{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Mao aastal sündinud Kaljukits

     Mao aastal sündinud Kaljukits on pigem reserveeritud olekuga ja salapärane inimene, kes hindab üksindust ja hoiab suure...


 

 

 Mao aastal sündinud Kaljukits on pigem reserveeritud olekuga ja salapärane inimene, kes hindab üksindust ja hoiab suurematest rahvamassidest eemale. Ta on kõrgema intelligentsuse tasemega, ettevaatlik ja külm. Mõnikord tundub lausa nagu  oleks ta täiesti ükskõikne kõikide teiste suhtes ega vaja kunagi abi. Tegelikult aga vajab ta armastust ja mõistmist. Talle ei meeldi kriitika. Oma pealtnäha osavõtmatu olemuse taga varjab ta peent loomust. Ta on suur mõtleja. Ta võib tundide kaupa mõtiskleda ja teha plaane. Ta ei lase kunagi emotsioonidel enda üle võimust võtta ja jääb alati teiste vastu taktitundeliseks.

Tark ja läbinägelik Maol on väga hea mõju Kaljukitsele. Tänu Mao mõjule muutub Kaljukits natuke paindlikumaks ja tundlikumaks teistega suheldes ja on võimeline isegi näitama oma tundeid välja. Ta jääb ka edaspidi umbusklikuks teiste suhtes ega jaga kõikidele oma saladusi ning valib üldse suure hoolega, kellega ta suhtleb ja kellega mitte. Ainult kõige lähedasemate sõpradega on ta tema ise. Ta vajab enda ümber inimesi, kes jagavad tema mõttemaailma ja ideid ning suhtleb ainult nendega, kellega ta on samad huvialad. Sõbrana on ta lojaalne ja hea, kui su sõprade seas on mõni Mao aastal sündinud Kaljukits, on sul vedanud. Ta ei hakka oma tundeid kõigile demonstreerima, ta ei ole romantik ega muutu kunagi liiga sentimentaalseks. Ta ei tea isegi, kuidas komplimente teha. 

 

 

Talle meeldib veeta aega üksi, eriti, kui tal on mõni hea raamat kõrval. Ta ei talu lärmi ja sekeldusi, ta tahab olla rahus. Tal on erakordselt hea vaatlusoskus ja suurepärane mälu. Ta on tark ja mõistlik. Ta ei anna tühje lubadusi, talle ei meeldi teha tühje sõnu. Ta peab alati oma lubadustest kinni. Ta on aus inimene, see pole tema moodi hakata valetama või liialdama millegagi. Ta räägib asjadest nii nagu on, ega hakka ennast ilustama võõraste sulgedega. Ta ei otsi võimalust, kuidas tõmmata tähelepanu endale, ta ei ürita kellelegi muljet avaldada ent ta hindab siiralt, kui keegi teda kiidab. Selle range maski taga on peidus väga hea, sümpaatne ja lahke inimene. Ta ei otsi omakasu, kõike, mida ta teeb, teeb ta ka teiste heaks. 

Ta elab reeglipärast elu, tema elus ei ole kohta segadusele ja korralagedusele. Ta on pedant, täpne, kannatlik ja väga töökas. Ta on valmis tegema ka väga pingelist tööd, kõik, mida ta nõuab ainult, on vaikus. Ta ei saa keskenduda lärmi sees. Ta on väga nõudlik nii iseenda, kui teiste vastu. Ta leiab ühise keele üksnes nendega, kes on sama kõrge intelligentsuse tasemega nagu tema ise ning lisaks laia silmaringiga. Ta ei käi läbi silmakirjalike, jõhkardite ja lobamokkadega. Selliseid ta lausa põlgab. Ta tahab õppida, katsub kogu aeg oma võimeid ja oskusi täiendada. Ta otsib väärilisi partnereid, kellega ta saab rääkida tarka juttu. 

 

 


Armastus

Ta on pigem tagasihoidlik inimene. Teda ei huvita juhusuhted, ta otsib ühte partnerit. Ta on ettevaatlik, ei armasta palju suhelda, tal on väga raske ise tutvust otsida. See on ka loomulik, kuna ta on nii ettevaatliku loomusega ega suuda otsustada. Ta näeb endas nii palju vigu, et hakkab iseendas kahtlema. Õnneks aja möödudes ja partneri toetusel võib ta isegi hakata oma tunnetest rääkima. 

Ta on armastusväärne, tähelepanelik ja rahulik inimene. Perel on tema silmis suur väärtus. Oma pere nimel on ta valmis tegema suuri ohverdusi. Laste kasvatuses osaleb ta aktiivselt, ta tahab oma lastele anda hea hariduse. Tal on sageli aga raske lähedastega suhelda. Ta vajab isiklikku ruumi, ning leiab aeg-ajalt rahu kogu maailma eest oma toas. Talle meeldib üksindus, üksi olemine ei ole tema jaoks kunagi probleem. 

 

 


Töö

Ta on ambitsioonikas ega vaja teiste abi selleks, et viia oma eesmärgid ja plaanid ellu. Ta võib ka täitsa üksi edu saavutada. Ka talle meeldib kuulda kiitusi. Ta vajab enda ümber inimesi, kellega ta saab oma ideid jagada. Tema jaoks on töö üks eneseväljendamise võimalustest, tema elu mõte. Ta ei saa teha oma tööd, kui tal puudub kolleegide toetus. Ta võib toime tulla kõikide raskustega ent pingeline töökeskkond võib mõjutada tema töö kvaliteeti. 

Raske, füüsiline töö teda ei köida. Temast saaks väga hea advokaat, tal on selleks kõik vajalikud omadused. Ta on läbinägelik, tark ja intelligentne. Ta on väga hea veenmisoskusega. Usaldusväärne inimene, kellega on meeldiv koos töötada. Ta on rahulik ja tasakaalukas. Temast saaks ka hea teadlane või pedagoog.

Kommentaare ei ole