{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Draakoni aastal sündinud Kaalud

     Draakoni aastal sündinud Kaalude tähemärgi esindaja on intelligentne ja tark. Talle meeldivad küll inimesed ent ta ei o...


 

 

 Draakoni aastal sündinud Kaalude tähemärgi esindaja on intelligentne ja tark. Talle meeldivad küll inimesed ent ta ei ole harjunud teisi täiesti usaldama. Tegemist on väga meeldiva inimesega, kellel on aga tugev isiksus. Ta oskab inimestega suhelda, aga mõnikord jääb reserveerituks, kaitseb iga hinna eest oma sees toimuvat. Draakoni aastal sündinud Kaalusid iseloomustab kõige rohkem see, et tegemist on tõesti hea inimesega, kes on ja jääb teiste vastu heasoovlikuks. Ta ei karda võtta ka kõige julgemaid otsuseid vastu. Ta pöörab alati tähelepanu teiste soovidele ehkki oma sisimas peab kõige tähtsamaks oma isiklikke probleeme. Kuna ta aga on oma loomuselt nii hea ja lahke, leiab ta alati aega, et teisi aidata. Selle tõttu ta ongi kogu aeg hõivatud. Ent ka talle meeldib olla üksi, mõtiskleda elu üle järele ja lihtsalt unistada.


 

Ta tahab rahu, talle ei meeldi vaielda ja maid jagada. Kui pinged peaksidki tekkima ja hääletoon valjemaks minema, eelistab ta pigem olla vait, kui öelda midagi, mis võiks õli tulle lisada. Isegi vastaspoole veenvad argumendid ei suuda teda panna meelt muutma. Tegemist on väga enesekindla inimesega, et teiste arvamus ei ole tema jaoks nii tähtis. Loomulikult võtab ta kuulda teiste soovitusi ja nõuandeid, aga ilma, et ta hakkaks sõrmega järge ajama. Ta on õiglane, rahulik, mõistlik ja oskab teha õigeid järeldusi. Ta ei langeta kunagi ühtegi otsust ilma eelnevalt läbi kaalumata ega sõltu teiste arvamusest. Ta on kõrge moraaliga nagu kõik Kaalud, talle ei meeldi kuulujutud ja intriigid. 

 

 

Draakoni aastal sündinud Kaalud ei ole kõige suuremad suhtlejad, pigem meeldib selle tähemärgi esindajale see, kui ta saab olla üksi. Ent tema seltskonna järele on suur nõudlus, sest ta on tõesti ääretult meeldiv inimene, kellega on tore koos olla. Inimesed ei mõista, miks ta tahab nii palju olla omaette. Talle meeldib veeta ma vaba aega ka lähedaste inimestega. Lärmikad üritused väsitavad ja kurnavad teda. Ehkki viisakusest on ta valmis end kokku võtma ja seltskonda minema. Ent ta kasutab seda alati ära selleks, et luua uusi tutvusi ja lihtsalt nautida. Tõtt öeldes tuleb tunnistada, et tahab ta seda ise või mitte, ent ta on alati tähelepanu keskmes. Tema seltskonda hinnatakse kõrgelt. Ent keegi ei tea, mida ta tegelikult mõtleb ja millised on tema tõelised soovid. Ja parem ongi, sest talle ei meeldi liiga uudishimulikud inimesed.

Talle meeldivad ilusad asjad. Tal on hea maitse. Ta käib maitsekalt riides ja on moega hästi kursis. Ta ei suudaks elada rahapuuduses. Ta sihib kõrgele ja tahab endale lubada ilusat elu. Selle nimel on ta valmis kõigeks. Ent ta ei lasku iialgi nii madalale, et hakkas valetama või reetma oma lähedasi materiaalsete asjade pärast. Ta tahab teha oma tööd ausalt, sest ta on vastutustundlik. Ta on tavaliselt aga nii ambitsioonikas, et jõuab kõrgele. Kui raskused peaksidki tekkima, ei hakka ta kurtma ega hädaldama, vaid katsub vaikides oma probleemid lahendada.

 

 


Armastus

Isiklikes suhetes on ta väga ettevaatlik ja valiv. Ta ei taha suhelda võhivõõrastega ent on võimeline siiski viisakusest paar lauset ütlema. Talle ei meeldi pealiskaudsed suhted. Talle ei meeldi ka flirtida ja rääkida tühja. Talle meeldivad pikad suhted, ta leiab, et aeg on parim nõuandja armastuse asjades. Ta ei ole südametu ega tundetu inimene. Vastupidi, ta on üsna kirglik. Igale inimesele ta ainult oma tõelist palet ei näita.

Koosellu suhtub ta tõsiselt. Ta ei kiirusta otsuse langetamisega, võtab kõigepealt aega, et analüüsida oma partneri käitumist. Ta ei otsi vaheldust ega juhusuhteid. Ta vajab kindlat ja püsivat suhet ning teeb kõik, mis temast oleneb, et oma suhet hoida. Ta eksib õnneks harva partneri valikul ja ta pereelu on tavaliselt õnnelik. Ta pühendab palju aega oma perele. Teeb kõik, et kasvatada oma lastest tublid ja väärikad inimesed.

 

 


Töö

Tema jaoks ei loe ainult materiaalne rikkus, vaid ka see, et ta saaks teha tööd, mis talle meeldib. Ta valib tavaliselt sellise ameti, mis vastab tema soovidele ja jääb sellele ametipostile kogu eluks. Ta teeb oma tööd tõsiselt. Ta vajab teiste tunnustust ja heakskiitu. Ta on aus ja kohusetundlik, tavaliselt teeb ta head karjääri. teda hinnatakse töökaaslaste poolt ning temast saab oma ala spetsialist. 

Ta on loominguline ja andekas, samuti paindlik. Ta sobiks ükskõik, millise ameti peale. Vastupidav ja kannatlik - on ta võimeline lahendama kõik konfliktid. Ta sobiks hästi töö peale, mis nõuab inimestega suhtlemist. Kommunikatsiooni valdkond sobiks talle hästi. Samuti ka juhtimine. Mis võib talle hakata ainult probleeme tekitada, on see, et ta kaldub probleeme suuremaks tegema ja kaldub oma tööd üksi tegema.

Kommentaare ei ole