{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Ahvi aastal sündinud Vähk

    Ahvi aastal sündinud Vähid on väga tundlikud. Nad paistavad silma oma elava loomuse, impulsiivsuse ja õrnatundel...


 

 

Ahvi aastal sündinud Vähid on väga tundlikud. Nad paistavad silma oma elava loomuse, impulsiivsuse ja õrnatundelisuse poolest. Ahvi aastal sündinud Vähk võib olla üsna tujukas ja muutliku meelega ning võib käituda teinekord päris ootamatult. Kokkuvõttes võib öelda, et ta on päris keerulise iseloomuga. Tema tuju võib nii ruttu muutuda, et teistele võib arusaamatuks jääda, mis tema rõõmu või kurbuse põhjustajaks täpsemalt oli. Ta on üsna salapärase loomusega inimene, kelle emotsioonid on väga tugevad ja võimsad. Üksluine elu ei sobi talle. Ta ei usalda kõiki inimesi ja on mõnikord isegi liiga ettevaatlik teistega suheldes. 

Targal Ahvil on alati mitu head plaani peas ent mõnikord ei ole tema plaanid muud, kui õhulossid. Umbusklikul ja ebakindlal Vähil on aga palju raskem otsusele jõuda. Ent mõlemad märgid täiendavad teineteist paremini, kui võiks arvata, moodustades harmoonilise liidu, tänu sellele õnnestuvad ka kõik ettevõtmised. Ahvi aastal sündinud Vähid on väga head organisaatorid, suurepärased juhid ja heal järjel olevad ärimehed. Neil on hea nina äriasjade peale. Samal ajal ei ole raha nende elus kõige tähtsamal kohal, nad küll armastavad palju kulutada, neile meeldib elu nautida ja nad on võimelised ostma midagi lihtsalt hetke ajel. Neile meeldib ka üllatusi valmistada.

 

 

Ahvi aastal sündinud Vähk on mõnikord nagu suur laps ja mitte ainult laps, vaid hea südamega laps. Ta elab oma unistuste maailmas, muinasjuttude maailmas ega tahagi suureks saada! Samal ajal on ta aga erakordselt intelligentne ja väga hea mäluga inimene. Ta ei unusta kunagi midagi ega anna teistele andeks nende tehtud eksimusi. Ta ei lähe nii kaugele, et hakkaks kellegagi otse arveid klaarima, aga jätab kõik solvangud meelde. Talle ei meeldi teistega tülitseda. Ta jätab endast hea mulje, talle meeldib seltskonnas olla. Ta jääb teiste vastu viisakaks ja heatahtlikuks isegi, kui ei tunne ennast hästi. Mõnikord tahab ta olla aga üksi. Tal on vaja aega iseendale, et laadida oma patareid täis. Ta ei laste teistel oma isiklikku ruumi tungida ja kaitseb seda kiivalt. 

Ta on väga andekas, hea maitsega, kõrge ilumeelega, suure kujutlusvõimega. Talle ei sobiks üksluine töö, selleks on ta liiga loominguline. Raskused teda ei kohuta - vastupidi - see mõjub talle inspireerivalt. Ta leiab alati võimaluse, kuidas takistustest üle saada, ta on töökas ja täidab oma töökohustusi korralikult.Ta on pädev, kompetentne ja leidlik. Lisaks paistab ta teiste seast silma oma omakasupüüdmatu loomuse ja headuse poolest. Temaga on nii meeldiv suhelda. Ta on julge, aga mitte hulljulge - enne, kui ta hüppab, kontrollib ta üle, kas langevari ikka avaneb. Sellepärast ta nõuabki nii palju garantiisid elus. 




Armastus

Ta jääb alati taktitundeliseks. Ta võib olla vastassooga suheldes natuke tagasihoidlik. Aja jooksul muutub ta enesekindlamaks, natuke nõudlikumaks ja võib-olla isegi egoistlikumaks.  Ta võib olla üsna jonnakas ja käituda ootamatult. Ahvi aastal sündinud Vähk on armukade ja pigem umbusklik. Ta vajab enda kõrvale hea südamega inimest, kes teda armastaks. Talle meeldiks, kui tema kaaslane oskaks tema eest hoolitseda.

Temaga on väga meeldib suhelda. Temaga on tore koos olla. Kodus aga on ta nõudlik : ta ei kannata segadust ja korralagedust. Ta on harjunud oma lähedaste elu kontrollima, talle meeldib öelda, mida tuleb teha, vastu ootab ta aga sõnakuulelikkust. Ta on väga hea lapsevanem. Tema lähedased peavad lihtsalt õppima elama tema pidevate tujumuutustega, kiitma teda nii palju, kui võimalik ja toetama vajaduse korral. 



 

Töö

Ta on ambitsioonikas ja unistab hiilgavast karjäärist, tahab leida oma kohta. Ta on väga tark, intelligentne ja leidlik. Ta teab, mida ta tahab ja teab, kuidas seda saada. Ta valib ameti, mis teda küll köidab ent loodab ka selle tööga jõukale järjele jõuda. Ta on suure kujutlusvõimega ja leiab alati lahendused ka kõige keerulisematele probleemidele. Tal on ärivaistu. Ta võiks töötada ükskõik, millises valdkonnas.

Ta kardab läbikukkumisi ja võtab kõike südamesse. Ent ta on väga andekas, tal on alati palju häid ideid. Temast saaks väga hea juht.  Ta oskab majandada hästi nii enda, kui teiste raha. Ta teab, kuidas raha kasvama panna. Ta on arukas ja mõistlik. Kui ta mõtleb tihti mineviku peale, mis tekitab temas nostalgiat, siis teeb ta seda selleks, et oma tulevikku paremini planeerida.




Kommentaare ei ole