{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Hobuse aastal sündinud Lõvi

     Hobuse aastal sündinud Lõvi on väga rõõmsameelne ja pigem optimistliku ellusuhtumisega. Talle meeldib tema elu : iga uu...


 

 

 Hobuse aastal sündinud Lõvi on väga rõõmsameelne ja pigem optimistliku ellusuhtumisega. Talle meeldib tema elu : iga uus päev toob midagi toredat kaasa. Igast uuest päevast võib saada järjekordne seiklus. Iga uus päev võib olla unustamatu ja imeline. Ta ei oska olla kurb, ta mõtleb positiivselt. Ta tahab näha kõiges midagi head. Talle meeldib palju suhelda, ta tahab palju liikuda. Kõik imetlevad teda sellepärast, et ta nii palju suudab ja jaksab ja on selle kõige juures veel nii rõõmsameelne. Ta on suuteline viima ellu kõik oma plaanid, ta on julge ja otsusekindel. Ta tahab küll mõtelda loogiliselt ja tegutseda arukalt, ent sageli saavad emotsioonid tema üle võimu. Ka talle võib elu kaasa tuua raskusi ent ta ei lase sellel oma tuju kauaks rikkuda, ta usub ikka edasi, et tulevik on parem. 

Tegemist on väga meeldiva inimesega, kellest peetakse lugu. Ta meeldib teistele, sest ta on lihtsalt nii positiivne ja tegus, võimeline ka teisi oma ideedega kaasa tooma. Ta usub kaljukindlalt sellesse, et paremad ajad on alles ees ja tahab ka teistele seda usku sisendada. Tal n hea organiseerimisoskus. Kunstiinimesena ta leiab teenida vist ei saaks, sest ta ei tea, kuidas raskustest üle saada. Ta ei ole väga sihikindel ega järjepidev. Ent tavaliselt tal veab elus. Ta ei oska küll kaotada aga on valmis kompromisse tegema. 

 

 

Ta on karismaatiline inimene, kellele meeldib teiste tähelepanu, selle nimel on ta valmis paljuks. Ta oskab rääkida erinevatel teemadel. Ta on väga hea sõnasepp. Ta usub ise ka seda, mida ta räägid ega kahtle iseendas. Ent ta võib olla uhke. Kuna ta lihtsalt on nii enesekindel ja optimistlik, usub ta ka, et on võimeline muutma kogu maailma. Ent ta ei unusta teisi seejuures, vaid teeb omalt poolt kõik, et muuta ka teiste elu paremaks. Ta on suure südamega, suuremeelne ja helde, valmis toetama kõiki, kellel peaks raskusi elus olema. 

Ta võib olla üsna püsimatu mõnikord. Talle meeldib elu. Ta keeldub nägemast takistusi ja raskusi. Ta usub ilma ainsagi kõhkluseta, et ainult tema arvamus on õige. Teistega suhtlemine annab talle jõudu juurde. Talle meeldib reisida. Ta tahab luua ilusaid mälestusi ja saada häid elamusi. Ta ihkab kuulsust ja tähelepanu ja võib tunda segadust, kui teda ei kiideta ja tema tööd ei tunnustata. Muidugi ei saa ta kõikidele meeldida, ka teda kritiseeritakse ja üsna tihti, ka temal tuleb ette arusaamatusi ja möödarääkimisi. Ent ta ei hakka liiga palju selliseid olukordi analüüsima, ta on loodud suurteks tegudeks, mitte selleks, et lahendada väikeseid probleeme. 

 

 


Armastus

Tema elu on täis erinevaid sündmusi : kohtumisi, lahkuminemisi, romantilisi hetki. Tal ei ole aega isegi igavuse tundmiseks. Tema elus on armastusel väga tähtis koht. Ta armub üsna ruttu, hakkab oma kallimat idealiseerima ja pidama teda saatuse kingituseks. Ent sama ruttu võib ta ka oma kaaslasest lahku minna ilma, et see tekitaks temas süütunnet või kahetsust. Isegi armusuhetes jääb ta truuks iseendale : ta tahab tunda liblikaid kõhus!

Ta on suure südamega ja helde, talle meeldib oma lähedastele rõõmu valmistada. Ta teeb neile tihti kingutusi. Ent vastutasuks ootab ta, et teised teda imetleksid. Ta ei kannata kriitikat ega õpetusi, isegi neid, mis on antud heade kavatsustega. Kui ta on end kellegagi sidunud, võtab ta suhtes juhtimise enese peale ja hakkab kõike otsustama nende mõlema eest. Partnerina on ta aga tähelepanelik ja hooliv. Temast saab ka hea lapsevanem, kellele meeldib oma perega koos olla. 

 

 


Töö

Ta on otsusekindel. Ta teab ise, mida ta teha tahab ega karda viia oma plaane ellu. Ta on ambitsioonikas ja sihib kõrgele. Temast saaks hea meeskonnajuht, sest tal on hea suhtlemis- ja veenmisoskus. Vastutustundest võib tal ainult puudust tulla, tal on raske keskenduda ainult ühele asjale korraga, ta tahab vaheldust ja uuendusi. Ta võib tihti vahetada töökohta. 

Ta saab üsna kerge vaevaga üle kõikidest takistustest ja teeb hiilgavat karjääri. Hea oleks, kui tema töö pakuks talle ainult huvi. Ainult sellisel puhul on ta valmis mägesid liigutama ja ainult sellisel puhul saadab teda hea edu. Ta ei karda muutuseid, ta on valmis kogu aeg midagi juurde õppima. Temast saaks väga hea psühholoog, õpetaja. Temast saaks ka suurepärane näitleja tänu tema heale suhtlemisoskusele. Kuidas ka ei ole, ta leiab alati võimaluse, kuidas oma andekust ära kasutada.



Kommentaare ei ole