{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Kitse / Lamba aasta Lõvi

  Kitse aastal sündinud Lõvi paistab teiste seast silma oma reserveeritud olemise poolest, võiks isegi öelda, et ta on tagasi...

 

Kitse aastal sündinud Lõvi paistab teiste seast silma oma reserveeritud olemise poolest, võiks isegi öelda, et ta on tagasihoidlik. Tegemist on väga aruka inimesega, kes suheldes teistega jääb alati viisakaks. Ta ei igatse au ja kuulsuse järele ega oota, et teised teda imetleksid. Energiline ja jõuline Lõvi jagab hea meelega ma võimu Kitsega, õpetades talle oma tarkust. Loomulikult meeldib ka talle seltskonnas silma paista ja teisi inspireerida. Ent seejuures tegutseb ta alati targalt ja arukat, näidates oma tarkust ja teadmisi läbi konkreetsete tegude ega hakka ise kiitlema oma saavutustega. Ta ei nõua teiste tähelepanu. Oma töös võib ta saavutada väga häid tulemusi ja jõuda kõrgele kohale. Üldiselt on ta aga rahulik ja vajab rahulikku elu. Ta kohtleb teisi austusega, huvitub lihtsatest asjadest ja jääb alati väärikaks. 


 

Ta oskab oma tundeid kontrollida ega muutu kunagi liiga emotsionaalseks. Ta ei lase tunnetel üle pea kasvada. Ei saa just öelda, et ta ei oleks ambitsioonikas, ta tahab kõikidega hästi läbi saada. Oma loomult on ta sündinud juhtima, ta ei kavatsegi kellelegi seda õigust loovutada. Samal ajal aga on ta piisavalt tark ja mõistlik, et teha julgeid valikuid oma elus. Ta ei ole just kõige suurem suhtleja, pigem varjab oma tundeid ent jätab alati hea mulje endast ja teda austatakse. Ta on ratsionaalne ja loogilise mõtlemisega. Talle ei meeldi just riskida, ta ei kannata ebaselgeid olukordi ja arusaamatusi. Mõnikord, selle tõttu, et ta tahab anda endast parimat ja olla parim, võib ta magada maha palju huvitavat oma elus. Ta ei võta aega, et nautida lihtsalt elu ja olla niisama ilma muretsemata - kogu oma vaba aja veedab ta mõtiskledes ja juureldes. 

 

 

Hoolimata oma ettevaatlikusest ja reserveeritud olekust, ei taha ta olla varjus, ka temale meeldib teatud tähelepanu. Kits on ju jonnakas ja kangekaelne, kes igatseb tugevate emotsioonide järele. Ta ei ole just kõige tahtejõulisem, ei usalda kõiki inimesi ja võib kergesti paanikasse sattuda. Mõnikord võib oma käitumisega valmistada lähedastele halba üllatust. Sellisel puhul ta muutub liiga kangekaelseks, et mõista teiste seisukohta, hakkab tühistest asjadest probleeme tekitama ja võib solvuda mitte millegipärast. Sellisel puhul tuleb tema jonnakas ja uhke loomus esile. Ent seda juhtub harva, sest üldiselt paistab ta silma oma tundlikkuse poolest. Alati valmis teisi toetama ja tunneb huvi selle vastu, kuidas teistel läheb. 

Ta ei saa jääda niisama istuma, käed risti rinnal. Ta teeb oma tööd ja teeb seda pühendumusega. Ta tahab olla pädev ja kompetentne. Ta teeb rasket tööd ja tahab tõestada, et on teistest parem. Ta on nõudlik iseenda vastu. Ta kardab eksida ja teha midagi korvamatut. Ta peab tähtsaks teiste arvamust. Ent ta on vastutustundlik, valmis oma eesmärgid ellu viima. Ta on tõeline perfektsionist : ta ei peatu enne, kui on saavutanud soovitud tulemuse. Tal on raske leppida läbikukkumisega, ta usub kindlalt oma edusse. Kui ta teele peaksid tekkima suuremad raskused, võib ta tunda end abituna ja vihastada sellepärast. 

 

 


Armastus

Ta on üsna umbusklik. Selle tõttu alguses ei näita ta välja mingisugust omapoolset huvi. Ta otsib usaldusväärset partnerit ega seo end enne mitte kellegagi, kui ei ole täiesti veendunud oma partneri lojaalsuses. Ta on meeldiv ja karismaatiline inimene, kellel on palju austajaid ent see ei tähenda veel, et ta ise nii suurt imetlust  välja näitaks. Talle meeldivad komplimendid. Teda huvitavad kõigepealt vaimsed huvid ja alles siis pöörab ta tähelepanu välimusele. 

Tema lähedased võivad tema peale kindlad olla rasketes olukordades. Ta on ääretult usaldusväärne ja kohusetundlik inimene, keskendunud oma pereliikmete heaolule. Talle meeldib kodus olla, ta on kodulembene, talle meeldib olla rahus ja vaikuses. Ta on ideaalne pereinimene. Ta tahab tunda end vajalikuna. Ta teeb kõik, mis võimalik ja võimatu, et tema perel läheks hästi. 

 

 


Töö

Ta on töökas ega karda tööd. Ent ta unistab heast kohast, kus tema oskusi ja võimeid vastavalt hinnatakse. Temast saaks hea juht, kes oleks tähelepanelik oma alluvate vastu. Ta ei ole alati küll väga enesekindel ja võib mõnikord kahelda oma võimetes ning vajada töökaaslaste abi. Ta on tark, arukas, rahulik ent tal on raske leppida, kui mõni tema plaanidest ei peaks läbi minema. Ta on hea vaatleja ja jätab endast hea mulje. Kolleegide poolt austatud, teda hinnatakse, kui oma ala spetsialisti. 

Talle meeldib ka avalikkuse ees sõna võtta. Ta katsub oma potentsiaali ära kasutada, talle meeldib kiitus ja see, et teda ja tema tööd märgatakse. Kitse aasta Lõvide seas leidub palju artiste, muusikuid, heliloojaid, kirjanikke ja poliitikuid.

Kommentaare ei ole