada ning samuti häid võimalusi, tänu millele viia ellu nii oma unistusi, kui ka plaane. Kalade intuitsioon muutub tugevamaks, selle tõttu aimab ta juba enne, kui inimene on rääkimagi hakanud seda, mida ta öelda tahab. 

Eriti tuleb talle selline hoiak kasuks isiklikus elus ja oma suhetes teistega. Muidugi ka elukaaslasega, sest lähedased suhted peaksid muutuma veelgi lähedasemateks. Kalade esindaja paneb oma sõna maksma ka töö juures ja viib oma ideed ellu. Ta leiab õiged sõnad, millega oma seisukohta kaitsta, ennetab soove ja näitab välja oma pädevust. Tänu sellele hakkavad tema asjad kiiremini liikuma. Mitmed erakordselt head ja lausa kuldaväärt võimalused peaksid tekkima märtsikuu alguses Kalade jaoks. Kalade esindaja teab, mida ta tahab; teab, kuhu ta välja jõuda tahab ja kuidas oma tahtmist saada. Ta viib kõik alustatu lõpule. Märtsikuu alguses näitab ta alles, milleks ta võimeline on. 

 

 


VÄHK

Merkuur ja Saturn moodustavad märtsikuu alguses väga hea konjunktsiooni, mis toob head õnne kõikidele, kes on sündinud Vähi tähtkujus. Praegu on Vähi jaoks kõige õigem aeg kätte jõudnud, mil nad saavad ellu viia oma suuremadki unistused, sest üks hea võimalus peaks järgnema teisele. Planeetide seis on tema jaoks harmooniline. Mitmed head ideed peaksid tal kuu alguses tulema, hea oleks, kui ta ei ootaks kaua, vaid rakendaks need kõik kohe ellu, sest kunagi ei tea, milliseid häid üllatusi on elul tema jaoks veel varuks. 


NEITSI

Jupiter Sõnni märgis toob praegu aga õnne Neitsidele, muutes viimaseid julgemaks, ettevõtlikumaks ja lisades neile enesekindlust. Tänu sellele suudab Neitsi paremini oma sõna maksma panna, oma arvamust läbi suruda ning kehtestada omad reeglid. Ka temale toob märtsikuu algus kaasa palju häid võimalusi ning toredaid üllatusi. Töö juures on Neitsit ees ootamas samuti head uudised. Kevade algus toob talle võimalusi ka karjääri tegemiseks. Neitsi võib tunda nagu ärkaks ta peale pikka talveund. Hea õnn ei jäta teda maha. Lisaks kõigele toob Neitsile rahaõnne kaasa ka Veenus, mis on kohe-kohe sisenemas Kalade märki. Mida julgem ja ettevõtlikum Neitsi on, seda suuremat kasumit võib ta teenida. Kõik tema pingutused kannavad vilja. 

 

 


KAALUD

Kaaludele toob märtsikuu algus õnne armastuses. Kõikide märkide järgi tundub, et tema elu on võtmas täiesti uue suuna. On ta siis juba kellegagi koos või alles vallaline  - planeedid on toomas tema ellu ühel või teisel moel nii õnne, kui armastust. Kaalude planeet Veenus on praegusel hetkel konjunktsioonis Marsiga Veevalaja (sõbramärk) märgis, see aga tähendab armastust ja head õnne Kaalude jaoks. Veenus saadab Kaaludele head energiat, tänu sellele saavad Kaalud oma hea tuju ja rõõmsa meele tagasi. 

Kui Veenus toob Kaalude ellu armastust, siis Marss annab neile jõudu juurde, et viima oma plaanid ellu. Ka Kaalude jaoks on mitmed head võimalused tekkimas, mida tuleks kindlasti kohe ära kasutada enne, kui on liiga hilja, sest nagu öeldakse : kes ees, see mees. Ka töö juures saadab teda edu kõikides ettevõtmistes. Mida veel tahta? Tundub, et kevadkuul on Kaaludega omad plaanid.

Kommentaare ei ole