{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Jänese aastal sündinud Skorpion

     Jänese aastal sündinud Skorpionid on sõbralikud ja heatahtlikud, neil on tavaliselt palju sõpru. Nad lausa tõmbavad ini...


 

 

 Jänese aastal sündinud Skorpionid on sõbralikud ja heatahtlikud, neil on tavaliselt palju sõpru. Nad lausa tõmbavad inimesi ligi, neis on midagi köitvat ja paeluvat. Nad on tugeva intuitsiooniga varustatud, tegutsevad tavaliselt ettevaatlikult ega tee midagi selleks, et teistele muljet avaldada. Nad ei taha olla ka osa hallist massist. Tavaliselt on neil elus õnne ja kuna neil nii hästi veab, on neil palju kadestajaid. 

Oma loomult on Jänese aastal sündinud Skorpion pigem rõõmsameelne ent tegelikult on tegemist natuke kättemaksuhimulise ja umbuskliku inimesega. Jänese aasta muudab Skorpionit küll natuke rahumeelsemaks ent ei saa täielikult tema iseloomu muuta. Ta on üsna jonnakas, kindlasti ei saa pidada teda tagasihoidlikuks. Teistega on tal aga üldiselt head suhted. Tal on tõesti palju sõpru, vaenlasi võib aga üles lugeda ühe käe sõrmedel. Ta on liiga ettevaatlik selleks, et otsida avalikult kellegagi tüli. Ta ei talu ebaõiglust ja võib seda nähes tõsiselt ärrituda.

 

 

Ta kohaneb ruttu uute olukordadega ega karda muutusi. Ta on ettevõtlik ja entusiastlik, haarab igast võimalusest kinni, mis aitaks tal oma elujärge paremaks muuta. Kui ta võtab midagi käsile, teab ta juba ette, et viib alustatu lõpule. Üdiselt on tal ilus elu ja ta on sellest teadlik, miks ta peakski muutma seda keeruliseks ja otsima endale probleeme juurde. Ta järgneb pimesi oma õnnetähele teades, et hea õnn ei jäta teda maha. Ta ei pea isegi pingutama selleks, et kõik talle kätte tuleks, ta saab tavaliselt alati selle, mida ta tahab ja seda tänu oma heale ninale. 

Talle meeldib suhelda. Tema ümber on alati palju sõpru, talle meeldib veeta aega oma heade sõpradega. Ta oskab anda nõu. Ta mõistab teiste hingeseisundit paremini, kui keegi teine. Ta teab, mida öelda ja milliseid sõnu kasutada antud hetkel. Ta teab ka, mida mitte öelda. Ta on sündinud juhtima rahvamasse ja ta teab, kuidas panna neid oma tahtmist tegema. Ta ise usub, et võib muuta teiste elusid paremaks ja tuua ka nende ellu natuke õnne. Kui ta teele peaksidki tekkima raskused, leiab ta alati ruttu lahendused kõikidele probleemidele. Oma tuleviku pärast pole tal vaja muret tunda. 

 

 


Armastus

Ta on vastassoo seas kuulus ja hinnatud. Ta on atraktiivne ja sellepärast on tal palju imetlejaid. Ta on tähelepanelik. Mingil hetkel võib ta ainult korraga ootamatult kaduda. Ta vajab palju vaheldust ja võib tunda ruttu igavust ühes ja samas suhtes. 

Pereinimesena loob ta ilusa kodu oma lähedastee. Kui ta peaksid tekkima aga suuremad probleemid, võib ta unustada, et tal on kaaslane ja otsida ise lahendusi, selle asemel, et jagada oma muresid. Ta on liiga autoritaarne, et võtta kuulda oma pereliikmete arvamust. Tal on oma isiklikud ideed ja nägemused pereõnnest. Mõned süüdistavad teda egoistlikus käitumises. Tegelikult on ta alati õigus. 

 

 


Töö

Ta oskab oma tööasju hästi organiseerida ja saavutab edu, ükskõik siis, millises valdkonnas ta ka ei tööta. Ta ei pea saama just pangadirektoriks ega ärimeheks selleks, et kindlustada oma tulevikku majanduslikult. Ta on võimeline tegema karjääri ükskõik millises valdkonnas. Ta on positiivse hoiakuga, selle tõttu sobiks ta hästi hariduse valdkonda. 

Ta ei karda raskusi. Teda hinnatakse ja armastatakse. Ta oskab ennetada probleeme. Temast saaks hea jurist. Ta on õiglane, arukas ja tark. Ta leiab alati võimaluse, kuidas teha oma tööd paremini ja olla oma ala spetsialist. Ta hoiab oma suhteid alluvatega. Ta on ambitsioonikas, raha ei jäta teda just ükskõikseks. Ihkab siiski töötada mainekas ettevõttes.

Kommentaare ei ole