{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millise tähemärgi esindaja jaoks võib järgmine nädal tulla natuke keerulisem

foto : unsplash / Grovemade      Uus kuu toob tavaliselt ka...

foto : unsplash / Grovemade

 

 

 Uus kuu toob tavaliselt kaasa uut energiat. Alati ei olegi nii kerge kohaneda, eriti siis, kui planeetide seis ei ole kõige parem. Kindlasti mõtleb seda aga selle tähemärgi esindaja, kelle jaoks aprillikuu algus võib tulla natuke keerulisem. 


Põhjus, miks järgmine nädal tuleb natuke pingelisem

Aprill on kevadekuu. Aprillikuu toob meile kaasa ka uut energiat. Tänu sellele hakkavad mitmed plaanid taas edasi liikuma ning motivatsioon tuleb tagasi. Praegu käimasolev varjutuste aeg paneb meid aga mõtlema selle peale, mida me tegelikult tahame ja mida me saaksime ise ära teha, et oma eesmärke ellu viia. Marss moodustab sellel nädalavahetusel pingelise aspekti Kuuga, see aga toob kaasa suuremat emotsionaalsust ja närvilisust. Mõned ootamatud probleemid võivad tekkida. Asjad lähevad aga veelgi keerulisemaks, sest Merkuuri retrograad on algamas 2. aprillil. Merkuuri retrograad toob aga alati kaasa sekeldusi ja väiksemaid probleeme. Ka see tähendab väljakutseid. Õnneks aga ei ole kõik nii halb nagu paistab.

 

 


KALAD

Kevade algusest saadik on Kalade esindaja ujunud väga sogastes vetes. Päike lahkus Kalade konstellatsioonist, et siseneda Jäära märki, tänu sellele ongi Kaladel vähem energiat ja jõudu viimasel ajal ning ta ei tea, millisesse suunda ta oma paati peaks juhtima. 25. märtsi täiskuu Kaalude märgis ja varjutuste hooaja algus on  surunud vaesed Kalakesed täiesti nurka. Rohkem, kui kunagi varem vajab ta seda, et teda ja tema tööd hinnataks vääriliselt. Ta tahab vabaneda sellest pidevast ebakindlusest, mis tema hinge rahu ei anna ja teda piinab nii päevad, kui ööd. See võib olla seotud rahaasjadega või muuda probleemidega. Ta vajab üle kõige praegu kindlusetunnet oma ellu. Ta on hakanud veelgi rohkem iseendas kahtlema ja hoiab sellepärast teistest eemale. 

 

 

Ta on tundlikum, kui kunagi varem ja võtab praegusel hetkel kõike isiklikult. Tal ei jäägi muud üle, kui tuleb oodata paremad ajad ära ning leida tasakaal oma unistuste ja reaalsuse vahel. Ta peab koostama tegevusplaani, kui tahab midagi ära teha ning seejärel leiab ta võimalused ja vahendid, mida ta vajab. Niikaua, kui ta ei ole koostanud oma teejuhist, ei tea ta ka, millises suunas minna. 

Millest alustada? Millises suunas minna? Mida ta tegelikult tahab? Veenus (armastuse planeet), mis moodustab harmoonilise aspekti Neptuuniga (unistused), soovitab tal selle peale mõtelda. Mõlemad planeedid on peaaegu konjunktsioonis Kalade märgis, see aga on märgiks, et tal tuleb kuulata oma intuitsiooni. Marss Kalade enda märgis annab talle aga jõudu ja energiat juurde ja aitab tal kiiremini oma plaane ellu viia. Seega hoolimata kõikidest kartustest ja hirmudest, mida Kalade esindaja võib praegu tunda, tuleb ta tegutseda ja olla ettevõtlikum. Sest kõik võimalused on just praegu avatud.

Kommentaare ei ole