{ads}

HIDE

Viimased

latest

Viis halba põhjust abiellumiseks

    foto : unsplash / Nathan Dumlao     Kui paljud paarid ...

 

 

foto : unsplash / Nathan Dumlao

 

 

Kui paljud paarid abielluvad  armastusest ja soovist veeta selle inimesega kogu oma elu, siis on ka neid, kes kiirustavad abiellumisega ja abielluvad valedel põhjustel.


Millised on valed põhjused abiellumiseks? 


Raha

Kui abiellumine tähendab sinu jaoks seda, et sul ei ole edaspidi vaja rahaprobleemide pärast muretseda, siis  on see vale põhjus. Mõned arvavad kindlasti, et abielludes rikka mehega on neil tulevik kindlustatud. 


Lähedaste surve ja vanematele meeldimine

Soovi abielluda võib mõjutada ka soov vanematele meele järgi olla, kui tegemist on inimesega, kes vastab nende ootustele.





Hirm üksi jäämise ees

Kui aastad muudkui lähevad ja sul on tunne, et kõik teised on juba abielus, ainult sina oled üksi, võib ka see mõjutada sind abielluma iga hinna eest ja ükskõik kellega.


Armukadedus

Kui sa arvad, et paber teid rohkem liidab, siis sa eksid. Mõned võivad abielluda soovist teist nii paremini kontrollida.


Ühiskondlikud normid

Kõik ju abielluvad, alati on abiellutud, miks teie ei abiellu? Kui see nii on ja see on ainus põhjus, mis sind ajendab, siis tekib küsimus, kas sa ei taha abielluda ainult sellepärast, et teha kõik nii nagu teised.



Kommentaare ei ole