{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal võib tulla natuke keerulisem nende tähemärkide jaoks

foto : unsplash / NEOM      Planeedid ei võta aega puhkamis...

foto : unsplash / NEOM

 

 

 Planeedid ei võta aega puhkamiseks. 10. märtsi noorkuuga algab uus aeg. Merkuur jõuab samal päeval Jäära märki. Järgmine nädal toob kaasa head õnne osade tähemärkide esindajatele (selle kohta saab lähemalt lugeda SIIT), teiste jaoks võib järgmine nädal tulla aga natuke keerulisem. See võib valmistada natuke pettumist, ent õnneks ei kesta see kaua. Ja õnneks pole midagi hirmsat ka juhtumas ning igale probleemile leidub lahendus. 


Milliste tähemärkide esindajate jaoks võib järgmine nädal tulla natuke keerulisem? 

 

VÄHK

10. märtsi noorkuu Kalades võib Vähi tähemärgi esindajale pingeid kaasa tuua. Vähk on Kuu väike kaitsealune, ükski kuu faas ei jäta teda mõjutamata ja selle tõttu on ta veelgi emotsionaalsem. Kalade energia paneb Vähikest liiga palju analüüsima, juurdlema ning takkatippu kahtlema selles, mis enne tundus nii kindel. Tema elumeri lööb lainetama, ta ise muutub palju tundlikumaks, võib ärrituda tühiste asjade pärast ja solvuda ehkki selleks põhjust pole. Järgmisel nädalal peab Vähike kogu oma kaine mõistuse ja külma vere kokku võtma, et mitte pinda kaotada jalge alt. Hea oleks, kui ta ei hakkaks kõiges kahtlema ega süüdistaks teisi ülekohtuselt. 

 

 

Võib-olla on see hoopis õige hetk, et kuulata oma sisemist häält. Oma emotsioonide eiramine võib anda hoopis vastupidise tulemuse. Tähtis on panna prioriteedid paika ja tegeleda ühe eesmärgiga korraga, et mitte pead kaotada, kui olukord peaks väljuma kontrolli alt. Alati ei ole võimalik näha selgelt ent õnneks ulatavad mitmed planeedid praegusel hetkel Vähile abikäe. Jupiter ja Uraan soovitavad tal teha midagi loomingulist, mis aitaks mõtteid mujale viia, oodates paremaid aegu. Merkuur Jäära märgis aga muudab teda sihikindlamaks. 


KALJUKITS

Kaljukitsel võib tunda praegusel hetkel suurt kurnatust. Planeedid saatsid talle küll head energiat sünnipäevaks ent Veevalaja ja Kalade aeg on olnud tema jaoks stressirohke. Ja ometi ei ole praegu kõige parem aeg selleks, et alla anda. Planeetide seis on hetkel väga hea. Kõik võimalused on avatud Kaljukitse jaoks. See võib tunduda hetkel väsitav ent on ometi iga pingutust väärt. Kõik ei pruugi talle kergelt kätte tulla ent kui ta seab endale kindlad eesmärgid ja tegutseb selle nimel, leiab ta võimaluse, kuidas oma eesmärgid ellu viia. 

 

 

Asteroid Ceres on praegu Kaljukitse märgis. Ceres on töö ja meetodite asteroid, mis aitab Kaljukitsel oma elu ja tööasju paremini organiseerida. Veenus on Veevalajas, selle tõttu võib Kaljukitsel tekkida tunne nagu ei tuleks teised tema ideede ja plaanidega kaasa. Kaljukits on talve jooksul palju järeleandmisi ja kompromisse teinud, võib-olla ei teeks talle halba, kui ta edaspidi mõtleks mõnda aega rohkem iseendale ja oma soovide peale. Merkuur on Jäära märki sisenemas ja toetab õnneks kõiki Kaljukitse ettevõtmisi. Tänu sellele ei ole tal vaja enam kaua soovitud tulemusi oodata.

Kommentaare ei ole