{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Kitse / Lamba aastal sündinud Kaalud

     Kitse aastal sündinud Kaalud on väga head suhtlejad. Nad tunnevad siirast huvi kõige vastu, mis neid ümbritse. Nad on a...


 

 

 Kitse aastal sündinud Kaalud on väga head suhtlejad. Nad tunnevad siirast huvi kõige vastu, mis neid ümbritse. Nad on alati viisakad ja tähelepanelikud teiste vastu. Nad on hästi kasvatatud ja oskavad käituda. Nad tahavad jätta endast head muljet. Kitse aastal sündinud Kaalud on hästi andekad, üle kõige köidab neid aga kunst. Neil on kõrgelt arenenud ilumeel. Neil on väga hea maitse. Samal ajal võivad nad mõtelda ka väga praktiliselt ega lase kellelgi end solvata. Võiks öelda, et nad on sündinud näitlejad, nad teavad suurepäraselt, kuidas panna teisi oma tahtmist tegema, nad on võimelised iga inimese ümber rääkima. 

Kitse aastal sündinud Kaalud on optimistlikud, kes oskavad kohe elu nautida. Ükskõik, mis olukorras nad ka ei ole - nad mõtlevad positiivselt - neile ei meeldi kurvad ja masendunud inimesed. Neil on nii palju energiat, nad armastavad nii palju oma elu, et leiavad ka väikestes asjades midagi ilusat. Nende jaoks toob iga uus päev kaasa uusi võimalusi, iga uus päev on nagu üks tore seiklus. Nad on valmis uuteks üllatusteks, mida elu neile toob, nendega on väga lihtne suhelda, nad tahavad uusi kogemusi saada. Mõned aga leiavad, et nad on liiga impulsiivsed inimesed, kes ei ole suutelised tegelema ühe probleemiga korraga. Nad on ettevaatlikud, tähelepanelikud ja tunnevad huvi selle vastu, mis nende ümber toimub. Mõnikord võivad tunduda natuke salapärased aga seda rohkem selleks, et teistes huvi äratada. Kitse aastal sündinud Kaalude esindaja vahetab sageli maski vastavalt olukorrale.

 

 

Tal on väga hea maitse. Ta hindab kõike, mis on ilus, mis on ka normaalne tema puhul. Kaalude esindaja otsib harmooniat ja rahu enda ümber, ta leiab võimaluse, kuidas vaigistada Kitse impulsiivsust. Oma loomult on ta entusiastlik ja kirglik, teeb oma tööd pühendunult - kusjuures sageli valib just valdkonna, mis on seotud ühel või teisel moel kunstiga. Tal on head suhted kõikide inimestega, talle meeldib avalikkuse ees olla ja sõna võtta. Ta on energiline, töökas ja võtnud endale eesmärgiks viia kõik oma unistused ellu. Ta on ambitsioonikas ja äratab teistes imetlust oma eduga. 

Ta ei kannata üksindust, ta tahab alati olla seltskonnas koos teistega. Talle meeldib suhelda, talle meeldib, kui ta on mingi tegevus käsil. Ta on pühendunud ja tähelepanelik oma lähedaste vastu. Ta on andekas ja nagu kõik loomeinimesed, on ka tema väga tundliku loomusega. Võib juhtuda, et ta ei näita oma pettumust ja rahuolematust välja, kui midagi peaks halvasti minema ent hoolimata sellest, et ta ei näita midagi välja, võib see ikkagi panna teda kannatama. Ta on tundlik kriitika suhtes ja võib langeda isegi depressiooni võttes teiste märkusi liiga südamesse, pealegi juhul, kui tegemist on alusetute süüdistustega. Õnneks tuleb seda aga väga harva ette. Ta teeb kõik, et hoida oma hingerahu. Kui elu peaks talle haiget tegema või keegi teda milleski süüdistama, ütleb ta lihtsalt, et on väsinu ja hoiab mõnda aega eemale.

 

 


Armastus

Ta teab, kuidas meeldida ja kuidas hoida oma kallima tähelepanu. Ta on suur võrgutaja oma hingelt, talle meeldib flirtida. Võib olla natuke kergemeelne. Temaga koos juba igav ei hakka, ent kõik inimesed ei vasta tema ootustele. Ta tuleb tihti pettuda aga oma valikutes ja seejärel lõpetab ta üsna ruttu suhte. Ta otsib kogu elu seda õiget inimest enda kõrvale. 

Ei saa öelda, et ta oleks just pereeluks loodud. Igapäevaste probleemide lahendamine ei paku talle suuremat huvi. Loomulikult on ta seotud oma elukaaslase ja lastega, katsudes nende vastu olla tähelepanelik ja hooliv. Ent lapsevanemana on ta natuke teistsugune, kui teised. Ta ei vaata lapse tunnistust, ei anna nõuandeid ega soovitusi - talle meeldib lihtsalt lastega koos olla ja nendega mängida. Talle meeldib teha puhkuseplaane, talle meeldib nalja heita. Mõnikord võib muutuda ise jonnakaks ja käituda üsna enesekeskselt. Ta ei kannata kriitikat enda aadressil.

 

 

 

Töö

Ta on väga ambitsioonikas ja otsusekindel. Ta on võtnud endale eesmärgiks võita endale kogu maailm. Oma unistustes näeb ta ennast kuulsa ja rikkana. Ta on väga töökas ja haarab kõike lennult. Leiab alati ühise keele oma kolleegidega ning tunneb hästi veenmiskunsti. Ta on loominguline inimene, kes tahab oma suuri ideid ellu rakendada. Tema unistus on muuta maailma paremaks ja ilusamaks paigaks. Ta ei pööra aga piisavalt tähelepanu pisiasjadele. Tundub nagu hõljuks ta maa kohal oma unistuste maailmas ega ole võimeline tegema rasket tööd. 

Ta sõltub suurel määral teiste arvamusest ega jää ükskõikseks komplimentide suhtes. Teiste toetuse ja abiga võib ta jõuda kaugele. Tavaliselt valib ta töö, mis on seotud loominguga, temast saaks hea kunstnik, moedisainer, kunstikriitik, näitleja. Ta ei kannata pinget ega survet. Ta ei taha saada juhiks ega ülemuseks, ta saab ilma selletagi rikkaks ning edukaks.


Kommentaare ei ole